Н У Х Т

Професійний і особистісний розвиток – кредо викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу

03 жовтня 2019

Професійний і особистісний розвиток – кредо викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу

Старший викладач кафедри туристичного та готельного бізнесу, к.г.н. Світлана Батиченко отримала свідоцтво про підвищення кваліфікації за категорією «Науково-педагогічні працівники університетів, академій, інститутів» на базі Центрального інституту післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України.

Під час курсів підвищення кваліфікації викладач брала активну участь у наступних модулях (курсах): менеджмент та лідерство, освітологічний і нормативно-правовий, посадово-функціональний, соціально-психологічний, інформаційно-комунікаційний, інноваційно-дослідницький, професійно-особистісний розвиток.

Тривалість курсів підвищення кваліфікації – з 18 лютого 2019 року по 20 вересня 2019 року з очно-дистанційною формою навчання.

Відзначимо, що Центральний інститут післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» є лідером й одним із найстаріших державних вищих навчальних закладів у навчанні дорослих в Україні з функціями Всеукраїнського навчального і науково-методичного центру галузі післядипломної педагогічної освіти.

Опублікований: 03-10-2019
Читайте також:
Фастівські школярі отримали докладну інформацію про НУХТ

27 лютого у Фастівській міськрайонній філії Київського обласного центру зайнятості відбувся масовий захід Ярмарок професій, на якому наш університет презентували представники кафедр Навчально-наукового інституту харчових технологій, Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, Навчально-наукового інституту економіки і у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фастівські школярі отримали докладну інформацію про НУХТ 28 лютого 2019

Практичний досвід від стейкхолдера: гостьова лекція на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

16 листопада 2024 року кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчування» у рамках вивчення дисципліни «Організація ресторанного господарства» було організовано онлайн-лекцію на тему «Сучасні аспекти вибору асортименту продукції та форму...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід від стейкхолдера: гостьова лекція на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 19 листопада 2024

Високе визнання

Голова Верховної Ради України, пан Руслан Стефанчук вручив професору кафедри економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління нашого університету Ігорю Галиці Подяку Голови Верховної Ради України за значний особистий внесок у розвиток вітчизняної освіти і науки. Цією нагородою серед іншого була відзначена багатор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високе визнання 04 грудня 2023

Вражаюча географія баз практик бакалаврів-хімтехнологів

Поки переважна більшість студентів навчається дистанційно, у студентів-бакалаврів IV курсу практика. Цього року географія практики у студентів хіміків-технологів, що навчаються за паспортом спеціалізації «Хімічна технологія харчових добавок та парфумерно-косметичних засобів», є доволі широкою: від Києва, Житомира і Чернігова до Шостки, Дубно і Скви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаюча географія баз практик бакалаврів-хімтехнологів 08 лютого 2017