Н У Х Т

«Бейкері Фуд Інвестмент» гостинно зустрічає наших здобувачів освіти

26 березня 2024

«Бейкері Фуд Інвестмент» гостинно зустрічає наших здобувачів освіти

ТОВ «Бейкері Фуд Інвестмент» один із найбільших постачальників хлібобулочних і заморожених напівфабрикатів із дріжджового листкового тіста в Україні. Це сучасне високомеханізоване підприємство, на якому працює понад 200 висококваліфікованих працівників. За більше ніж 20 років існування компанія зарекомендувала себе, як добросовісний виробник, надійний партнер і прогресивний галузевий оператор.

Компанія постійно розвивається і збільшує виробничі потужності, що вимагає залучення все більшої кількості компетентних фахівців.

На запрошення керівництва та за сприяння в організації директора з персоналу Валерія Кузьмінського магістри освітньо-професійних програм «Технології хліба, кондитерських макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технології органічних харчових продуктів», бакалаври освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» і викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів побували на підприємстві, розташованому у мальовничому місті Козелець Чернігівської області.

Підприємство вражає сучасним плануванням і підходом до проєктно-технічних рішень, дотриманням вимог систем менеджменту ІSO 9001, 22000, НАССР , інноваційними технологіями і обладнанням, багатоступеневим контролем якості та безпечності продукції.

Незабутню екскурсію виробництвом провів директор Артур Курілець. Відданий своїй справі, він із гордістю знайомив здобувачів з історією підприємства, особливостями технологій, планами компанії на майбутнє.

У відвідувачів залишилось абсолютно позитивне враження від екскурсії, адже вони побували на підприємстві, яке може бути для них не лише потужною базою практики, але й перспективою для працевлаштування, самореалізації та професійного зростання.

Саме про професійне майбутнє, про перспективи зростання молодих амбітних кадрів на «Бейкері Фуд Інвестмент» говорили представники компанії в колі зі здобувачами, пригощаючи їх найсвіжішою продукцією власного виробництва. У невимушеній обстановці було задано і обговорено багато цікавих питань.

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів щиро дякують керівництву компанії «Бейкері Фуд Інвестмент» за гостинну зустріч і сподіваються на подальше взаємоцікаве співробітництво.

Опублікований: 26-03-2024
Читайте також:
Тривають зустрічі гарантів освітніх програм зі здобувачами освіти

19 березня на кафедрах технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування та машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв відбулася онлайн-зустріч зі здобувачами освіти першого та другого курсів щодо представлення та обговорення проєкту освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» у редакції 2021р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тривають зустрічі гарантів освітніх програм зі здобувачами освіти 20 березня 2021

День гостинності кафедри готельно-ресторанної справи

14 березня 2024 року в рамках підготовки до Дня відкритих дверей «SPRING OPEN DAY» НУХТ на кафедрі готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбувся День гостинності. До заходу долучилися понад 50 абітурієнтів – здобувачі 10-х класів спеціалізованої школи № 80 м. Києва, а також з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День гостинності кафедри готельно-ресторанної справи 15 березня 2024

Розпочалися захисти кваліфікаційних робіт магістрантів-обліковців

13 лютого 2024 року на кафедрі обліку і аудиту розпочалися засідання екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт здобувачами освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 071 «Облік і оподаткування», освітньо-професійної програми «Облік і аудит». Екзаменаційна комісія працювала у складі: головної бухгалтерки ТОВ «Торговий дім «Київхліб»» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалися захисти кваліфікаційних робіт магістрантів-обліковців 14 лютого 2024

Волонтер Корпусу Миру США завітав до Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

Актив студентського самоврядування Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ гостинно зустрічав у навчальному закладі гостя України та, зокрема, міста Сміли волонтера Корпусу Миру США Ямака Білала, якого представив фахівець із соціальної роботи міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а також і випускник коледжу Максим Пархо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Волонтер Корпусу Миру США завітав до Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ 08 листопада 2018