Н У Х Т

Ректор О. Шевченко вітає з Днем працівників освіти

01 жовтня 2021

Ректор О. Шевченко вітає з Днем працівників освіти

vitania

Опублікований: 01-10-2021
Читайте також:
Корисними порадами щодо ключових аспектів викладання та дослідження ділиться партнер THE Campus+

Вестмінстерський університет, партнер THE Campus+ ділиться корисними порадами щодо ключових аспектів викладання та дослідження.  Як відомо, Вестмінстерський університет – один зі найстаріших університетів Великої Британії, розташований в центрі Лондона. Заснований 1838 року як Королівський Політехнічний Інститут. 1992 року згідно з Актами додатков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисними порадами щодо ключових аспектів викладання та дослідження ділиться партнер THE Campus+ 02 березня 2023

Випускники спеціальності «Виробництво харчової продукції» Сумського коледжу НУХТ отримали дипломи

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції». З вітальним словом до молодих спеціалістів звернувся директор коледжу Юрій Барилюк. У своїй промові він висловив сподівання, що випускники гідно продовжать справу своїх наставників на харчових підприємств...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники спеціальності «Виробництво харчової продукції» Сумського коледжу НУХТ отримали дипломи 31 січня 2019

Фінішували захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт здобувачів-біотехнологів

На кафедрі біотехнології і мікробіології завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», які тривали 11 засідань екзаменаційної комісії – з 14 до 28 червня. Попри всі перешкоди, що поставали на шляху до знань, наші здобувачі-біотехнологи за підтримки викладачів кафедри змогли не лише успішно завершити навчання, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішували захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт здобувачів-біотехнологів 30 червня 2023

Лабораторні роботи оnline: практичні навички приготування антибактеріального мила

Незважаючи на навчання оnline, наші магістранти все одно виконують лабораторні роботи своїми руками. Наприклад магістранти-біотехнологи удосконалюючи свої знання з дисципліни «Технологія лікарських косметичних засобів», випробовували технології приготування мила. Завдяки асистентці кафедри біотехнології і мікробіології Валерії Потапенко здобувачі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторні роботи оnline: практичні навички приготування антибактеріального мила 09 грудня 2021