Н У Х Т

Профорієнтація від учорашніх вступників

26 жовтня 2021

Профорієнтація від учорашніх вступників

Здобувачі першого курсу освітньої програми «Технології харчування» активно долучаються до проведення профорієнтаційної діяльності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, адже, хто як не вчорашні вступники, які успішно пройшли всі етапи естафети «Вступ до НУХТ», максимально доступно та детально проінформують абітурієнтів сьогоднішніх про те, як здійснити мрію та стати частиною сім’ї нашого університету.

Із метою залучення школярів до Дня відкритих дверей факультету, що відбудеться 6 листопада, здобувачі групи ХЧ-1-2 Катерина Повар, Дарина Вареник, Тетяна Осьмак, Ольга Дяченко, Лілія Пастух та Аліна Карастан відвідали свої рідні навчальні заклади: КЗ ЗЗСО І-ІІІ ступенів села Порик Хмільницької міської ради, Полтавський обласний науковий ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів при Кременчуцькому педагогічному коледжі імені А. С. Макаренка (Ліцей «Політ»), Комунальний заклад «Ковалівський Навчально-Виховний Комплекс» Загальноосвітня Школа 1-3 ступенів-Ліцей та Черкаську спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів №33 імені Василя Симоненка, Лохвицьку гімназію №1.

Нашим першачкам із дотриманням карантинних обмежень вдалося безпосередньо поспілкуватися з майбутніми вступниками, проконсультувати одинадцятикласників щодо спеціальностей, за якими навчають на факультеті, розповісти про переваги навчання в НУХТ, обґрунтувати перспективність вибору спеціальностей, пов’язаних із HoReCa та довести їх затребуваність на ринку праці сьогодні.

Вони поділилися досвідом вступу до ЗВО та акцентували увагу на лайфхаках, які отримали під час вступної компанії.

На питання учнів щодо вибору закладу освіти, наші першокурсниці відповідали з радістю та посмішкою й твердо стверджували, що не шкодують про вибір спеціальності та факультету.

Тож маємо сподівання, що зустрічі зі здобувачами вищої освіти дещо заспокоїли та допомогли майбутнім вступникам у непростому виборі. Чекатимемо на них на Днях відкритих дверей університету і факультету.

Опублікований: 26-10-2021
Читайте також:
Як управляти готельним бізнесом знають здобувачі магістерського рівня спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

4 та 5 червня відбулися захисти курсової роботи з дисципліни «Управління готельним бізнесом» здобувачами освітнього ступеня «магістр» денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа». Метою виконання курсової роботи є: систематизація, закріплення та розшире...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як управляти готельним бізнесом знають здобувачі магістерського рівня спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 09 червня 2020

Яскраві враження від ПАТ «Фармак» отримали учасники ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

Колектив кафедри біотехнології і мікробіології, готуючись до проведення ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології, вирішив, що враження його учасників від перебування у НУХТ мають бути яскравими, позитивними, а ще краще, якщо і корисними! І, напевно, саме такими вони й залишаться після екскурсії на фармацевтичне підприємство, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яскраві враження від ПАТ «Фармак» отримали учасники ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 25 квітня 2018

До освітнього проекту #Farmak_Lab долучилися магістри-хімтехнологи і біотехнологи

Студенти ОС «магістр» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» та 162 «Біотехнології та біоінженерія» разом із доцентом кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталією Сабадаш відвідали ПАТ «Фармак» у рамках освітнього проекту #Farmak_Lab. Проект вже втретє завойовує серця молоді, тим що да...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До освітнього проекту #Farmak_Lab долучилися магістри-хімтехнологи і біотехнологи 26 березня 2019

Дистанційне навчання – шлях до самовдосконалення

Навчання в умовах карантину – виклик сьогодення, який прийшлося подолати  студентам і викладачам в усьому світі. Для когось це стало справжнім випробуванням, а хтось сприйняв це, як цікаве завдання. Студенти  спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Волинського фахового коледжу нашого університету не лише прийняли цей виклик, а й довели, що вмію...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дистанційне навчання – шлях до самовдосконалення 04 червня 2020