Н У Х Т

Профспілка – на сторожі трудових інтересів співробітників!

27 листопада 2024

Профспілка – на сторожі трудових інтересів співробітників!

На останньому засіданні профкому співробітників на основі службових записок голів профбюро Навчально-наукового інституту харчових технологій, факультетів біотехнології та екологічного контролю і готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка та Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого щодо режиму роботи в грудні навчально-допоміжного персоналу, було прийнято рішення звернутися до ректора Олександра Шевченка про недопущення тимчасового призупинення трудових відносин з навчально-допоміжним персоналом у грудні 2024 року та січні 2025 року.

Звернення профкому 

Опублікований: 27-11-2024
Читайте також:
Новий навчальний рік – нові серйозні дисципліни

Магістратура – це як новий челендж у сфері знань. У розкладі магістрантів-біотехнологів першого року навчання з’явилися нові серйозні дисципліни, серед яких і «Системи менеджменту якості у виробництві». Ця дисципліна хоч і цікава, однак опанувати її самостійно досить важко. Слід зазначити, що у межах курсу магістранти мають змогу розглянути такі ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний рік – нові серйозні дисципліни 25 вересня 2020

English Speaking Club EcoEurope NUFT: наукова подорож до Бразилії

Засідання English Speaking Club – це завжди нові знайомства та можливість дізнатися щось нове від професіоналів. Цей розмовний клуб був започаткований у рамках реалізації проєкту Жан Моне Кафедра програми Еразмус+ з Ефективного екоменеджменту та екокомунікації у ЄС. Координує роботу клубу професор кафедри екології та екоменеджменту Ігор Якименко. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

English Speaking Club EcoEurope NUFT: наукова подорож до Бразилії 15 травня 2024

Перше знайомство з крафтовим пивоварінням на «BEERMASTERBREWERY»

На початку навчального року здобувачі групи ТІ-2-4 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом зі старшим куратором, доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом Кириленком уперше відвідали сучасну крафтову пивоварню, яка була побудована наприкінці 2021 року. У організації та проведенні заходу посприяв аспіран...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше знайомство з крафтовим пивоварінням на «BEERMASTERBREWERY» 04 жовтня 2022

Із сучасними технологіями підготовки та пакування питної води на базі ТОВ «Еталон» знайомилися майбутні фахівці пакувальної техніки

Студенти кафедри мехароніки та пакувальної техніки під керівництвом старших викладачів Анастасії Деренівської і Світлани Мироненко відвідали одне із провідних підприємств – ТОВ «Еталон-Україна», яке займається видобутком артезіанської води з шарів юрського геологічного горизонту. Вони мали можливість побачити обладнання для видобутку та підготовки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із сучасними технологіями підготовки та пакування питної води на базі ТОВ «Еталон» знайомилися майбутні фахівці пакувальної техніки 15 березня 2019