Н У Х Т

Головну подію пакувальної та харчової промисловості України відвідали здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

07 червня 2021

Головну подію пакувальної та харчової промисловості України відвідали здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

4 червня 2021 року здобувачі групи ХЧ-3-13ск кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції разом зі своєю кураторкою, асистенткою кафедри Тетяною Роман відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки (International Forum Food Industry and Packaging, IFFIP) – головну подію пакувальної та харчової промисловості України.

Вони ознайомилися з представленими виставками форуму: готовими продуктами харчування і напоїв українського та закордонного виробництва; обладнання для виробництва продуктів харчування, напоїв, їх фасування та пакування; різноманітних рішень для якісного функціонування підприємств різних галузей харчової промисловості: автоматизації виробництва, логістики, гігієни тощо; різноманітних видів упаковки для харчової продукції; обладнання та технологій для виробництва упаковки; сировини для виробництва упаковки.

Здобувачі розширили фаховий кругозір, поспілкувавшись із виробниками харчової та пакувальної продукції, представниками торговельних мереж, закладів сегменту HoReCa та event-компаній.

Отриманий досвід буде застосований здобувачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції  під час навчання та в подальшій професійній діяльності. 

Опублікований: 07-06-2021
Читайте також:
Статус «Рекомендовано»: алгоритм подальших дій вступників

У електронних кабінетах вступників до бакалаврату з’яввилися рекомендації до зарахування на бюджет. Вступникам, статус заяв яких змінився на «Рекомендовано до зарахування (навчання за державним (регіональним) замовленням)», необхідно до 18:00 8 серпня підтвердити вибір місця навчання, виконавши вимоги до зарахування. Зробити це вступники можуть у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Статус «Рекомендовано»: алгоритм подальших дій вступників 05 серпня 2024

Як вдало реалізуватися в сучасному світі дізналися студенти-фінансисти

20 березня 2019 року на запрошення доцента кафедри фінансів Олени Гнатенко відбулася змістовна і результативна зустріч з Ігорем Горденчуком – магістром інноваційно-інвестиційної діяльності, засновником бренду «33 ореха.com.ua», співзасновником онлайн-школи творчої професії майбутнього «ArtScriber», комерційним директором «ЛеОрганік» (видобуток и пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як вдало реалізуватися в сучасному світі дізналися студенти-фінансисти 21 березня 2019

Біотехнологічні студії: насичений подіями день третій

Третій день Біотехнологічних студій, які реалізуються кафедрою біотехнології і мікробіології за підтримки Корпорації «Артеріум», таїв багато цікавого і незвіданого зі світу біотехнологій, хімії та інжинірингу. Спочатку учасники проєкту відвідали кафедру харчової хімії. Там їх гостинно зустріли доценти Віра Іщенко, Олександр Макаренко та Тетяна Пет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії: насичений подіями день третій 03 квітня 2024

У МОН детально роз’яснили послідовність розгляду заяв вступника

Послідовність розгляду заяв вступника при адресному розміщенні державного та регіонального замовлення визначається встановленими ним пріоритетностями. На цьому наголосив генеральний директор директорату вищої освіти та освіти дорослих МОН Олег Шаров у відео-роз’ясненні для вступників.  Йдеться про заяви на бюджет – їх цього року можна було подават...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У МОН детально роз’яснили послідовність розгляду заяв вступника 27 липня 2018