Н У Х Т

Визначений склад команди, що представлятиме НУХТ у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з хімії

28 лютого 2019

Визначений склад команди, що представлятиме НУХТ у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з хімії

 Всім відомо, що наші студенти демонструють високий рівень знань з хімічних дисциплін. Фахівці кафедри харчової хімії плекають талановиту молодь нашого університету, яка виявляє бажання поглиблювати й удосконалювати свої хімічні знання. Вже неодноразово студентська команда НУХТ з хімії, у запеклій боротьбі зі студентами інших вишів України, виборювала призові місця в особистому і командному заліку.

У середу, 27 лютого, позмагатися за можливість увійти до команди НУХТ, яка представлятиме наш університет у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади з хімії, виявили бажання 43 студенти різних напрямів підготовки. Бажання позмагатися зі своїми юними колегами виявив і студент другого курсу дистанційної (заочної) форми навчання спеціальності «Хімічні технології» Володимир Надопта.

Боротьба була запеклою! Треба відзначити, що участь в олімпіаді – це можливість випробувати не тільки свої знання, але й проявити залізну логіку і моральну витримку! Нашому досвідченому журі у складі завідувача кафедри харчової хімії Світлани Бондаренко, доцентів Наталії Сімурової і Веніаміна Фоменка довелося дуже прискіпливо оцінювати представлені роботи. Також допомагали у проведенні олімпіади доцент Світлана Ковальова і асистент Тетяна Петренко.

Отже, переможцем цьогорічного І туру став Євген Гук ( група БТ-2-1).
2 місце – Антоніна Рачковська (група БТ-1-1) і Артем Труба (група ТІ-1-7)
3 місце – Олександр Кармашов (група ТІ-1-6), Олена Теребило (група ХТ 3-6), Володимир Надопта (група ЗХТ-2-1).

Вітаємо призерів і бажаємо нових перемог!

 

Опублікований: 28-02-2019
Читайте також:
Фахівці і студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – учасники Національного виноробного форуму

У Торгово-промисловій палаті України відбувся Національний виноробний форум, участь у якому вже традиційно взяли фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету – завідувач кафедри Анатолій Куц, доцент Марина Білько, асистент Олена Циганкова, заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій НУ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці і студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – учасники Національного виноробного форуму 05 листопада 2018

Шляхи в майбутнє

Факультет біотехнології та екологічного контролю пишається тим, що пропонує лише актуальні освітньо-професійні програми, які будуть завжди затребувані. Цією «таємницею» вирішила поділитися деканка факультету Наталія Грегірчак і разом зі асистенткою кафедри біотехнології і мікробіології Іриною Ковшар та другокурсницею Анастасією Бондарук завітала до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шляхи в майбутнє 21 березня 2024

Корисні весняні канікули разом з Навчально-науковим інститутом економіки і управління НУХТ

Протягом трьох днів Навчально-науковий інституту економіки і управління (ННІ ЕіУ) прийняв півсотні школярів, які завітали на безкоштовні майстер-класи для учнів 10-11 класів у рамках Днів гостинності НУХТ. Корисні поради, лайфхаки, інформація щодо вступу, живе спілкування з викладачами й студентами та справжні емоції від університету – чи не найва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні весняні канікули разом з Навчально-науковим інститутом економіки і управління НУХТ 03 квітня 2019