Н У Х Т

Профорієнтаційний марафон Київщиною триває…

25 березня 2024

Профорієнтаційний марафон Київщиною триває…

Київщина – це регіон із розвиненою харчовою промисловістю, що представлена різними галузями. Представники цілої низки харчових підприємств різної потужності та профільності постійно звертаються до відділу працевлаштування університету та до випускових кафедр із пропозиціями працевлаштування наших випускників. Ось чому профорієнтаційний вектор приймальної комісії та профсекторів інститутів і факультетів університету спрямований на учнівську молодь Київщини.

22 березня 2023 року профорієнтаційний марафон школами Київщини, ініційований приймальною комісією НУХТ, продовжили представники Навчально-наукового інституту харчових технологій – директорка інституту Оксана Кочубей-Литвиненко, заступниця директора з навчальної роботи Анастасія Пухляк та відповідальний за профорієнтаційну роботу інституту, доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігор Страшинський.

За сприяння начальників Управлінь освіти, молоді та спорту Березанської міської ради та Баришівської селищної ради Оксани Загорулько та Сергія Щербака наша career guidance team мала змогу популяризувати різноманітні освітні програми нашого університету серед близько 150 учнів випускових класів п’яти ліцеїв Березані та Баришівки.

Під час спілкування з учнями 10-11 класів ліцеїв № 1, 3 і 4 м. Березань, садового ліцею Березанської міської ради та Баришівського ліцею Оксана Кочубей-Литвиненко і Анастасія Пухляк цікаво і захопливо розповіли про університет, інститути і факультети, студентське життя в столиці, презентували спеціальності та освітні програми, за якими НУХТ готує фахівців за вкрай важливими для України професіями, а також розповіли про нові освітньо-професійні програми, набір на які стартує цьогоріч.

Ігор Страшинський закликав учнів 10 класів долучатися до підготовки до складання НМТ на підготовчих курсах НУХТ, а також надав інформацію про чати для спілкування з амбасадорами приймальної комісії університету та профорієнтаційного сектору інституту і запросив майбутніх вступників на найближчі Дні відкритих дверей університету і Навчально-наукового інституту харчових технологій.

Учні дізналися про особливості вступної кампанії 2024 року, про можливості підвищити конкурсний бал при вступі на спеціальності НУХТ, які користуються підтримкою держави, а також про інформативний інструментарій, який надає наш університет для вступників на сайті університету та на сторінках соцмереж.

Наприкінці профорієнтаційного туру наші викладачі відвідали молочне підприємство Баришівського району, яке випускає продукцію з молока екстра-класу під торговою маркою «LAGO». На зустрічі з керівництвом були намічені вектори співпраці щодо працевлаштування випускників кафедр технології молока і молочних продуктів та технології м’яса і м’ясних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій, практичної підготовки та організації виїзних занять для студентів.

Висловлюємо щиру подяку за сприяння і організацію зустрічей з ліцеїстами начальникам Управлінь освіти, молоді та спорту Березанської міської ради та Баришівської селищної ради, директорам і викладачам ліцеїв!

Тримаємо освітній фронт РАЗОМ!

Опублікований: 25-03-2024
Читайте також:
Навчання та практика нероздільні: ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод»

Магістрант ІІ року навчання Артем Герштман сприймає як дарунок долі проходження практики в мікробіологічній лабораторії ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод». Спочатку, після проходження інструктажу з техніки безпеки, він ознайомився з азами роботи на фармацевтичному підприємстві – правильним миттям рук, процедурою перевдягання в клас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчання та практика нероздільні: ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод» 04 жовтня 2018

Відповідно до міжнародних стандартів органічного виробництва виконали дослідження магістранти

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». Підготовка фахівців за цією програмою має важливе значення для популяризації в Україні органічного виробництва, яке спрямоване на виробництво якісної ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відповідно до міжнародних стандартів органічного виробництва виконали дослідження магістранти 17 грудня 2024

Продовжують відшліфовувати свою наукову майстерність наші викладачі

З 15 по 18 листопада 2021 року доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ігор Устименко та доцентки кафедри біотехнології і мікробіології Оксана Скроцька і Світлана Тетеріна взяли участь у циклі вебінарів з наукометрії «Міжнародний досвід у публікаційній сфері. Успішні публікації у Scopus та Web of Science» від науково-навчально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують відшліфовувати свою наукову майстерність наші викладачі 23 листопада 2021

Магістранти-біотехнологи ІІ року навчання вирушили на виробничу та переддипломну практику

Серед інших розпочалася виробнича та переддипломна практика у магістрантів ІІ року навчання кафедри біотехнології і мікробіології. У цьому році здобувачі були направлені на підприємства міста Києва: ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод», ПрАТ «ФФ «Дарниця», ПрАТ «Індар», ПрАТ «Оболонь» та Інститут продовольчих ресурсів Національної а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-біотехнологи ІІ року навчання вирушили на виробничу та переддипломну практику 07 вересня 2020