Н У Х Т

Подорож у світ виробництва харчових продуктів

06 листопада 2023

Подорож у світ виробництва харчових продуктів

3 листопада доцентки кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Мельник, Вікторія Кійко, Наталія Попова та доцент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Тарас Мисюра разом зі здобувачами 3 курсу 13-ої групи ХЕ відвідали 26-ту Міжнародну виставку харчових продуктів і напоїв «WorldFood Ukraine».

У такі непрості часи відвідування подібних заходів дозволяє розширювати світогляд здобувачів і викладачів, знайомитися з новинками, які виходять на споживчий ринок, налагоджувати ділові контакти, а також популяризувати спеціальності, за якими відбувається підготовка здобувачів у НУХТ й, в цілому, діяльність нашого університету.

На виставці були представлені вітчизняні виробники харчової продукції, зокрема заморожених продуктів, морозива, кондитерських виробів, консервованих продуктів, круп, борошна, макаронних виробів, м'яса, ковбасних виробів, олії, соусів, майонезів, органічних харчових продуктів, продуктів із особливими характеристиками (кошеру, вегана, дитячого харчування), риби та морепродуктів, снеків, сухофруктів, горіхів і меду, спецій, хлібобулочних виробів, алкогольних і безалкогольних напоїв, води, кави, какао, інгредієнтів тощо. Продукцію, представлену на стендах, можна було продегустувати, отримати інформацію щодо особливостей її виробництва та самого виробника.

Також були представлені стенди різних імпортерів, виробників обладнання та пакування для харчової промисловості, обладнання для власного виробництва в ритейлі, торговельного обладнання для продуктового ритейлу, послуги.

Для викладачок кафедри експертизи харчових продуктів приємною несподіванкою стала зустріч із випускницями кафедри, які успішно реалізовують себе за фахом.

Ділова та, водночас, дружня атмосфера виставки сприяли обміну контактами, обговоренню шляхів співробітництва в рамках симбіозу науки і практики. Від неї в усіх залишилися тільки приємні враження.

Опублікований: 06-11-2023
Читайте також:
Викладачі підвищують кваліфікацію на міжнародних тренінгових програмах

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва успішно завершила онлайн-навчання в рамках тренінгової програми «Диверсифікація сільської економіки через мережу громадських консультаційних центрів туризму». Програма була створена та реалізована Академією сільського розвитку ГО «Спілка сільського зеленого туризму України» за п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі підвищують кваліфікацію на міжнародних тренінгових програмах 13 травня 2024

Науково-дослідницька практика: магістранти збирають матеріали для кваліфікаційних робіт

Здобувачки групи ЕКА-1-3М Анастасія Кравчик і Наталія Тимощук проходили науково-дослідницьку практику у ДУ «Інститут громадського здоров’я ім. О. М. Марзєєва НАМН України». У цьому науково-дослідному інституті вирішуються актуальні завдання в галузі медичної екології, токсикології, проблем захисту населення від шкідливих антропогенних чинників довк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-дослідницька практика: магістранти збирають матеріали для кваліфікаційних робіт 22 липня 2024

Кафедра іноземних мов професійного спрямування продовжує відзначати Рік французької мови в Україні

30 березня студенти спеціальності «Туризм» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу разом із викладачем французької мови Світланою Мусійчук відвідали урочисте відкриття Французької весни, що ось вже шістнадцятий рік поспіль наприкінці березня традиційно відбувається на Софіївській площі. Французька весна в Україні – це щорічний фес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра іноземних мов професійного спрямування продовжує відзначати Рік французької мови в Україні 01 квітня 2019

Розкриття мікробіологічної магії процесу виноробства

Виноробство – не лише чудове мистецтво створення вин, але й складний біотехнологічний процес, який поєднує у собі традиції та сучасні досягнення науки. Як основна сировина, виноград, перш ніж стати ароматним і смачним напоєм проходить ряд технологічних перетворень, що надають винним напоям різноманітних смакових профілів і вікових категорій. Абсол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розкриття мікробіологічної магії процесу виноробства 17 листопада 2023