Н У Х Т

Оскароносний мультфільм на черговому movie club від кафедри іноземних мов професійного спрямування

04 жовтня 2023

Оскароносний мультфільм на черговому movie club від  кафедри іноземних мов професійного спрямування

«Рататуй» – красивий, філігранний, атмосферний мультфільм 2007 року від студії Pixar обрали для movie club студенти групи ГС-2-9 ск та викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлія Ткачук.

Головний герой – щур Ремі потрапляє до Парижу на кухню одного з найпрестижніших ресторанів міста. Там за допомогою звичайного прибиральника Ленгвіні Ремі реалізує свій віртуозний талант до кулінарії та робить з хлопця – найкращого кухаря міста.

Студенти з цікавістю переглянули запропонований мультфільм, ознайомившись із лексикою та виразами з фільму.

Після перегляду виконували різноманітні лексичні та граматичні завдання та перейшли до обговорення головних тем фільму: тут вам і віра в себе та свою мрію, якою б неймовірною та нереальною вона не була на перший погляд, прагнення більшого, наполегливість і впертість аби йти вперед та не здаватися, творчість заради творчості, а не заради грошей, також ідея, що готувати може будь-хто, а ще те, що завжди треба залишатися людиною, не боятися проявляти свої почуття та закохуватися, ну і тема родини, яка ніколи не покине в біді, завжди підтримає та допоможе.

Викладачка вдячна здобувачам за ініціативу, цікавість та активну участь.

Опублікований: 04-10-2023
Читайте також:
Лекторій професора Копенгагенського університету для наших викладачів

1 жовтня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції: професор Олег Кузьмін, доценти Людмила Дейниченко, Ольга Коваль, Ірина Корецька, Володимир Польовик, Ігор Устименко, Юлія Фурманова та асистентка Ганна Березова долучилися до міжнародного лекторію «Економічні наслідки для здоров’я, пов’язані з дотриманням данських ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій професора Копенгагенського університету для наших викладачів 04 жовтня 2021

Визнання науково-педагогічних досягнень завідувача кафедри харчової хімії

Для кожного освітянина й науковця важливим моментом кар’єри є визнання здобутків. Уже третій рік поспіль молоду, але прогресивну кафедру харчової хімії очолює доктор хімічних наук Світлана Бондаренко. Професор не тільки зберегла кращі науково-педагогічні традиції всіх хімічних кафедр НУХТ, але й зуміла надати новий імпульс розвитку досліджень, згур...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визнання науково-педагогічних досягнень завідувача кафедри харчової хімії 01 листопада 2019

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства – член журі міжнародного дегустаційного конкурсу

Уже третій рік поспіль у Києві в рамках виставки «WINE&SPIRITS» (в цьому році 3-5 листопада 2020 р.) відбувається міжнародний дегустаційний конкурс «UKRAINE WINE&SPIRITS AWARDS-2020», направлений на підвищення якості виробництва та культури споживання вин і спиртних напоїв і надання компаніям-виробникам ефективного інструменту просування св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства – член журі міжнародного дегустаційного конкурсу 05 листопада 2020