Н У Х Т

«Бейкері Фуд Інвестмент» гостинно зустрічає наших здобувачів освіти

26 березня 2024

«Бейкері Фуд Інвестмент» гостинно зустрічає наших здобувачів освіти

ТОВ «Бейкері Фуд Інвестмент» один із найбільших постачальників хлібобулочних і заморожених напівфабрикатів із дріжджового листкового тіста в Україні. Це сучасне високомеханізоване підприємство, на якому працює понад 200 висококваліфікованих працівників. За більше ніж 20 років існування компанія зарекомендувала себе, як добросовісний виробник, надійний партнер і прогресивний галузевий оператор.

Компанія постійно розвивається і збільшує виробничі потужності, що вимагає залучення все більшої кількості компетентних фахівців.

На запрошення керівництва та за сприяння в організації директора з персоналу Валерія Кузьмінського магістри освітньо-професійних програм «Технології хліба, кондитерських макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технології органічних харчових продуктів», бакалаври освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» і викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів побували на підприємстві, розташованому у мальовничому місті Козелець Чернігівської області.

Підприємство вражає сучасним плануванням і підходом до проєктно-технічних рішень, дотриманням вимог систем менеджменту ІSO 9001, 22000, НАССР , інноваційними технологіями і обладнанням, багатоступеневим контролем якості та безпечності продукції.

Незабутню екскурсію виробництвом провів директор Артур Курілець. Відданий своїй справі, він із гордістю знайомив здобувачів з історією підприємства, особливостями технологій, планами компанії на майбутнє.

У відвідувачів залишилось абсолютно позитивне враження від екскурсії, адже вони побували на підприємстві, яке може бути для них не лише потужною базою практики, але й перспективою для працевлаштування, самореалізації та професійного зростання.

Саме про професійне майбутнє, про перспективи зростання молодих амбітних кадрів на «Бейкері Фуд Інвестмент» говорили представники компанії в колі зі здобувачами, пригощаючи їх найсвіжішою продукцією власного виробництва. У невимушеній обстановці було задано і обговорено багато цікавих питань.

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів щиро дякують керівництву компанії «Бейкері Фуд Інвестмент» за гостинну зустріч і сподіваються на подальше взаємоцікаве співробітництво.

Опублікований: 26-03-2024
Читайте також:
Пакувальники діляться досвідом

У рамках Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP, який працював з 10 по 12 квітня у Міжнародному виставковому центрі, відбулася 18-а Науково-практична конференція молодих вчених «Новітні технології пакування». Співорганізаторами конференції стали Клуб пакувальників України, Національний університет харчових технологій та АТ «К...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пакувальники діляться досвідом 16 квітня 2019

Дебют здобувачів-підприємців на зовнішніх ринках

Навчання здобувачів вищої освіти кафедри маркетингу не обмежується теоретичними знаннями. Уже зі студентських років майбутні спеціалісти набувають практичні навички, а також удосконалюють свої soft skills. Після завершення курсу «Зовнішньоекономічна діяльність підприємства» здобувачі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльніст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дебют здобувачів-підприємців на зовнішніх ринках 30 грудня 2020

Нові горизонти від флагманів промисловості для студентів НУХТ

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів значну увагу приділяють плідній співпраці з передовими підприємствами м’ясопереробної галузі. В рамках святкування Дня працівників харчової промисловості кафедру відвідали представники різних підприємств, і це було використано з максимальною користю – не лише святкування, а й домовленості щодо стажува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові горизонти від флагманів промисловості для студентів НУХТ 19 жовтня 2018

Безперервно підвищують кваліфікацію викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Гарантка освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» бакалаврського рівня, доцентка кафедри готельно-ресторанної справи Віта Цирульнікова і старша викладачка кафедри Олена Тищенко відвідали головну подію у галузі нутриціології та дієтології –VI міждисциплінарний симпозіум opinion leaders нутриціології та дієтології «Сучасна парадигма нутритивно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Безперервно підвищують кваліфікацію викладачі кафедри готельно-ресторанної справи 08 квітня 2025