Н У Х Т

Професійне зростання біотехнолога: досвідом діляться випускники

27 жовтня 2020

Професійне зростання біотехнолога: досвідом діляться випускники

Для професійного росту майбутнього біотехнолога неоціненним є обмін досвідом справжніх фахівців своєї справи зі студентами. У розпал робочого дня на магістрантів освітньо-професійних програм «Промислова біотехнологія» і «Фармацевтична біотехнологія» чекав приємний сюрприз – онлайн-зустріч із фахівцем зі стандартизації, сертифікації та якості ТОВ «Український науковий інститут сертифікації» Наталією Жалій.

Пані Наталія люб’язно погодилася поділитися власним досвідом професійного росту. Будучи випускницею кафедри біотехнології і мікробіології, вона пройшла непростий шлях опанування фаху біотехнолога, а тому, як ніхто інший, знає, які набуті в університеті професійні якості високо ціняться на ринку праці, а які варто надалі покращувати. Так, мабуть, нікого не здивувало, що для кар’єрного росту важливим є прагнення і наснага до самовдосконалення. Фахівець наголосила, що наразі для успіху молодого фахівця необхідним є постійне вдосконалення свого рівня володіння іноземною мовою, а також готовність до опанування великої кількості нової інформації та мультитаскінгу.

Магістранти також не лишись осторонь і активно підтримували бесіду, задаючи слушні питання, які стосувалися взаємозв’язку біотехнології із роботою фахівця зі стандартизації і сертифікації, прагнення реалізації саме у науково-практичній діяльності, критеріїв відбору фахівців при прийомі на роботу та формату проведення співбесід у наукових установах.

Таке живе спілкування із фахівцем допомогло магістрантам знайти відповіді на всі хвилюючі питання щодо професійного становлення і росту біотехнолога, а також надало додаткової мотивації для самовдосконалення, щоб у майбутньому стати справді цінним фахівцем на ринку праці.

Опублікований: 27-10-2020
Читайте також:
Лекції від французьких експертів

Здобувачі освіти Свалявського технічного фахового коледжу нашого університету, що навчаються за спеціальностями «Бродильне виробництво і виноробство» та «Туристичне обслуговування» прослухали лекції з винного туризму та виноробства від експертів з регіону Бордо (Франція). Захід був організований на базі відомого на Закарпатті винного комплексу «Ша...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекції від французьких експертів 03 червня 2021

II командне місце виборола команда Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ на міському турнірі

З 5 по 8 лютого команда Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ брала участь у Відкритому міському турнірі з настільного тенісу пам’яті Яценка А.М. Наші спортсмени наполегливо боролися за першість. У завзятій боротьбі були і відчай, і радість досягнень, адже кожна з 8 команд була впевнена в своїй перемозі. Спортсмени нашого коледжу посіли I...

ЧИТАТИ ДАЛІ

II командне місце виборола команда Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ на міському турнірі 12 лютого 2019

Викладач університету – серед авторів першого англо-українського словника термінів промислового Інтернету речей

У рамках співробітництва кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління і компанії ПРОКСИС™, офіційного дистрибутора «Advantech» в Україні випущений перший найбільш повний адаптований англо-український онлайн-словник термінів промислового Інтернету речей. За основу був взятий словник термінів IIOT від Industrial Internet Consor...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладач університету – серед авторів першого англо-українського словника термінів промислового Інтернету речей 21 серпня 2020

Перше знайомство

15 січня 2018 року відповідно до графіка навчального процесу на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів студенти освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми навчання другого курсу груп ТІ-2-7 та ТІ-2-8 розпочали ознайомлювально-виробничу практику. Цього ж дня відбулися організаційні збори, інструктаж з охо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше знайомство 17 січня 2018