У рамках вивчення навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся гостьовий online-лекторій «Практичні аспекти розробки, впровадження та аудиту системи управління харчовою безпекою в закладах ресторанного господарства».
Гостьова лекторка – Наталія Велемець, міжнародна провідна аудиторка систем менеджменту якості та харчової безпеки швейцарської компанії «SGS» по стандартах ISO 9001, ISO 22000, FSSC 22000, BRC Food, FSMA, SQMS, NQMS.
Це вже не перша зустріч здобувачів освітнього ступеню «бакалавр» 4 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з пані Наталією, яку організовує лекторка дисципліни, доцентка Наталія Бондар.
Цього разу у фокусі онлайн-заходу від фахівчині міжнародної компанії – актуальне питання харчової безпеки для ресторанного бізнесу: історичний бекграунд контролю харчової безпеки, глобалізація світової економіки і управління харчовою безпекою, ризики безпечності харчової і ресторанної продукції, превентивні заходи щодо запобігання перехресній контамінації харчової продукції, впровадження системи управління безпечністю харчування HACCP.
Колектив кафедри вдячний фахівчині-практику міжнародного рівня Наталії Велемець за сучасну актуальну інформацію у сфері харчової безпеки і сприяння у формуванні компетенцій здобувачів вищої освіти.