Н У Х Т

Прощальне свято для магістрів Навчально-наукового інституту харчових технологій

01 march 2019

Прощальне свято для магістрів Навчально-наукового інституту харчових технологій

У перший день весни 2019 року Навчально-науковий інститут харчових технологій НУХТ побажав щасливого професійного й життєвого злету 264 своїм випускникам-магістрам.

Щирі напутні слова адресували своїм вихованцям директор інституту Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувачі випускових кафедр – технології консервування, проректор університету з навчально-виробничої діяльності та розвитку Олександр Бессараб, технології цукру і підготовки води Наталія Гусятинська, технології оздоровчих продуктів Галина Сімахіна, технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, технології зберігання і переробки зерна Олег Шаповаленко, біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц, технології м’яса і м’ясних продуктів Людмила Пешук, технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук, технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко, експертизи харчових продуктів Світлана Усатюк. Не обійшлося без приємних сюрпризів – Галина Сімахіна презентувала двом кращим своїм випускницям-старостам груп глобуси з автографами усіх студентів і викладачів кафедри, аби вони пам’ятали, що у них є друзі по всій Україні.

Майже 100 магістрів були відзначені подяками й грамотами інституту за відмінне навчання, наукові здобутки, активну участь у культурному, спортивному й громадському житті.

Не стримувала сліз, згадуючи роки студентства й дякуючи викладачам, однокурсникам і батькам за навчання й підтримку, магістр кафедри технології оздоровчих продуктів Наталія Ярош. Не менш емоційним був виступ випускниці освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» Юлії Амаріци.

Сертифікати магістрам вручали завідувачі їх випускових кафедр спільно із заступниками директора інституту Інною Карпович, Анастасією Пухляк та Оленою Супрун-Крестовою.

Незабутнім прощальним дарунком магістрам стали творчі номери, подаровані і студентами молодших курсів, і самими випускниками.

Студентська пора – позаду, попереду – нові можливості, нові знайомства, нові вершини. Нехай стане у вас сил і натхнення впевнено йти до мети, наші випускники!

Published on: 01-03-2019
Read also:
Збірна команда співробітників університету – бронзовий призер Київської футзальної ліги

Протягом шести місяців збірна команда співробітників університету з футзалу брала участь у Чемпіонаті Київської футзальної ліги сезону 2018-2019 рр. Фінальна гра відбулася у рідних стінах спорткомплексу НУХТ, де команда продемонструвала чудову гру та виборола третє місце. Склад команди: старший викладач кафедри фізичного виховання Олександр Розпу...

READ YOURSELF

Збірна команда співробітників університету – бронзовий призер Київської футзальної ліги 18 march 2019

Позапланове засідання вченої ради університету присвятили кадровим питанням

9 грудня 2020 року в дистанційному режимі відбулося позапланове засідання вченої ради університету, основним питанням порядку денного якого були кадрові питання (обрання на посади). Розпочали засідання зі вшанування хвилиною мовчання пам’яті колег – декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, професора Віктора Доценка та завід...

READ YOURSELF

Позапланове засідання вченої ради університету присвятили кадровим питанням 09 december 2020

Академік IUFoST відвідав університет і прочитав лекцію студентам

19 березня наш університет приймав чергового поважного гостя – до НУХТ завітав професор Октавіо Паредес-Лопез – найвідоміший у світі експерт з харчової біотехнології і нутріцевтики, який має майже 200 публікацій з цитованістю 10750 та h-індексом 50. Свого часу професор Паредес-Лопез був президентом Мексиканської академії наук, він – засновник і ака...

READ YOURSELF

Академік IUFoST відвідав університет і прочитав лекцію студентам 19 march 2019

Університет нагороджений за значний вклад у розвиток пиво-безалкогольної галузі та підготовку висококваліфікованих спеціалістів

У приміщені виставкового залу ВЦ «АККО Інтернешнл» у рамках 25-ї ювілейної Всеукраїнської акції «Свято пива-2019» відбулася урочиста церемонія нагородження переможців ХХII Міжнародного конкурсу пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод, солоду пивоварного. Захід традиційно проводився  ПрАт «Укрпиво». На конкурс були ...

READ YOURSELF

Університет нагороджений за значний вклад у розвиток пиво-безалкогольної галузі та підготовку висококваліфікованих спеціалістів 05 september 2019