Н У Х Т

Профорієнтаційна зустріч на факультеті біотехнології та екологічного контролю

06 березня 2023

Профорієнтаційна зустріч на факультеті біотехнології та екологічного контролю

Кожній молодій людині дуже важливо не схибити під час вибору свого майбутнього. Адже від правильності такого вибору часто залежить її доля: професія до душі приносить задоволення та відчуття щастя і навпаки: ненависна робота призводить до стресів і не дозволяє реалізуватись.

Найважливішим завданням профорієнтаційної роботи є інформування майбутніх вступників про особливості професії, про переваги її здобуття саме в нашому навчальному закладі, про нові професійні можливості у кар’єрному зростанні.

Саме з такими профорієнтаційними цілями НУХТ представляли асистент кафедри біотехнології і мікробіології Віктор Удимович і здобувачки-першокурсниці групи БТ-1-1 Тетяна Топіха і Тетяна Мельник старшокласникам загальноосвітніх навчальних закладів, які закінчили – Чемерського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Кіптівської сільської ради Чернігівської області і Русанівського ліцею Великодимерської селищної ради Броварського району Київської області.

Вони розповіли про основні переваги біотехнології та мікробіології, як майбутнього фаху. Крім того, учасники профорієнтаційної зустрічі дізналися про можливості розвитку кар'єри в цій галузі та про те, як можна стати справжнім професіоналом у сфері біотехнології та мікробіології.

Віктор Удимович представив основні дисципліни, що вивчаються на факультеті біотехнології та екологічного контролю, розказав про викладачів і наукові здобутки самих студентів. Також він продемонстрував презентацію та відеоматеріал про структурні навчальні підрозділи нашого університету.

Після цього слово було надано здобувачам освіти – Максиму Клименку (група БТ-1-1), амбасадоркам профорієнтаційного сектору – його головчині Анастасії Литвин (група БТ-2-4), третьокурсницям факультету Катерині Гвоздецькій, Анні Косяк та Валерії Вишневій, які ознайомили майбутніх вступників із перспективами навчання на факультеті та можливостями працевлаштування випускників, поділилися своїми враженнями від навчання в НУХТ, розповіли про дослідні лабораторії кафедр і ґрунтовну практичну підготовку. Учні загальноосвітніх навчальних закладів змогли задати питання, отримати корисну і достовірну інформацію щодо освітніх програм, навчання на факультеті та освітнього процесу загалом.

Профорієнтаційна команда факультету біотехнології та екологічного контролю сподівається, що ця зустріч допоможе визначитися з професією саме на користь спеціальностей 162 «Біотехнології та біоінженерія» та 101 «Екологія» та свідомо підійти до вибору майбутнього фаху.

Ми з радістю чекаємо учнів і ліцеїстів випускних класів  у нашому університеті!

Опублікований: 06-03-2023
Читайте також:
Marketing promotion policy. Мodern life hacks: найцікавіше від здобувачів кафедри маркетингу

Цього разу зустріч студентського наукового гуртка «Інтелектуал» кафедри маркетингу була особливою – усі свої здобутки юні маркетологи і маркетологині представили англійською мовою. Зустріч виявилась цікавою для здобувачів спеціальностей 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво та торгівля» і 061 «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та зв’язки з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Marketing promotion policy. Мodern life hacks: найцікавіше від здобувачів кафедри маркетингу 10 червня 2024

Про корисну їжу та її вплив на збереження здоров’я – пізнавальний захід для студентів

22 жовтня у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся відкритий захід «Смаку – на гривню, користі – на копійку», який провів викладач Ігор Присяжний для студентів відділення харчових технологій. Метою заходу було розширення і поглиблення знань студентів про корисну їжу та її вплив на збереження і зміцнення здоров’я. Орган...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про корисну їжу та її вплив на збереження здоров’я – пізнавальний захід для студентів 23 жовтня 2019

Продуктивно почали новий навчальний семестр магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

У межах виконання кваліфікаційної роботи на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжуються дослідження магістрантки Марії Омельченко, яка навчається за спеціальністю «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» (науковий керівник – професор Олег Кузьмін). На запрошення завідува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продуктивно почали новий навчальний семестр магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 05 січня 2024

Міжнародний день студента у форматі онлайн святкували у Сумському фаховому коледжі НУХТ

Міжнародний день студента – найулюбленіше свято всієї молоді. На жаль, цьогоріч воно проходило в особливих умовах, адже студентство навчається в дистанційному режимі. Проте, святкові заходи все ж таки відбулися. Зокрема, адміністрація Сумського фахового коледжу нашого університету онлайн привітала студентську спільноту. Колектив художньої самодіял...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний день студента у форматі онлайн святкували у Сумському фаховому коледжі НУХТ 18 листопада 2020