Н У Х Т

Прощальне свято для магістрів Навчально-наукового інституту харчових технологій

01 march 2019

Прощальне свято для магістрів Навчально-наукового інституту харчових технологій

У перший день весни 2019 року Навчально-науковий інститут харчових технологій НУХТ побажав щасливого професійного й життєвого злету 264 своїм випускникам-магістрам.

Щирі напутні слова адресували своїм вихованцям директор інституту Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувачі випускових кафедр – технології консервування, проректор університету з навчально-виробничої діяльності та розвитку Олександр Бессараб, технології цукру і підготовки води Наталія Гусятинська, технології оздоровчих продуктів Галина Сімахіна, технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, технології зберігання і переробки зерна Олег Шаповаленко, біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц, технології м’яса і м’ясних продуктів Людмила Пешук, технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук, технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко, експертизи харчових продуктів Світлана Усатюк. Не обійшлося без приємних сюрпризів – Галина Сімахіна презентувала двом кращим своїм випускницям-старостам груп глобуси з автографами усіх студентів і викладачів кафедри, аби вони пам’ятали, що у них є друзі по всій Україні.

Майже 100 магістрів були відзначені подяками й грамотами інституту за відмінне навчання, наукові здобутки, активну участь у культурному, спортивному й громадському житті.

Не стримувала сліз, згадуючи роки студентства й дякуючи викладачам, однокурсникам і батькам за навчання й підтримку, магістр кафедри технології оздоровчих продуктів Наталія Ярош. Не менш емоційним був виступ випускниці освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» Юлії Амаріци.

Сертифікати магістрам вручали завідувачі їх випускових кафедр спільно із заступниками директора інституту Інною Карпович, Анастасією Пухляк та Оленою Супрун-Крестовою.

Незабутнім прощальним дарунком магістрам стали творчі номери, подаровані і студентами молодших курсів, і самими випускниками.

Студентська пора – позаду, попереду – нові можливості, нові знайомства, нові вершини. Нехай стане у вас сил і натхнення впевнено йти до мети, наші випускники!

Published on: 01-03-2019
Read also:
Блискучий захист дисертації за спеціальністю «Галузеве машинобудування»

12 грудня естафету успішних захистів дисертаційних досліджень на здобуття ступеня «Доктор філософії» підхопили здобувачі інженерно-технічних спеціальностей. Цього дня дисертацію «Структурно-параметричний синтез функціонально-мехатронних модулів робототехнічних комплексів формування транспортних пакетів із харчовими продуктами» у галузі знань 13 «Ме...

READ YOURSELF

Блискучий захист дисертації за спеціальністю «Галузеве машинобудування» 13 december 2023

У центрі уваги – інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі

21 травня 2024 року на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулася ХІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі», присвячена 140-річчю заснування НУХТ. З привітальним словом на пленарному засіданні виступ...

READ YOURSELF

У центрі уваги – інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі 27 may 2024

Наші здобувачі освіти – активні учасники закордонних конференцій

Наукова весна в університеті триває. Наші здобувачі освіти й викладачі активно долучаються до наукових заходів колег із інших закладів освіти та наукових установ, у тому числі й зарубіжних. Творча молодь НУХТ – аспірант кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Борис Михайлик і магістрантка кафедри технології хлібопекарських і ...

READ YOURSELF

Наші здобувачі освіти – активні учасники закордонних конференцій 26 may 2021

В акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт» провели лабораторне заняття викладачі кафедри експертизи харчових продуктів

У межах навчальної дисципліни «Вступ до харчових технологій» старші викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна та Есма Халікова провели виїзне лабораторне заняття для студентів групи ХЕ 1-7 спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів» в акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт». ДП «Укрметртес...

READ YOURSELF

В акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт» провели лабораторне заняття викладачі кафедри експертизи харчових продуктів 05 december 2019