Н У Х Т

Великий пекарський турнір у Смілі

27 квітня 2018

Великий пекарський турнір у Смілі

Завершенням навчальної практики студентів-технологів спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ став конкурс фахової майстерності «Великий пекарський турнір».

Традиційно, четвертий рік поспіль, студенти 3 курсу змагаються у виготовленні та оздобленні кондитерського виробу. Тема цьогорічного конкурсу – тістечка «Капкейки».

Конкурс складався з двох турів: теоретичного, що передбачав перевірку знань з дисциплін професійно-теоретичної підготовки, та практичного туру. Практичний тур включав виконання 3 завдань: розрахунок виробничої рецептури, виготовлення кексового напівфабрикату за розрахунком та оздоблення тістечка в довільній формі, а також здійснення технохімічного контролю виробничого процесу відповідно до завдання.

При виконанні завдань оцінювався зовнішній вигляд та робоче місце учасників, майстерність, сучасність, творчий підхід і креативність в оздобленні, дотримання норм технологічного процесу, правил охорони праці та норм часу.

Всі шість команд показали досить гарні знання та уміння, проявили свої творчі здібності та практичні навички.

1 місце розділили команда № 1 – Жанна Лисенко, Євгенія Яременко і команда № 6 – Альона Сакун, Юлія Чеснюк;

2 місце – команда № 2 – Дар’я Билина, Аліна Нянченко;

3 місце розділили дві команди № 3 і № 4 – Лілія Кулакевич, Ірина Мамчур; Діана Хіміч, Ярослава Ряботінь.

Вітаємо переможців і бажаємо їм творчих здобутків та подальших успіхів у навчанні. А незабаром, свої знання та уміння вони зможуть показати, представляючи коледж на конкурсі в НУХТ.

 

Опублікований: 27-04-2018
Читайте також:
Skills професії від практика

Першокурсники спеціальності 242 «Туризм і рекреація» проходять зимову та літню практики з активного туризму в Українських Карпатах. Крім того, вони знайомляться з профільними компаніями та опановують всі Skills професії гіда по дикій природі. 26 лютого вони разом із викладачами кафедри туристичного та готельного бізнесу побували на онлайн-зустрічі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Skills професії від практика 27 лютого 2024

Вироби науковців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – переможці конкурсу новітніх розробок

Викладачі та аспіранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відвідали Міжнародну виставку «Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2021», яка працювала в рамках Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP 2021. За сприяння об’єднань підприємств хлібопекарської промисловості під час Форуму відбулася Міжнародн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вироби науковців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – переможці конкурсу новітніх розробок 07 червня 2021

Успішне сходження до вершин наукового Олімпу молодого науковця кафедри технології консервування

21 червня успішно захистила дисертацію «Удосконалення технології томатних соусів із додаванням пасти із насіння томатів» на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів старший викладач кафедри технології консервування Ольга Бендерська. Науковий керівник – ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне сходження до вершин наукового Олімпу молодого науковця кафедри технології консервування 21 червня 2019

Інновації та тренди сфери HoReCa обговорили на Всеукраїнській науково-практичній конференції нашого університету

23 листопада 2021 року відбулася масштабна наукова подія – Ювілейна X Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», організатором якої є факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу нашого університету. З вітальним словом до учасників конференції від імені ректора університету Олек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації та тренди сфери HoReCa обговорили на Всеукраїнській науково-практичній конференції нашого університету 26 листопада 2021