Н У Х Т

Про управління харчовою безпекою у ресторанному бізнесі від міжнародного аудитора здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

23 листопада 2020

Про управління харчовою безпекою у ресторанному бізнесі від міжнародного аудитора здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

У рамках вивчення навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся гостьовий online-лекторій «Практичні аспекти розробки, впровадження та аудиту системи управління харчовою безпекою в закладах ресторанного господарства».

Гостьова лекторка – Наталія Велемець, міжнародна провідна аудиторка систем менеджменту якості та харчової безпеки швейцарської компанії «SGS» по стандартах ISO 9001, ISO 22000, FSSC 22000, BRC Food, FSMA, SQMS, NQMS.

Це вже не перша зустріч здобувачів освітнього ступеню «бакалавр» 4 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з пані Наталією, яку організовує лекторка дисципліни, доцентка Наталія Бондар.

Цього разу у фокусі онлайн-заходу від фахівчині міжнародної компанії – актуальне питання харчової безпеки для ресторанного бізнесу: історичний бекграунд контролю харчової безпеки, глобалізація світової економіки і управління харчовою безпекою, ризики безпечності харчової і ресторанної продукції, превентивні заходи щодо запобігання перехресній контамінації харчової продукції, впровадження системи управління безпечністю харчування HACCP.

Колектив кафедри вдячний фахівчині-практику міжнародного рівня Наталії Велемець за сучасну актуальну інформацію у сфері харчової безпеки і сприяння у формуванні компетенцій здобувачів вищої освіти.

Опублікований: 23-11-2020
Читайте також:
Перемоги та відзнаки студентів на наукових конференціях підсумували на кафедрі біотехнології і мікробіології

На кафедрі біотехнології і мікробіології продовжують підводити підсумки роботи за 2019 рік. Протягом року студенти та аспіранти кафедри брали активну участь у конференціях і наукових школах. Магістранти Наталія Петренко та Оксана Боднар здобули безцінний практичний досвід у літній науковій школі «CREATIVE SPARK», яка була організована ПрАТ «Компан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемоги та відзнаки студентів на наукових конференціях підсумували на кафедрі біотехнології і мікробіології 23 січня 2020

Студент кафедри технології молока і молочних продуктів нагороджений Дипломом І ступеня за кращу доповідь

Студент кафедри технології молока і молочних продуктів Артур Михалевич узяв участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді», що відбулася на базі Харківськог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент кафедри технології молока і молочних продуктів нагороджений Дипломом І ступеня за кращу доповідь 24 квітня 2018

Зима – не перешкода профорієнтаційному марафону!

Напередодні чергового Дня відкритих дверей НУХТ, що відбудеться 29 січня, доцентка кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ) Світлана Тетеріна організувала зустріч зі старшокласниками НВК «Гімназія ЗОШ І-ІІІ ступенів» і Згурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів у форматі Zoom-конференції. Профорієнтаційна команда на чолі з деканкою факультету біотехнології...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зима – не перешкода профорієнтаційному марафону! 24 січня 2022

Перше студентське свято: відбулася урочиста посвята першокурсників у студенти НУХТ

Сьогодні в університеті зібралася велика НХТівська родина, почесні гості та друзі, щоб привітати нових членів нашої спільноти – новий навчальний рік розпочався з традиційної урочистої посвяти першокурсників у студенти НУХТ, яка відбулася в актовій залі університету. Церемонію відкрив Гімн України, виконаний магістранткою Навчально-наукового інстит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше студентське свято: відбулася урочиста посвята першокурсників у студенти НУХТ 30 серпня 2024