Н У Х Т

Прощальне свято для магістрів Навчально-наукового інституту харчових технологій

01 березня 2019

Прощальне свято для магістрів Навчально-наукового інституту харчових технологій

У перший день весни 2019 року Навчально-науковий інститут харчових технологій НУХТ побажав щасливого професійного й життєвого злету 264 своїм випускникам-магістрам.

Щирі напутні слова адресували своїм вихованцям директор інституту Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувачі випускових кафедр – технології консервування, проректор університету з навчально-виробничої діяльності та розвитку Олександр Бессараб, технології цукру і підготовки води Наталія Гусятинська, технології оздоровчих продуктів Галина Сімахіна, технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, технології зберігання і переробки зерна Олег Шаповаленко, біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц, технології м’яса і м’ясних продуктів Людмила Пешук, технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук, технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко, експертизи харчових продуктів Світлана Усатюк. Не обійшлося без приємних сюрпризів – Галина Сімахіна презентувала двом кращим своїм випускницям-старостам груп глобуси з автографами усіх студентів і викладачів кафедри, аби вони пам’ятали, що у них є друзі по всій Україні.

Майже 100 магістрів були відзначені подяками й грамотами інституту за відмінне навчання, наукові здобутки, активну участь у культурному, спортивному й громадському житті.

Не стримувала сліз, згадуючи роки студентства й дякуючи викладачам, однокурсникам і батькам за навчання й підтримку, магістр кафедри технології оздоровчих продуктів Наталія Ярош. Не менш емоційним був виступ випускниці освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» Юлії Амаріци.

Сертифікати магістрам вручали завідувачі їх випускових кафедр спільно із заступниками директора інституту Інною Карпович, Анастасією Пухляк та Оленою Супрун-Крестовою.

Незабутнім прощальним дарунком магістрам стали творчі номери, подаровані і студентами молодших курсів, і самими випускниками.

Студентська пора – позаду, попереду – нові можливості, нові знайомства, нові вершини. Нехай стане у вас сил і натхнення впевнено йти до мети, наші випускники!

Опублікований: 01-03-2019
Читайте також:
На що звернути увагу під час вибору йогурта: фахівець НУХТ надала роз’яснення глядачам каналу «Київ»

Команда телеканалу «Київ» завітала на кафедру технології молока і молочних продуктів із метою підготовки випуску на тему «На що звернути увагу під час вибору йогурта». Роз’яснення телевізійникам дала заступниця директора Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Анастасія Пухляк. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На що звернути увагу під час вибору йогурта: фахівець НУХТ надала роз’яснення глядачам каналу «Київ» 15 липня 2019

Новими способами комунікації з майбутніми абітурієнтами користуються учасники профорієнтаційної команди НУХТ

Сучасні реалії створюють певні перешкоди перед учасниками профорієнтаційної команди нашого університету. В умовах карантинних обмежень доводиться знаходити нові способи комунікації з майбутніми абітурієнтами. Отже, представниці двох випускових кафедр університету: біотехнології і мікробіології факультету біотехнології та екологічного контролю – до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новими способами комунікації з майбутніми абітурієнтами користуються учасники профорієнтаційної команди НУХТ 10 грудня 2020

Алгоритм вступу до НУХТ надали старшокласникам викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

14 травня 2024 року доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Корецька та старший викладач Володимир Польовик провели профорієнтаційну зустріч з 9-11-ми класами спеціалізованої школи №130м. Києва. Викладачі розповіли майбутнім вступникам про престижність здобуття вищої освіти та можливість побудови успішної кар’єри післ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Алгоритм вступу до НУХТ надали старшокласникам викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 15 травня 2024

Жвава дискусія, цікаві кейси та нові знання

«Технології не замінять людину, але люди, які ними володіють, замінять тих, хто їх ігнорує» – цей вислів став головним меседжем гостьових лекцій про цифрові технології в бізнесі для студентів ВСП «Вінницький фаховий коледж НУХТ» і ВСП «Смілянський технологічний фаховий коледж НУХТ», які минулого тижня прочитала для майбутніх менеджерів і маркетолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Жвава дискусія, цікаві кейси та нові знання 03 березня 2025