Н У Х Т

Профорієнтаційний десант від факультету інженерної механіки та пакувальної техніки у Кам’янець-Подільському коледжі НУХТ

26 січня 2017

Профорієнтаційний десант від факультету інженерної механіки та пакувальної техніки у Кам’янець-Подільському коледжі НУХТ

26 січня 2017 року в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася зустріч викладачів університету з викладачами коледжу та студентами випускних курсів спеціальності «Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва».

Участь у зустрічі взяли: завідувач кафедри машинобудування, стандартизації та сертифікації обладнання  нашого університету Євгеній Штефан, випускник коледжу, доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Іван Миколів, випускник коледжу, випускник університету, в.о. директора коледжу Віктор Федорів, випускниця НУХТ, завідувач механічного відділення коледжу Наталія Попович, випускник коледжу, випускник НУХТ, голова циклової комісії механічних дисциплін Леонід Дембовський та інші викладачі, студенти 531, 541 груп.

Євгеній Штефан і  Іван Миколів розповіли студентам про структуру навчального закладу, умови вступу до НУХТ, особливості тестування, умови і перспективи підвищення кваліфікаційного рівня, можливості працевлаштування за фахом.

Зокрема, Євгеній Штефан акцентував увагу на потребі у кваліфікованих механіках народного господарства нашої держави і зарубіжжя.

Іван Миколів поділився спогадами про те, як проходили студентські роки в коледжі, досвід моделювання, працю на виробництві та в університеті.

Зустріч видалася змістовною – студенти задавали цікаві і несподівані запитання, розмова була корисною для всіх учасників.

В.о. директора коледжу Віктор Федорів підсумував зустріч і підкреслив, що коледж і університет – єдиний комплекс і наша спільна праця дає можливість для успіху.

Опублікований: 26-01-2017
Читайте також:
Захисти магістрів кафедри електропостачання і енергоменеджменту у 2024 році завершено!

21 та 23 лютого 2024 року на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту відбулися останні в цьому році захисти магістерських кваліфікаційних робіт за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», освітньо-професійною програмою «Електротехнічні системи електроспоживання», денної та заочної форм навчання. Екзаменаційну...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти магістрів кафедри електропостачання і енергоменеджменту у 2024 році завершено! 26 лютого 2024

Майстер-клас для студентів від відомого бренд-шефа

21 лютого 2018 року до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітав шеф-кухар відомих у місті та за його межами ресторанів «Sazha», «La Spezia», «Verde by La Spezia» Сергій Коробка. Відомий бренд-шеф провів майстер-клас з приготування стейків для студентів групи 3-хп-06 спеціальності «Виробництво харчової продукції». Майстер кухарської сп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас для студентів від відомого бренд-шефа 21 лютого 2018

На дві позиції вище – НУХТ покращив свої результати у консолідованому рейтингу вишів і у ТОП кращих ЗВО Києва

Інформаційний освітній ресурс Освіта.ua склав щорічний консолідований рейтинг закладів вищої освіти України, відповідно до якого наш університет займає 32 позицію з 241 закладу вищої освіти України, що увійшли до рейтингу, і 7-й серед 60 вишів Києва, які посіли найвищі місця в консолідованому рейтингу вищих навчальних закладів України 2020 року. У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На дві позиції вище – НУХТ покращив свої результати у консолідованому рейтингу вишів і у ТОП кращих ЗВО Києва 11 серпня 2020

Викладачка кафедри готельно-ресторанної справи стажується у Токійському університеті (Японія)

За програмою підтримки науковців із України в Японії триває стажування асистентки кафедри готельно-ресторанної справи Світлани Ковальчук у Токійському університеті. Університет заснований у 1877 році як перший Імператорський університет. У складі університету 12 факультетів, на яких навчаються близько 28 тисяч студентів. Токійський університет вхо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка кафедри готельно-ресторанної справи стажується у Токійському університеті (Японія) 05 липня 2022