Н У Х Т

Профорієнтаційна робота кафедри фізики та професійної безпеки продовжується

24 вересня 2024

Профорієнтаційна робота кафедри фізики та професійної безпеки продовжується

Напередодні першого у 2024-2025 навчальному році Дня вступника університету завідувачка кафедри фізики та професійної безпеки Світлана Літвинчук відвідала ліцей №19 «Межигірський» Подільського району м. Києва.

Майбутні вступники отримали інформацію про навчання, студентське життя, організацію дозвілля та побут студентів, перспективи професійної реалізації у майбутньому. Окрему увагу викладачка акцентувала на освітніх програмах факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) «Екологія та екоменеджмент» і «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна». Також вона запросила учнів відвідати наш університет, зокрема на День вступника НУХТ та День гостинності факультету БТЕК, що відбудеться 1 жовтня.

Такі зустрічі дозволяють абітурієнтам зробити вірний вибір, сфокусуватися на майбутньому вступі та зробити перший крок до своєї успішної кар'єри.

Колектив кафедри щиро вдячний заступниці директора з виховної роботи, учителю вищої категорії Олені Тимощук за співпрацю й допомогу у розповсюдженні серед ліцеїстів інформації про НУХТ.

Опублікований: 24-09-2024
Читайте також:
Щира гостинність – наша традиція

25 вересня 2024 р. відбувся День гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка. Зустрічала гостей дружна викладацько-студентська родина факультету у складі деканки Віти Цирульнікової, заступниці декана по роботі зі студентами Олени Тищенко, завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Щира гостинність – наша традиція 27 вересня 2024

Онлайн-зустрічі з українськими виноробами від НРАУ

У рамках вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» здобувачі другого курсу спеціальності «Туризм» беруть участь у заходах проєкту «Онлайн-зустрічі з українськими виноробами від НРАУ». Завдячуючи Національній ресторанній асоціації України, наші здобувачі спілкуються з виноробами, дізнаються про принципи виробництва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-зустрічі з українськими виноробами від НРАУ 19 грудня 2022

Рекламна кампанія НУХТ від фахівців кафедри технології оздоровчих продуктів

4 грудня 2018 року доцент кафедри технології оздоровчих продуктів Надія Івчук відвідала Смілянський коледж харчових технологій НУХТ, де зустрілася зі студентами 4-го курсу – майбутніми молодшими спеціалістами, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Надія Івчук детально познайомила їх із правилами прийому до НУХТ, а також розповіла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекламна кампанія НУХТ від фахівців кафедри технології оздоровчих продуктів 05 грудня 2018

Відповідь на питання «Чи на ту спеціальність я вступив?» приходить на практиці

Для кожного студента четвертий курс – це нова сходинка до омріяного майбутнього, відповідальний момент, коли він стоїть на роздоріжжі свого життя. Перед ним постає одразу велика кількість питань: «Вступати до магістратури чи ні?», «Працювати за спеціальністю чи ні?», «Чи на ту спеціальність я вступив?». Однак, всі сумніви розвіюються, коли настає ч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відповідь на питання «Чи на ту спеціальність я вступив?» приходить на практиці 29 січня 2019