Н У Х Т

Профком співробітників вітає з новорічними святами!

25 грудня 2022

Профком співробітників вітає з новорічними святами!

Шановні колеги!

Профком співробітників НУХТ щиро вітає вас з Новим роком і Різдвом Христовим!

Рік, що минає, беззаперечно продемонстрував, що сила нашого народу у його єдності, людяності та патріотизмі. Щодня кожний з нас, на своєму місці наближає перемогу і з кожним днем наша віра тільки зростає. Як і впевненість, що ми обов’язково відновимо мирне життя в усіх куточках нашої прекрасної та волелюбної України. 

Зараз ми маємо одну мрію на всіх – вигнати агресора з нашої землі й повернутися до нашого мирного, щасливого життя. Тож нехай 2023 рік стане світлою сторінкою для нашої Батьківщини, хай швидше здійсниться наша спільна заповітна мрія!  

Міцного здоров’я, незгасаючого вогню надії, доброї долі та благополуччя вам і вашим близьким!

Щасливого і мирного Нового року, світлого й веселого Різдва!

Опублікований: 25-12-2022
Читайте також:
На конференції у Польщі представили результати своїх досліджень науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь в International Conference AgroFood, яка відбулася 19 листопада 2020 р. в University of Rzeszow (Польща) та організована в рамках проєкту «Regional Initiative of Excellence project» під патронажем Ржешівського університету. Під час конференції були представлені резул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На конференції у Польщі представили результати своїх досліджень науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 20 листопада 2020

Українським вченим надано безкоштовний доступ до електронних ресурсів провідних видавництв світу

Українські вчені до кінця 2022 року отримали безкоштовний доступ до повнотекстових електронних ресурсів, доступних у межах проєкту Research4Life. Про це повідомляється в офіційній заяві на сайті проєкту. Перелік доступних ресурсів суттєво розширений. Більше 15 видавців додатково відкрили електронні колекції книг і журналів для користувачів із Укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Українським вченим надано безкоштовний доступ до електронних ресурсів провідних видавництв світу 29 березня 2022

Здобувачка ступеню PhD кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів використала вимушену еміграцію для академічної мобільності

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Ганна Вовк (керівниця – професорка Тамара Носенко) скористалася пропозицією від партнерів кафедри по українсько-австрійському науково-дослідному проєкту з Інституту харчової науки і технології Університету природних ресурсів та природничих наук (BОКU, В...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачка ступеню PhD кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів використала вимушену еміграцію для академічної мобільності 04 квітня 2022

Співпраця з роботодавцями продовжується

Освіта наразі є надважливою темою, яка потребує співпраці як між зовнішніми стейкхолдерами, так і внутрішніми учасниками освітнього процесу. Адже пандемія останніх років і війна корінним чином вплинули на підходи до реалізації освітнього процесу. Деякі здобувачі почали навчатися онлайн, але через відсутність електроенергії втратили можливість навч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця з роботодавцями продовжується 06 лютого 2023