Н У Х Т

Успішне міжнародне співробітництво кафедри готельно-ресторанної справи у сфері практичної підготовки здобувачів освіти

13 жовтня 2023

Успішне міжнародне співробітництво кафедри готельно-ресторанної справи у сфері практичної підготовки здобувачів освіти

Кафедра готельно-ресторанної справи у цей непростий для нашої країни час продовжує співпрацювати з міжнародними стейкхолдерами індустрії гостинності щодо організації закордонної практики здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня.

Цього року здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» знову проходили практичну підготовку і стажування у кращих 5-зіркових готельних підприємствах сонячного узбережжя Республіки Болгарії.

Практична підготовка є обов’язковою компонентою освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти для підготовки фахівців із готельно-ресторанної справи, а закордонна практика сприяє розвитку іншомовної мовленнєвої компетентності, hard і soft skills, успішному працевлаштуванню випускників як у вітчизняних, так і міжнародних підприємствах гостинності.

Студенти закріпили та поглибили теоретичні знання та практичні вміння з організації та технології обслуговування відповідно до міжнародних стандартів, ознайомилися з інноваційними технологіями готельно-ресторанного бізнесу, вдосконалили рівень володіння англійською мовою та набули навичок спілкування болгарською мовою.

Сертифікати про успішне міжнародне стажування вручила представниця фірм EOOД «ТУРАЛ» та ЕООД «Интернобмен Болгария» Яна Бербенчук, яка подякувала за високий рівень підготовки наших здобувачів освіти, їхню відповідальність, вмотивованість, ініціативність та високий рівень організації практики кафедрою завідувачці кафедри, доцентці Ларисі Шаран, гарантці освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», доцентці Віті Цирульніковій і відповідальній за міжнародну практику кафедри, доцентці Олені Шидловській.

Здобувачі освіти, які пройшли практику за кордоном, подякували за надану можливість своїй випусковій кафедрі, зазначили, що це стало для них професійним та особистим челенджем, успішним досвідом для майбутньої професійної діяльності. Вони відчували постійну інформаційну, консультаційну, психологічну підтримку від Яни Бербенчук, нашої викладачки Олени Шидловської, своїх керівників практики, підтримку колег із Болгарії та єдність з українською спільнотою.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи висловлює подяку Яні Бербенчук та всьому колективу компанії ЕООД «ТУРАЛ С» під керівництвом Гешо Любенова за багаторічну співпрацю і неоціненну підтримку науково-педагогічних працівників і студентсва у цей непростий час збройної агресії рф проти України.

Міжнародне співробітництво з провідними підприємствами та освітніми закладами – незмінний пріоритет кафедри готельно-ресторанної справи.

Опублікований: 13-10-2023
Читайте також:
Усім вступникам обов’язково необхідно перевірити статус заяв в електронному кабінеті!

Уже завтра, 23 липня, о 18:00 завершується прийом заяв вступників на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» на основі 11 класів і «Магістр» на основі ступеня «Бакалавр». Статус заяви вступника в особистому електронному кабінеті має змінитися на «Допущено до конкурсу». Тож, усім вступникам обов’язково необхідно перевірити статус своїх заяв. У конк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усім вступникам обов’язково необхідно перевірити статус заяв в електронному кабінеті! 22 липня 2021

91 фаховий молодший бакалавр і 83 молодших спеціалістів: випуск 2023 у Львівському фаховому коледжі НУХТ

У Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулося  урочисте вручення дипломів 91 фаховому молодшому бакалавру та 83 молодшим спеціалістам за освітньо-професійними програмами «Бродильне виробництво і виноробство», «Виробництво харчової продукції», «Готельно-ресторанна справа». Випускники успішно здали кваліфікаційні ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

91 фаховий молодший бакалавр і 83 молодших спеціалістів: випуск 2023 у Львівському фаховому коледжі НУХТ 15 березня 2023

Приймальна комісія НУХТ радо допоможе вступникам пільгових категорій подати електронні заяви на вступ

Як повідомляють у МОН, цього року в ЄДЕБО реалізований новий модуль «Особи зі спеціальними умовами вступу», завдяки якому вступникам пільгових категорій надана можливість подання електронних заяв. Особи, які мають спеціальні умови щодо участі у конкурсному відборі під час вступу та мають хоча б один сертифікат ЗНО 2017-2020 років (2018-2020 у разі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приймальна комісія НУХТ радо допоможе вступникам пільгових категорій подати електронні заяви на вступ 10 серпня 2020