Н У Х Т

Великий пекарський турнір у Смілі

27 квітня 2018

Великий пекарський турнір у Смілі

Завершенням навчальної практики студентів-технологів спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ став конкурс фахової майстерності «Великий пекарський турнір».

Традиційно, четвертий рік поспіль, студенти 3 курсу змагаються у виготовленні та оздобленні кондитерського виробу. Тема цьогорічного конкурсу – тістечка «Капкейки».

Конкурс складався з двох турів: теоретичного, що передбачав перевірку знань з дисциплін професійно-теоретичної підготовки, та практичного туру. Практичний тур включав виконання 3 завдань: розрахунок виробничої рецептури, виготовлення кексового напівфабрикату за розрахунком та оздоблення тістечка в довільній формі, а також здійснення технохімічного контролю виробничого процесу відповідно до завдання.

При виконанні завдань оцінювався зовнішній вигляд та робоче місце учасників, майстерність, сучасність, творчий підхід і креативність в оздобленні, дотримання норм технологічного процесу, правил охорони праці та норм часу.

Всі шість команд показали досить гарні знання та уміння, проявили свої творчі здібності та практичні навички.

1 місце розділили команда № 1 – Жанна Лисенко, Євгенія Яременко і команда № 6 – Альона Сакун, Юлія Чеснюк;

2 місце – команда № 2 – Дар’я Билина, Аліна Нянченко;

3 місце розділили дві команди № 3 і № 4 – Лілія Кулакевич, Ірина Мамчур; Діана Хіміч, Ярослава Ряботінь.

Вітаємо переможців і бажаємо їм творчих здобутків та подальших успіхів у навчанні. А незабаром, свої знання та уміння вони зможуть показати, представляючи коледж на конкурсі в НУХТ.

 

Опублікований: 27-04-2018
Читайте також:
Кафедра технології оздоровчих продуктів запрошує на День гостинності харчового інституту НУХТ

23 вересня відповідальна по кафедрі технології оздоровчих продуктів за профорієнтаційну роботу, доцентка Алла Башта відвідала загальноосвітню школу № 69 та Ліцей №64 м. Києва, де поспілкувалася зі старшокласниками та адміністрацією. На зустрічі з учнями одинадцятих класів були обговорені переваги навчання у нашому університеті, широкий спектр осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології оздоровчих продуктів запрошує на День гостинності харчового інституту НУХТ 23 вересня 2024

Книжкова поличка харчовиків поповнилася ще однією монографією нашого викладача

За підтримки ГК «Зернова Столиця» вийшла друком монографія професора кафедри технології зберігання і переробки зерна Ігоря Гапонюка «Функціональне харчування та технології довготривалого зберігання зернопродуктів», у якій обґрунтовано роль зерна у збалансованому харчуванні, надано рекомендації щодо довготривалого зберігання зернопродуктів, технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Книжкова поличка харчовиків поповнилася ще однією монографією нашого викладача 19 червня 2023

Використання спеціалізованого програмного забезпечення та сервісів у професійній діяльності викладача

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся методичний семінар доцента Богдана Пащенка, який поділився власним досвідом використання сучасного програмного забезпечення та сервісів при викладанні. Під час семінару на тему «Використання спеціалізованого програмного забезпечення та сервісів у професійній діяльності викладача» він розповів про н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Використання спеціалізованого програмного забезпечення та сервісів у професійній діяльності викладача 24 березня 2025

Про українські IT-продукти для сфери HoReCa дізналися здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

24 жовтня 2022 року в рамках дисципліни «Моделювання діяльності закладів готельно-ресторанного господарства» для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся гостьовий лекторій «Програмне забезпечення для управління сферою гостинності» від головного виконавчого директора компанії «Expert Solution» Ігоря Гречка. Лектор ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про українські IT-продукти для сфери HoReCa дізналися здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 27 жовтня 2022