Н У Х Т

Головну подію пакувальної та харчової промисловості України відвідали здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

07 червня 2021

Головну подію пакувальної та харчової промисловості України відвідали здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

4 червня 2021 року здобувачі групи ХЧ-3-13ск кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції разом зі своєю кураторкою, асистенткою кафедри Тетяною Роман відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки (International Forum Food Industry and Packaging, IFFIP) – головну подію пакувальної та харчової промисловості України.

Вони ознайомилися з представленими виставками форуму: готовими продуктами харчування і напоїв українського та закордонного виробництва; обладнання для виробництва продуктів харчування, напоїв, їх фасування та пакування; різноманітних рішень для якісного функціонування підприємств різних галузей харчової промисловості: автоматизації виробництва, логістики, гігієни тощо; різноманітних видів упаковки для харчової продукції; обладнання та технологій для виробництва упаковки; сировини для виробництва упаковки.

Здобувачі розширили фаховий кругозір, поспілкувавшись із виробниками харчової та пакувальної продукції, представниками торговельних мереж, закладів сегменту HoReCa та event-компаній.

Отриманий досвід буде застосований здобувачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції  під час навчання та в подальшій професійній діяльності. 

Опублікований: 07-06-2021
Читайте також:
Науковий семінар з фахівцями науково-дослідного інституту олій та жирів на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар за участю фахівців Українського науково-дослідного інституту олій та жирів НААН України (УкрНДІОЖ). Виконуючий обов’язки директора інституту Павло Петік розповів про історію заснування та основні напрями досліджень, за якими працюють фахівці наукової установи. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий семінар з фахівцями науково-дослідного інституту олій та жирів на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 листопада 2024

Успішні захисти магістрів на кафедрі екології та збалансованого природокористування

На кафедрі екології та збалансованого природокористування 20 лютого  розпочалися захисти магістерських робіт студентів денної форми навчання. Першими були студенти спеціальності 101 «Екологія» спеціалізації «Екологія та охорона навколишнього середовища». Екзаменаційну комісію  очолила старший науковий співробітник Інституту сорбції та проблем ендо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішні захисти магістрів на кафедрі екології та збалансованого природокористування 20 лютого 2018

Сучасна інженерія в дії. Продовження...

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки за підтримки директора Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого Сергія Блаженка продовжує активну профорієнтаційну діяльність. У межах співпраці з Київським коледжем комп’ютерних технологій відбувся семінар і серія майстер-класів, присвячених сучасним інженерним рішенням у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасна інженерія в дії. Продовження... 16 жовтня 2025

Магістранти підтверджують блискуче опанування дисципліни «Інноваційні ресторанні технології»

3 червня 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістрантами першого року навчання спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. Захід був проведений у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти підтверджують блискуче опанування дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» 06 червня 2022