Н У Х Т

Про управління харчовою безпекою у ресторанному бізнесі від міжнародного аудитора здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

23 листопада 2020

Про управління харчовою безпекою у ресторанному бізнесі від міжнародного аудитора здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

У рамках вивчення навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся гостьовий online-лекторій «Практичні аспекти розробки, впровадження та аудиту системи управління харчовою безпекою в закладах ресторанного господарства».

Гостьова лекторка – Наталія Велемець, міжнародна провідна аудиторка систем менеджменту якості та харчової безпеки швейцарської компанії «SGS» по стандартах ISO 9001, ISO 22000, FSSC 22000, BRC Food, FSMA, SQMS, NQMS.

Це вже не перша зустріч здобувачів освітнього ступеню «бакалавр» 4 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з пані Наталією, яку організовує лекторка дисципліни, доцентка Наталія Бондар.

Цього разу у фокусі онлайн-заходу від фахівчині міжнародної компанії – актуальне питання харчової безпеки для ресторанного бізнесу: історичний бекграунд контролю харчової безпеки, глобалізація світової економіки і управління харчовою безпекою, ризики безпечності харчової і ресторанної продукції, превентивні заходи щодо запобігання перехресній контамінації харчової продукції, впровадження системи управління безпечністю харчування HACCP.

Колектив кафедри вдячний фахівчині-практику міжнародного рівня Наталії Велемець за сучасну актуальну інформацію у сфері харчової безпеки і сприяння у формуванні компетенцій здобувачів вищої освіти.

Опублікований: 23-11-2020
Читайте також:
Перший проект першокурсників факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

2-го жовтня 2018 р. відбулося сімейне свято факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – День першокурсника. Цього дня у вщент заповненій актовій залі спорткомплексу зібралися студенти, молодші й старші наставники першокурсників, випускники, викладачі та адміністрація факультету. Вечір першокурсника «Проект 1» проходив під гаслом «Зі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший проект першокурсників факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 08 жовтня 2018

Профорієнтаційна зустріч: розповідь про спеціальності майбутнього

Профорієнтаційна команда факультету біотехнології та екологічного контролю продовжує розповідати про наш університет все більшій кількості школярів. Днями у київській школі №70 побували асистентка кафедри біотехнології і мікробіології Ірина Ковшар, студент другого курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Максим Клименко та студент др...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч: розповідь про спеціальності майбутнього 02 жовтня 2023

Засідання Movie Club тривають!

Протягом навчання завжди хочеться отримати максимум задоволення, посміятися від душі та обговорити цікавий фільм. Тож на кафедрі іноземних мов професійного спрямування продовжуються засідання Movie Club. Днями їх відбулося одразу два. Студенти першого  курсу спеціальності «Туризм» обрали для чергового обговорення разом із викладачкою Вікторією Леб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Засідання Movie Club тривають! 22 листопада 2021

Весняний хімічний лекторій на кафедрі харчової хімії

Наші майбутні студенти – учні випускових класів, вже неодноразово мали змогу поєднати підготовку до ЗНО з цікавими лекціями з хімічних дисциплін на кафедрі харчової хімії. Про це свідчить неабияка популярність зимових хімічних лекторіїв, де майбутні вступники розглядали складні завдання, знайомилися з новітніми харчовими технологіями, куштували сма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Весняний хімічний лекторій на кафедрі харчової хімії 12 квітня 2019