Н У Х Т

Профорієнтаційний десант НУХТ – на Ярмарку професій у м. Ірпінь

26 вересня 2018

Профорієнтаційний десант НУХТ – на Ярмарку професій у м. Ірпінь

З початком нового навчального року кафедри Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету активно включилися до профорієнтаційної роботи. Зокрема, 24 вересня доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігор Страшинський представляв інститут разом із колегами факультету  автоматизації і комп’ютерних систем, факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого на Ярмарку професій-2018 для учнівської молоді випускних класів, їх батьків та вчителів, організований Ірпінським міським центром зайнятості.

Представники університету мали змогу поспілкуватися безпосередньо зі школярами і їх батьками, надати їм інформацію про напрями та спеціальності підготовки, умови вступу, підготовчі курси та запросити на екскурсію до університету для ознайомлення з організацією навчального процесу, а також відвідати День відкритих дверей університету, який відбудеться 6 жовтня 2018 року, щоб ближче познайомитися з університетом.

Організатори заходу відзначили багаторічну плідну співпрацю та профорієнтаційну роботу нашого колективу Подякою.

Опублікований: 26-09-2018
Читайте також:
Магістри-заочники кафедри екології та збалансованого природокористування вирішують актуальні питання захисту навколишнього середовища

На кафедрі екології та збалансованого природокористування  відбувся захист магістерських робіт студентів заочної форми навчання зі спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища» спеціалізації «Екологічний контроль та аудит». Екзаменаційну комісію  очолила доцент кафедри біотехнології Навчально-наукового інституту екологічної безпе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри-заочники кафедри екології та збалансованого природокористування вирішують актуальні питання захисту навколишнього середовища 18 червня 2018

Подарунки кращим випускникам від професійного видання

Всеукраїнська професійна бухгалтерська газета «Все про бухгалтерський облік» ініціювала нагородження здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування», освітньо-професійної програми «Облік і аудит». Сертифікати про безкоштовний доступ до сайту редакції газети «Все про бухгалтерський облік» терміном до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подарунки кращим випускникам від професійного видання 15 березня 2021

Науковці кафедри технології цукру і підготовки води отримали рекомендації щодо роботи із системою Google Академія

5 жовтня 2023 року на кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся методичний семінар за темою «Google Академія для науковців. Робота з реєстром ідентифікації автора ORCID», який провела завідувачка відділу інформаційних технологій Науково-технічної бібліотеки НУХТ Інна Путіліна. Мета семінару – сприяння підвищенню наукометричних показників...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедри технології цукру і підготовки води отримали рекомендації щодо роботи із системою Google Академія 06 жовтня 2023

На «Сarlsberg Ukraine» наочно закріплювали теоретичні знання третьокурсники кафедри технології оздоровчих продуктів

За ініціативи викладача кафедри технології оздоровчих продуктів, доцента Світлани Бажай-Жежерун і за сприяння спеціаліста зі зв’язків із громадськістю компанії «Сarlsberg Ukraine» Олени Баско, студенти третього курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» познайомили...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На «Сarlsberg Ukraine» наочно закріплювали теоретичні знання третьокурсники кафедри технології оздоровчих продуктів 10 жовтня 2018