Першокурсники освітньої програми «Технології харчування» (спеціальність G13 «Харчові технології») у рамках вивчення дисципліни «Ресторанна справа» (лекторка – доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Мамченко) разом із куратором групи, старшим викладачем кафедри Володимиром Польовиком відвідали CITYHOTEL Residence – апарт-готель, розташований неподалік від Володимирського собору
Шеф-кухар ресторану засобу розміщення Ігорь Іскоростенський ознайомив здобувачів освіти з організацією роботи кухні, продемонстрував робочі місця, кухонний інвентар і сучасне технологічне устаткування, розповів про особливості отримання сировини, температурні режими її зберігання, підготовку кухаря до роботи. Також фахівець поділився власним досвідом застосування новітніх технік приготування страв і кондитерських виробів.
Поєднання теоретичних занять в університеті з практичними виїзними на базі кращих ресторанів – традиційний підхід викладачів кафедри, який дозволяє здобувачам освіти краще засвоювати пройдений матеріал, розвивати hard і soft skills, підвищує їх мотивацію до опанування фаху. У свою чергу така форма співпраці зі стейкхолдерами допомагає викладачам мати актуальну інформацію щодо інновацій у галузі та вимог роботодавців до працівників, що сприяє оперативному оновленню освітніх програм.
Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції щиро вдячний адміністраторці CITYHOTEL Residence, пані Ганні та шеф-кухарю Ігорю за цікаве, насичене корисною інформацією і практичними кейсами заняття для першокурсників!