Н У Х Т

Рецепти оздоровлення довкілля в Україні дізналася доцент кафедри екологічної безпеки та охорони праці

12 листопада 2019

Рецепти оздоровлення довкілля в Україні дізналася доцент кафедри екологічної безпеки та охорони праці

Які в Україні існують рецепти оздоровлення довкілля та як підприємства можуть змінити ситуацію на краще? Відповіді на ці запитання отримали учасники конференції «ЕКОлогічний діагноз та рецепт оздоровлення для бізнесу в Україні: шукаємо рішення», яку організувала PAEU (Професійна асоціація екологів України) та журнал «ECOBUSINESS. Екологія підприємства».

У Міжнародному виставковому центрі Києва відбувся головний профільний захід з промислової екології в Україні, який зібрав фахівців екологічних служб підприємств-природокористувачів із усіх регіонів України, представників профільних міністерств і відомств, експертів наукових організацій та розробників нормативної екологічної документації.

Учасники конференції, серед яких була викладач кафедри екологічної безпеки та охорони праці Оксана Ничик, дізналися з перших вуст про виконання Україною природоохоронних зобов’язань, про перші кроки нової влади для екологічних змін, про те, чого очікувати бізнесу в турбулентному часі, а також, які існують головні перешкоди в екологізації виробництв. Про кращі реалізовані у 2019 році зелені проекти розповіли керівники та головні екологи компаній.

Протягом насичених восьми годин роботи експерти відповіли на питання: Як планується вдосконалити природоохоронне законодавство та підвищити рівень його дотримання? Як протидіяти змінам клімату? Як ефективно управляти відходами на підприємстві: небезпечні відходи, облік відходів? Проведення енергоаудитів на підприємствах молочної, хлібопекарської галузі, машинобудування та виробників неметалевих будівельних матеріалів. Як фармацевтичне виробництво живе в балансі з екосистемою? Чи здатні відходи промисловості вирішити проблеми цивільного будівництва?

Опублікований: 12-11-2019
Читайте також:
Краще резюме – на рахунку студентки нашого університету!

У рамках традиційного job fair «Кар’єра у великому місті» центр працевлаштування «Перспектива» КНЕУ ім. В. Гетьмана організовує для студентів українських вишів конкурс резюме «CV FOR THE CITY». До складу журі, в тому числі залучаються HR-спеціалісти провідних компаній України. Цьогоріч учасниками заходу стали Credit Agricole, Mars, EVO, JTI, MAZARS...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Краще резюме – на рахунку студентки нашого університету! 02 листопада 2018

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи завжди перебувають у режимі life-long learning

27-28 квітня 2021 р. викладачі кафедри готельно-ресторанної справи долучилися до дводенного онлайн-інтенсиву для HoReCa «Операційний маркетинг в готелях та ресторанах», організованого Дніпропетровською торгово-промисловою палатою в рамках ініціативи COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи завжди перебувають у режимі life-long learning 30 квітня 2021

Методичні семінари – колеги діляться досвідом

Цього тижня на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки проводиться багато цікавих заходів. Один із них – методичний семінар «Про особливості роботи аудиторій А 405, А 403 під час викладання курсу «Прикладна механіка» (доповідач – к.т.н., доцент Володимир Костюк). Доповідач відзначив, здобувачі яких спеціальностей вивчають дисципліну «Прикладна ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методичні семінари – колеги діляться досвідом 22 березня 2023

Корисні інсайти від засновника Асоціації сомельє України

На запрошення старшої викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Раїси Матюшенко до освітнього онлайн-простору кафедри з гостьовою лекцією «Сучасні технології виробництва вина і попит споживачів» завітав визнаний вітчизняний фахівець, засновник Асоціації сомельє України Дмитро Сидоренко. Лектор розповів, що сучасні технологі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні інсайти від засновника Асоціації сомельє України 07 травня 2024