Н У Х Т

Наші науковці активно доповідають на міжнародних конференціях

07 травня 2024

Наші науковці активно доповідають на міжнародних конференціях

Магістрантка-біотехнологиня першого року навчання Анастасія Охмакевич виступила з доповіддю «Дія комплексу ефірної олії та поверхнево-активних речовин Rhodococcus erythropolis IMB Ac-5017 на двовидові біоплівки» у секції «Генетика. Біотехнологія» VII Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні проблеми біології, екології та хімії», що відбулася на базі Запорізького національного університету.

Свої дослідження магістрантка веде під науковим керівництвом д.б.н., професорки кафедри біотехнології і мікробіології Тетяни Пирог.

Учасників заходу дуже зацікавила тематика досліджень нашої здобувачки. Особливу їх увагу привернула ефірна олія чайного дерева у складі антимікробного комплексу, а також його практичне застосування, що науковці активно обговорювали із доповідачкою.

Магістрантка вдячна за можливість апробації результатів своїх досліджень і за організацію заходу на високому рівні. Бажаємо Анастасії творчого натхнення, продовження наукової діяльності та подальших успішних виступів на конференціях!

Опублікований: 07-05-2024
Читайте також:
Про переваги навчання у НУХТ розповів доцент кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління

4 грудня 2018 року відбулася зустріч доцента кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління Ярослава Cмітюха зі студентами 4 курсу спеціальності «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва» Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ. Студенти  були ознайомленні з перспективами розвитку технологій у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про переваги навчання у НУХТ розповів доцент кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління 05 грудня 2018

Не лише для навчального процесу користується онлайн-технологіями колектив кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

14 квітня відбулося чергове засідання кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, яке проходило на платформі Zoom. У порядку денному засідання були питання щодо стану наповнення навчальних курсів на платформі дистанційного навчання, у тому числі і силабусів дисциплін; про підсумки екзаменаційної сесії у с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Не лише для навчального процесу користується онлайн-технологіями колектив кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 15 квітня 2020

Здобувачі-технологи підкорюють вершини «Black Sea Science-2024»

Здобувачі випускової кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вразили інноваційністю журі Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science», що відбувся на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association. Їх наукова робота «Improvement of...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-технологи підкорюють вершини «Black Sea Science-2024» 09 квітня 2024

Міжнародний день Франкофонії на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Весна – пора відродження, пора змін на краще, пора краси, любові і  кохання. А кохання у нас асоціюється в першу чергу з Францією. І, мабуть, невипадково, саме навесні, а точніше 20 березня, увесь франкомовний світ відмічає Міжнародний день Франкофонії. Що ж таке франкофонія? З лінгвістичної точки зору є дві лексеми: Франкофонія (з великої літери)...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний день Франкофонії на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 20 березня 2023