Н У Х Т

Профорієнтаційна зустріч на факультеті біотехнології та екологічного контролю

06 березня 2023

Профорієнтаційна зустріч на факультеті біотехнології та екологічного контролю

Кожній молодій людині дуже важливо не схибити під час вибору свого майбутнього. Адже від правильності такого вибору часто залежить її доля: професія до душі приносить задоволення та відчуття щастя і навпаки: ненависна робота призводить до стресів і не дозволяє реалізуватись.

Найважливішим завданням профорієнтаційної роботи є інформування майбутніх вступників про особливості професії, про переваги її здобуття саме в нашому навчальному закладі, про нові професійні можливості у кар’єрному зростанні.

Саме з такими профорієнтаційними цілями НУХТ представляли асистент кафедри біотехнології і мікробіології Віктор Удимович і здобувачки-першокурсниці групи БТ-1-1 Тетяна Топіха і Тетяна Мельник старшокласникам загальноосвітніх навчальних закладів, які закінчили – Чемерського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Кіптівської сільської ради Чернігівської області і Русанівського ліцею Великодимерської селищної ради Броварського району Київської області.

Вони розповіли про основні переваги біотехнології та мікробіології, як майбутнього фаху. Крім того, учасники профорієнтаційної зустрічі дізналися про можливості розвитку кар'єри в цій галузі та про те, як можна стати справжнім професіоналом у сфері біотехнології та мікробіології.

Віктор Удимович представив основні дисципліни, що вивчаються на факультеті біотехнології та екологічного контролю, розказав про викладачів і наукові здобутки самих студентів. Також він продемонстрував презентацію та відеоматеріал про структурні навчальні підрозділи нашого університету.

Після цього слово було надано здобувачам освіти – Максиму Клименку (група БТ-1-1), амбасадоркам профорієнтаційного сектору – його головчині Анастасії Литвин (група БТ-2-4), третьокурсницям факультету Катерині Гвоздецькій, Анні Косяк та Валерії Вишневій, які ознайомили майбутніх вступників із перспективами навчання на факультеті та можливостями працевлаштування випускників, поділилися своїми враженнями від навчання в НУХТ, розповіли про дослідні лабораторії кафедр і ґрунтовну практичну підготовку. Учні загальноосвітніх навчальних закладів змогли задати питання, отримати корисну і достовірну інформацію щодо освітніх програм, навчання на факультеті та освітнього процесу загалом.

Профорієнтаційна команда факультету біотехнології та екологічного контролю сподівається, що ця зустріч допоможе визначитися з професією саме на користь спеціальностей 162 «Біотехнології та біоінженерія» та 101 «Екологія» та свідомо підійти до вибору майбутнього фаху.

Ми з радістю чекаємо учнів і ліцеїстів випускних класів  у нашому університеті!

Опублікований: 06-03-2023
Читайте також:
Оригінальний підхід, глибокі знання і швидкість розв’язання задач продемонстрували наші студенти на олімпіаді з дисципліни «Основи охорони праці»

У Луцькому національному технічному університеті, вже третій рік поспіль, відбувається ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Основи охорони праці». Позмагатися у першості приїхали студенти із усіх куточків України. Географія учасників олімпіади вражає – від Львова та Івано-Франківська до Донецька, від Сум до Одеси, Харкова, П...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оригінальний підхід, глибокі знання і швидкість розв’язання задач продемонстрували наші студенти на олімпіаді з дисципліни «Основи охорони праці» 20 травня 2019

ТОПовими студентами відчули себе другокурсники-фінансисти у «ПриватБанку»

Студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» не тільки здобувають знання в рідному університеті, а й демонструють їх на практиці. Так, днями студенти другого курсу з куратором Ярославою Дячук завітали до «ПриватБанку». Студенти ознайомились із обов’язками та особливостями роботи різних спеціалістів установи, з банківськими пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ТОПовими студентами відчули себе другокурсники-фінансисти у «ПриватБанку» 28 жовтня 2019

Вступники можуть протестувати електронні кабінети та потренуватись у поданні заяв: МОН дає два дні

Упродовж двох днів, 29 і 30 липня, вступники матимуть можливість створити тестовий електронний кабінет на сайті https://ez.osvitavsim.org.ua/ та подати через нього заяви на вступ. Тестування триватиме з 10:00 29 липня до 22:00 30 липня 2020 року. У тестуванні можуть взяти участь особи, які  мають: - сертифікат ЗНО та свідоцтво/атестат про повну з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники можуть протестувати електронні кабінети та потренуватись у поданні заяв: МОН дає два дні 29 липня 2020

Випуск груп 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулася урочиста подія – випуск груп 2019 року. З привітальним словом до випускників звернулися директор коледжу Віра Кузнецова, духовний наставник, о.Михайло, роботодавці: супервайзер торгової бази «Тріум» Володимир Гоголь, менеджер фірми «Надія» Уляна Андріїшин, директор рестора...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випуск груп 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 03 липня 2019