Н У Х Т

Подорож у світ виробництва харчових продуктів

06 листопада 2023

Подорож у світ виробництва харчових продуктів

3 листопада доцентки кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Мельник, Вікторія Кійко, Наталія Попова та доцент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Тарас Мисюра разом зі здобувачами 3 курсу 13-ої групи ХЕ відвідали 26-ту Міжнародну виставку харчових продуктів і напоїв «WorldFood Ukraine».

У такі непрості часи відвідування подібних заходів дозволяє розширювати світогляд здобувачів і викладачів, знайомитися з новинками, які виходять на споживчий ринок, налагоджувати ділові контакти, а також популяризувати спеціальності, за якими відбувається підготовка здобувачів у НУХТ й, в цілому, діяльність нашого університету.

На виставці були представлені вітчизняні виробники харчової продукції, зокрема заморожених продуктів, морозива, кондитерських виробів, консервованих продуктів, круп, борошна, макаронних виробів, м'яса, ковбасних виробів, олії, соусів, майонезів, органічних харчових продуктів, продуктів із особливими характеристиками (кошеру, вегана, дитячого харчування), риби та морепродуктів, снеків, сухофруктів, горіхів і меду, спецій, хлібобулочних виробів, алкогольних і безалкогольних напоїв, води, кави, какао, інгредієнтів тощо. Продукцію, представлену на стендах, можна було продегустувати, отримати інформацію щодо особливостей її виробництва та самого виробника.

Також були представлені стенди різних імпортерів, виробників обладнання та пакування для харчової промисловості, обладнання для власного виробництва в ритейлі, торговельного обладнання для продуктового ритейлу, послуги.

Для викладачок кафедри експертизи харчових продуктів приємною несподіванкою стала зустріч із випускницями кафедри, які успішно реалізовують себе за фахом.

Ділова та, водночас, дружня атмосфера виставки сприяли обміну контактами, обговоренню шляхів співробітництва в рамках симбіозу науки і практики. Від неї в усіх залишилися тільки приємні враження.

Опублікований: 06-11-2023
Читайте також:
Залучення магістрантів до командної роботи є важливим для їхньої подальшої кар’єри

Після успішного захисту колективних робіт з дисципліни «Природознавча мікробіологія» здобувачі групи ПФБ-1-1М виявили бажання поділитися своїми враженнями: Марія Дзюба: «Як ми всі знаємо, важливими навичками для здобувача є робота в команді та презентація результатів. Самостійна робота з дисципліни «Природознавча мікробіологія» була націлена на р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Залучення магістрантів до командної роботи є важливим для їхньої подальшої кар’єри 29 грудня 2023

Все про НУХТ дізналися старшокласники Вінниччини

Використовуючи можливості, які надає період дистанційного навчання, викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування проводять профорієнтаційну роботу далеко за межами м. Києва. В.о. завідувача кафедри Олена Галинська представила наш навчальний заклад старшокласникам Альтернативної СЗШ І-ІІІ ступенів №1 ім. А.С.Макаренка розвитку здібностей...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Все про НУХТ дізналися старшокласники Вінниччини 31 січня 2018

Про корисну їжу та її вплив на збереження здоров’я – пізнавальний захід для студентів

22 жовтня у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся відкритий захід «Смаку – на гривню, користі – на копійку», який провів викладач Ігор Присяжний для студентів відділення харчових технологій. Метою заходу було розширення і поглиблення знань студентів про корисну їжу та її вплив на збереження і зміцнення здоров’я. Орган...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про корисну їжу та її вплив на збереження здоров’я – пізнавальний захід для студентів 23 жовтня 2019

Проект ейчарів ProductiveWorkspace: новий сезон крутих інсайтів

Студенти-управлінці персоналом (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ  потрапили на бізнес-екскурсію у складі представників різних вишів до провідного європейського і найстаршого іноземного банку в Україні – Credit Agricol, тож кафедральний проект ProductiveWorkspac...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проект ейчарів ProductiveWorkspace: новий сезон крутих інсайтів 29 березня 2018