Н У Х Т

Професійний і особистісний розвиток – кредо викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу

03 жовтня 2019

Професійний і особистісний розвиток – кредо викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу

Старший викладач кафедри туристичного та готельного бізнесу, к.г.н. Світлана Батиченко отримала свідоцтво про підвищення кваліфікації за категорією «Науково-педагогічні працівники університетів, академій, інститутів» на базі Центрального інституту післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України.

Під час курсів підвищення кваліфікації викладач брала активну участь у наступних модулях (курсах): менеджмент та лідерство, освітологічний і нормативно-правовий, посадово-функціональний, соціально-психологічний, інформаційно-комунікаційний, інноваційно-дослідницький, професійно-особистісний розвиток.

Тривалість курсів підвищення кваліфікації – з 18 лютого 2019 року по 20 вересня 2019 року з очно-дистанційною формою навчання.

Відзначимо, що Центральний інститут післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» є лідером й одним із найстаріших державних вищих навчальних закладів у навчанні дорослих в Україні з функціями Всеукраїнського навчального і науково-методичного центру галузі післядипломної педагогічної освіти.

Опублікований: 03-10-2019
Читайте також:
Наближається до завершення основний етап цьогорічної вступної кампанії до бакалаврату

На фінішній прямій основний етап цьогорічної вступної кампанії до бакалаврату. Наразі триває виконання вимог до зарахування вступниками на місця за кошти фізичних та юридичних осіб на небюджетні конкурсні пропозиції. Вони мають підтвердити вибір місця навчання та укласти відповідний договір з університетом не пізніше 12:00 29 серпня. Накази про за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наближається до завершення основний етап цьогорічної вступної кампанії до бакалаврату 22 серпня 2025

Промислове впровадження розробки наших науковців

Агропромхолдинг «Астарта-Київ» у сезон цукроваріння-2021 продовжив практику співпраці з фахівцями нашого університету, Інституту продовольчих ресурсів НААН України та ТОВ «Науково-практичний центр цукробурякового виробництва». Три роки поспіль у виробничих умовах ТОВ «Новооржицький цукровий завод» проводяться впровадження ряду наукових розробок пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Промислове впровадження розробки наших науковців 05 листопада 2021

Молоді вчені нашого університету дають консультації глядачам популярних телеканалів

Співробітники телеканалу «Київ – канал європейської столиці» звернулися до нашого університету з проханням надати консультації для телепрограми «Якісне життя». І, звісно ж, наші співробітники кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів погодилися допомогти журналістам підготувати матеріали про фальсифікацію недоброякісними виробниками м’яса та м’я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді вчені нашого університету дають консультації глядачам популярних телеканалів 04 лютого 2019

Ще одна сходинка у професійному зростанні

Протягом кількох тижнів березня-квітня поточного року викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проходили підвищення кваліфікації у сертифікаційній компанії ТОВ «Органік Стандарт». «Органік Стандарт» забезпечує сертифікацію за основними, найбільш популярними та актуальними стандартами органічного виробництва. Це перший о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одна сходинка у професійному зростанні 24 квітня 2024