Н У Х Т

Промислове впровадження розробки наших науковців

05 листопада 2021

Промислове впровадження розробки наших науковців

Агропромхолдинг «Астарта-Київ» у сезон цукроваріння-2021 продовжив практику співпраці з фахівцями нашого університету, Інституту продовольчих ресурсів НААН України та ТОВ «Науково-практичний центр цукробурякового виробництва».

Три роки поспіль у виробничих умовах ТОВ «Новооржицький цукровий завод» проводяться впровадження ряду наукових розробок підвищення технічного рівня цукрового виробництва.

У період з 1 по 5 листопада 2021р., в умовах виробничого процесу на підприємстві, науковим колективом у складі викладачів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування НУХТ Валентина Олішевского та Євгена Бабка, заступника директора з науково-організаційної роботи Інституту продовольчих ресурсів НААН України, професора Любомира Хомічака і головного фахівця відділу технології цукру, цукровмісних продуктів та інгредієнтів цього закладу Людмили Зайчук, директора ТОВ «Науково-практичний центр цукробурякового виробництва» Олександра Коротинського проведено промислове впровадження способу інтенсифікації процесу сокодобування та сокоочищення.

Виробничники гідно оцінили розробку науковців.

Опублікований: 05-11-2021
Читайте також:
Від кафедри – до лабораторій АТ «Київмедпрепарат»

Магістранти другого року навчання освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» Єлизавета Дон та Іван Косовець проходять переддипломну практику у дослідному центрі АТ «Київмедпрепарат», виробника продукції ТМ «Артеріум». Практикантам випала нагода працювати разом із колегами, випускниками нашого університету – провідним...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від кафедри – до лабораторій АТ «Київмедпрепарат» 16 жовтня 2025

«АРТЕРІУМ» – корпорація майбутнього

Здобувачі-біотехнологи першого і третього курсів отримали унікальну можливість дізнатися про українську фармацевтичну Корпорацію «Артеріум» та її виробничі потужності, здійснивши онлайн-подорож на сучасне українське фармацевтичне виробництво, де знайшли свою роботу мрії випускники кафедри біотехнології і мікробіології, а нині менеджери Корпоративно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«АРТЕРІУМ» – корпорація майбутнього 20 квітня 2023

Другокурсники знайомляться з технологіями нетрадиційних напоїв

Здобувачі освіти другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій (група ТІ-ІІ-2), що навчаються за освітньою програмою «Харчові технології», ознайомилися з технологією виготовлення комбучі. Нагадаємо, комбуча (чайний гриб) – давній натуральний ферментований напій (відомий більше двох тисяч років), який має властивості до детоксикац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники знайомляться з технологіями нетрадиційних напоїв 24 березня 2023

День Європи у Смілі

У третю суботу травня в Україні відзначається День Європи. Не залишився осторонь цього свята і Смілянський коледж харчових технологій НУХТ. Цьогоріч День здоров’я відбувся у вигляді Європейських ігор. Захід проходив під девізом «Citius, Altius, Fortius!». 23 академічні групи коледжу – країни Європейського Союзу взяли участь у спортивних і розважаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День Європи у Смілі 21 травня 2018