Н У Х Т

Профком співробітників НУХТ розглянув фінансові питання

09 лютого 2023

Профком співробітників НУХТ розглянув фінансові питання

2 лютого 2023 року відбулося чергове засідання Профкому співробітників НУХТ.

Згідно з порядком денним були заслухані, обговорені та затверджені звіти голів комісій Профкому: Світлани Скоморохової, Лариси Карташової, Ярослава Смітюха, Олени Подобій, Тетяни Янюк та Оксани Топчій. Далі розглянули і схвалили плани роботи всіх комісій Профкому та план роботи профкому Первинної профспілкової організації НУХТ (ППО НУХТ) на 2023 рік.

Також заслухали, обговорили та затвердили звіт головної бухгалтерки Ольги Щербини про виконання кошторису за 2022 рік і розглянули, внесли корективи та затвердили кошторис ППО НУХТ на 2023 рік.

Пропозицію підтримати фінансово членів профспілки, з якими через скорочення фінансування призупинені трудові договори, вніс голова Профкому Василь Пасічний. Було запропоновано виділити грошову допомогу співробітникам, які не мають інших джерел надходжень, окрім зарплати.

Профком підтримав пропозицію і виділив грошову допомогу 29 членам профспілки на суму 77 000, 00 (сімдесят сім тисяч) грн.

Профспілка НУХТ завжди на захисті всіх своїх Спілчан!

Опублікований: 09-02-2023
Читайте також:
Обговорення стратегій захисту від цукрового діабету ініціювали науковці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

17 листопада 2021 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся круглий стіл за актуальною тематикою сьогодення «Цукровий діабет. Стратегії захисту». До роботи круглого столу долучилися здобувачі освіти різних рівнів, наукові партнери, стейкхолдери, викладачі та співробітники кафедр університету. Зі вступним словом висту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обговорення стратегій захисту від цукрового діабету ініціювали науковці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 19 листопада 2021

Бінарне заняття магістрантів-крафтовиків у ресторані «Fabius»

Поєднання зусиль академічної спільноти і фахівців-практиків дозволяє вести навчальний процес, максимально наближено до реальних умов професійної діяльності. Бінарні заняття відіграють ключову роль у сучасній фаховій підготовці здобувачів освіти, забезпечуючи синергію між теоретичними знаннями та їх практичним застосуванням. Днями за ініціативи гар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бінарне заняття магістрантів-крафтовиків у ресторані «Fabius» 18 листопада 2024

П’ята Міжнародна літня школа Жана Моне зібрала близько 120 учасників із різних країн

П’ятий рік поспіль у червні наш університет стає осередком спілкування,  збагачення новими даними, ідеями, викликами, знайомств із новими друзями, партнерами, колабораторами у рамках Міжнародної літньої школи Жана Моне. Її тема 2021 року – Європейська Зелена Угода та Економіка Замкненого Циклу: Виклики для України. Школа працює в рамках проєктів пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

П’ята Міжнародна літня школа Жана Моне зібрала близько 120 учасників із різних країн 22 червня 2021

Про навчання за скороченою формою дізналися старшокурсники Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

Відбулася зустріч здобувачів фахової передвищої освіти  4-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Виробництво хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчових концентратів» відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості» НУХТ із завідувачем кафедри біотехнології прод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про навчання за скороченою формою дізналися старшокурсники Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 15 червня 2021