Н У Х Т

Профорієнтація від учорашніх вступників

26 жовтня 2021

Профорієнтація від учорашніх вступників

Здобувачі першого курсу освітньої програми «Технології харчування» активно долучаються до проведення профорієнтаційної діяльності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, адже, хто як не вчорашні вступники, які успішно пройшли всі етапи естафети «Вступ до НУХТ», максимально доступно та детально проінформують абітурієнтів сьогоднішніх про те, як здійснити мрію та стати частиною сім’ї нашого університету.

Із метою залучення школярів до Дня відкритих дверей факультету, що відбудеться 6 листопада, здобувачі групи ХЧ-1-2 Катерина Повар, Дарина Вареник, Тетяна Осьмак, Ольга Дяченко, Лілія Пастух та Аліна Карастан відвідали свої рідні навчальні заклади: КЗ ЗЗСО І-ІІІ ступенів села Порик Хмільницької міської ради, Полтавський обласний науковий ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів при Кременчуцькому педагогічному коледжі імені А. С. Макаренка (Ліцей «Політ»), Комунальний заклад «Ковалівський Навчально-Виховний Комплекс» Загальноосвітня Школа 1-3 ступенів-Ліцей та Черкаську спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів №33 імені Василя Симоненка, Лохвицьку гімназію №1.

Нашим першачкам із дотриманням карантинних обмежень вдалося безпосередньо поспілкуватися з майбутніми вступниками, проконсультувати одинадцятикласників щодо спеціальностей, за якими навчають на факультеті, розповісти про переваги навчання в НУХТ, обґрунтувати перспективність вибору спеціальностей, пов’язаних із HoReCa та довести їх затребуваність на ринку праці сьогодні.

Вони поділилися досвідом вступу до ЗВО та акцентували увагу на лайфхаках, які отримали під час вступної компанії.

На питання учнів щодо вибору закладу освіти, наші першокурсниці відповідали з радістю та посмішкою й твердо стверджували, що не шкодують про вибір спеціальності та факультету.

Тож маємо сподівання, що зустрічі зі здобувачами вищої освіти дещо заспокоїли та допомогли майбутнім вступникам у непростому виборі. Чекатимемо на них на Днях відкритих дверей університету і факультету.

Опублікований: 26-10-2021
Читайте також:
Традиції здорових харчових звичок довголіття

В університеті за ініціативи та підтримки ректора Олександра Шевченка та голови київської міської організації Науково-технічного товариства харчової промисловості України Юрія Задніпряного відбувся спільний захід кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та проєкту «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід» із...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиції здорових харчових звичок довголіття 30 червня 2025

Методичний семінар від зовнішньої стейкхолдерки і фахівчині-практика на кафедрі експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів за ініціативи гарантки освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, доцентки Світлани Усатюк відбувся методичний онлайн-семінар «Законодавчі вимоги до харчових виробництв малих потужностей, зокрема виробництва алкоголю». Г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методичний семінар від зовнішньої стейкхолдерки і фахівчині-практика на кафедрі експертизи харчових продуктів 08 лютого 2024

Все про НУХТ дізналися старшокласники Вінниччини

Використовуючи можливості, які надає період дистанційного навчання, викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування проводять профорієнтаційну роботу далеко за межами м. Києва. В.о. завідувача кафедри Олена Галинська представила наш навчальний заклад старшокласникам Альтернативної СЗШ І-ІІІ ступенів №1 ім. А.С.Макаренка розвитку здібностей...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Все про НУХТ дізналися старшокласники Вінниччини 31 січня 2018

Професія майбутнього з широкими можливостями для розвитку

Викладачі кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки продовжують знайомити з перспективними професіями майбутнього. Цього разу у онлайн-просторі – здобувачі освіти Львівського фахового коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ, для яких лекцію про професію «Аналітик даних» 25 лютого прочитав старший викладач кафедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професія майбутнього з широкими можливостями для розвитку 26 лютого 2025