Н У Х Т

Профком співробітників НУХТ розглянув фінансові питання

09 лютого 2023

Профком співробітників НУХТ розглянув фінансові питання

2 лютого 2023 року відбулося чергове засідання Профкому співробітників НУХТ.

Згідно з порядком денним були заслухані, обговорені та затверджені звіти голів комісій Профкому: Світлани Скоморохової, Лариси Карташової, Ярослава Смітюха, Олени Подобій, Тетяни Янюк та Оксани Топчій. Далі розглянули і схвалили плани роботи всіх комісій Профкому та план роботи профкому Первинної профспілкової організації НУХТ (ППО НУХТ) на 2023 рік.

Також заслухали, обговорили та затвердили звіт головної бухгалтерки Ольги Щербини про виконання кошторису за 2022 рік і розглянули, внесли корективи та затвердили кошторис ППО НУХТ на 2023 рік.

Пропозицію підтримати фінансово членів профспілки, з якими через скорочення фінансування призупинені трудові договори, вніс голова Профкому Василь Пасічний. Було запропоновано виділити грошову допомогу співробітникам, які не мають інших джерел надходжень, окрім зарплати.

Профком підтримав пропозицію і виділив грошову допомогу 29 членам профспілки на суму 77 000, 00 (сімдесят сім тисяч) грн.

Профспілка НУХТ завжди на захисті всіх своїх Спілчан!

Опублікований: 09-02-2023
Читайте також:
Доцент  кафедри гуманітарних дисциплін нагороджена Обласною краєзнавчою премією імені Михайла Максимовича

Доценту  кафедри гуманітарних дисциплін Оксані Силці, яка нещодавно захистила докторську дисертацію, присуджена Обласна краєзнавча премія імені Михайла Максимовича за видання «Бандури пісня недоспівана… або суспільний виклик Михайла Злобинця». Вступне слово до видання належить професорові Надії Левицькій. Спільно із науковцем Черкаського національ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри гуманітарних дисциплін нагороджена Обласною краєзнавчою премією імені Михайла Максимовича 30 листопада 2018

Технологічний експіріенс від практика: здобувачі дізнаються все про модифіковані та нативні крохмалі

У Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулася гостьова лекція кандидата хімічних наук, менеджера з розвитку бізнесу міжнародної компанії «Ingredion» в країнах Східної Європи Сергія Даценка. Захід був організований завідувачем кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимиром Ковбасою спільно з Антоніною Капустян...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологічний експіріенс від практика: здобувачі дізнаються все про модифіковані та нативні крохмалі 29 жовтня 2024

Нові горизонти профорієнтації через призму співпраці з виробництвом та освітою

Другого квітня 2024 року за ініціативи викладацького колективу кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління – завідувача кафедри Ярослава Смітюха, його заступника Віктора Сідлецького, старшого викладача Євгена Проскурки та адміністрації Старинської птахофабрики МХП відбулася поїздка здобувачів другого і третього курсів спеціал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові горизонти профорієнтації через призму співпраці з виробництвом та освітою 04 квітня 2024

Інноваційні харчові інгредієнти апробують магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів

У рамках виконання лабораторної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях молочних і молоковмісних продуктів» (викладачки – доцентки кафедри технології молока і молочних продуктів Оксана Кочубей-Литвиненко та Уляна Кузьмик) здобувачі групи МО-1-2М дослідили властивості різних видів стабілізаторів у технології мол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні харчові інгредієнти апробують магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів 12 квітня 2021