Н У Х Т

Профорієнтаційний марафон Київщиною триває…

25 березня 2024

Профорієнтаційний марафон Київщиною триває…

Київщина – це регіон із розвиненою харчовою промисловістю, що представлена різними галузями. Представники цілої низки харчових підприємств різної потужності та профільності постійно звертаються до відділу працевлаштування університету та до випускових кафедр із пропозиціями працевлаштування наших випускників. Ось чому профорієнтаційний вектор приймальної комісії та профсекторів інститутів і факультетів університету спрямований на учнівську молодь Київщини.

22 березня 2023 року профорієнтаційний марафон школами Київщини, ініційований приймальною комісією НУХТ, продовжили представники Навчально-наукового інституту харчових технологій – директорка інституту Оксана Кочубей-Литвиненко, заступниця директора з навчальної роботи Анастасія Пухляк та відповідальний за профорієнтаційну роботу інституту, доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігор Страшинський.

За сприяння начальників Управлінь освіти, молоді та спорту Березанської міської ради та Баришівської селищної ради Оксани Загорулько та Сергія Щербака наша career guidance team мала змогу популяризувати різноманітні освітні програми нашого університету серед близько 150 учнів випускових класів п’яти ліцеїв Березані та Баришівки.

Під час спілкування з учнями 10-11 класів ліцеїв № 1, 3 і 4 м. Березань, садового ліцею Березанської міської ради та Баришівського ліцею Оксана Кочубей-Литвиненко і Анастасія Пухляк цікаво і захопливо розповіли про університет, інститути і факультети, студентське життя в столиці, презентували спеціальності та освітні програми, за якими НУХТ готує фахівців за вкрай важливими для України професіями, а також розповіли про нові освітньо-професійні програми, набір на які стартує цьогоріч.

Ігор Страшинський закликав учнів 10 класів долучатися до підготовки до складання НМТ на підготовчих курсах НУХТ, а також надав інформацію про чати для спілкування з амбасадорами приймальної комісії університету та профорієнтаційного сектору інституту і запросив майбутніх вступників на найближчі Дні відкритих дверей університету і Навчально-наукового інституту харчових технологій.

Учні дізналися про особливості вступної кампанії 2024 року, про можливості підвищити конкурсний бал при вступі на спеціальності НУХТ, які користуються підтримкою держави, а також про інформативний інструментарій, який надає наш університет для вступників на сайті університету та на сторінках соцмереж.

Наприкінці профорієнтаційного туру наші викладачі відвідали молочне підприємство Баришівського району, яке випускає продукцію з молока екстра-класу під торговою маркою «LAGO». На зустрічі з керівництвом були намічені вектори співпраці щодо працевлаштування випускників кафедр технології молока і молочних продуктів та технології м’яса і м’ясних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій, практичної підготовки та організації виїзних занять для студентів.

Висловлюємо щиру подяку за сприяння і організацію зустрічей з ліцеїстами начальникам Управлінь освіти, молоді та спорту Березанської міської ради та Баришівської селищної ради, директорам і викладачам ліцеїв!

Тримаємо освітній фронт РАЗОМ!

Опублікований: 25-03-2024
Читайте також:
Кращих фізиків НУХТ визначили в рамках І туру Всеукраїнської олімпіади

11 березня 2020 року відбувся І тур Всеукраїнської олімпіади з фізики серед студентів І-ІІ курсів НУХТ. У майстерності розв’язування цікавих задач з фізики змагалися 19 студентів. Найбільш активними були учасники із Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, факультетів автоматизації і комп’ютерних систем та готельно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращих фізиків НУХТ визначили в рамках І туру Всеукраїнської олімпіади 13 березня 2020

Флешмоб «Чисте місто» в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

У рамках відзначення «Міжнародного дня екологічних знань» студенти Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету під керівництвом викладача екології Вікторії Волощук провели флешмоб «Чисте місто». Студенти, озброївшись рукавичками та пакетами для сміття прибирали вулицю. Сучасні процеси, пов'язані зі збільшенням ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Флешмоб «Чисте місто» в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 25 квітня 2019

Практичні лайфхаки від фахівців компанії Global-Mediator

Фахівці компанії Global-Mediator продовжують ділитися практичним досвідом зі здобувачами освітніх програм «Менеджмент», «Менеджмент персоналу» і «Менеджмент та адміністрування» і викладачами кафедри економіки праці та менеджменту. Наприкінці жовтня здобувачі ступенів бакалавра, магістра і доктора філософії мали одразу дві цікаві й корисні для проф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні лайфхаки від фахівців компанії Global-Mediator 28 жовтня 2024

Рекомендації щодо перероблення борошна з низькими хлібопекарськими властивостями отримали четвертокурсники

Професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Віра Дробот провела відкрите лекційне заняття для здобувачів 4 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій спеціальності 181 «Харчові технології» з дисципліни «Технології хлібобулочних  виробів». Згідно з програмою на лекції була розглянута тема «Особливості приготува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекомендації щодо перероблення борошна з низькими хлібопекарськими властивостями отримали четвертокурсники 17 листопада 2020