Н У Х Т

Практичні кейси для першокурсників у CITYHOTEL Residence

20 жовтня 2025

Практичні кейси для першокурсників у CITYHOTEL Residence

Першокурсники освітньої програми «Технології харчування» (спеціальність G13 «Харчові технології») у рамках вивчення дисципліни «Ресторанна справа» (лекторка – доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Мамченко) разом із куратором групи, старшим викладачем кафедри Володимиром Польовиком відвідали CITYHOTEL Residence – апарт-готель, розташований неподалік від Володимирського собору

Шеф-кухар ресторану засобу розміщення Ігорь Іскоростенський ознайомив здобувачів освіти з організацією роботи кухні, продемонстрував робочі місця, кухонний інвентар і сучасне технологічне устаткування, розповів про особливості отримання сировини, температурні режими її зберігання, підготовку кухаря до роботи. Також фахівець поділився власним досвідом застосування новітніх технік приготування страв і кондитерських виробів.

Поєднання теоретичних занять в університеті з практичними виїзними на базі кращих ресторанів – традиційний підхід викладачів кафедри, який дозволяє здобувачам освіти краще засвоювати пройдений матеріал, розвивати hard і soft skills, підвищує їх мотивацію до опанування фаху. У свою чергу така форма співпраці зі стейкхолдерами допомагає викладачам мати актуальну інформацію щодо інновацій у галузі та вимог роботодавців до працівників, що сприяє оперативному оновленню освітніх програм.

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції щиро вдячний адміністраторці CITYHOTEL Residence, пані Ганні та шеф-кухарю Ігорю за цікаве, насичене корисною інформацією і практичними кейсами заняття для першокурсників!

Опублікований: 20-10-2025
Читайте також:
Технологію виробництва карамелі у виробничих умовах опановували студенти-другокурсники

Студенти групи ТІ-2-2 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із доцентом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анною Грищенко відвідали «Майстерню карамелі» – унікальну мережу кондитерських в Україні. Майстер-карамельє Сергій розповів про технологію виробництва карамелі, цукристу сировину, ароматизатори та бар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологію виробництва карамелі у виробничих умовах опановували студенти-другокурсники 12 грудня 2018

Тенденції та виклики розвитку дуальної освіти обговорювали викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів

Інтенсифікація структурних змін, що відбуваються у харчовій промисловості України, визначає попит на фахівців нової формації, які здатні успішно реалізовувати виробничі завдання щодо створення продукції оздоровчого та профілактичного призначення для населення України. Тенденції розвитку ринку праці та високі вимоги працедавців до підготовки молодих...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тенденції та виклики розвитку дуальної освіти обговорювали викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів 31 січня 2022

Як пропіарити себе безкоштовно дізналися студенти-фінансисти

27 березня 2019 року на запрошення доцента кафедри фінансів Олени Гнатенко до університету завітала харизматична особистість – піар-фахівець із 20-річним досвідом роботи, засновник і керівник промоушн і продакшин STUDIO RAR, президент Асоціації з розвитку міжнародних відносин «ADRUM»Тетяна Колесніченко. Зустріч відбулася в формі тренінгу «Як пропіа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як пропіарити себе безкоштовно дізналися студенти-фінансисти 28 березня 2019

Завідувач Підготовчого відділення НУХТ долучилася до обговорення аспектів реалізації концептуальних засад нової української школи

20 квітня 2018 рокуна базі КЗ «НВК «Потенціал» Оболонського району м.Києва відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Економіка і здоров’я в шкільній освіті», на яку була запрошена завідувач Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності НУХТ Валентина Кудіна. До участі також були запрошені: депут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач Підготовчого відділення НУХТ долучилася до обговорення аспектів реалізації концептуальних засад нової української школи 24 квітня 2018