Н У Х Т

Професійне зростання біотехнолога: досвідом діляться випускники

27 жовтня 2020

Професійне зростання біотехнолога: досвідом діляться випускники

Для професійного росту майбутнього біотехнолога неоціненним є обмін досвідом справжніх фахівців своєї справи зі студентами. У розпал робочого дня на магістрантів освітньо-професійних програм «Промислова біотехнологія» і «Фармацевтична біотехнологія» чекав приємний сюрприз – онлайн-зустріч із фахівцем зі стандартизації, сертифікації та якості ТОВ «Український науковий інститут сертифікації» Наталією Жалій.

Пані Наталія люб’язно погодилася поділитися власним досвідом професійного росту. Будучи випускницею кафедри біотехнології і мікробіології, вона пройшла непростий шлях опанування фаху біотехнолога, а тому, як ніхто інший, знає, які набуті в університеті професійні якості високо ціняться на ринку праці, а які варто надалі покращувати. Так, мабуть, нікого не здивувало, що для кар’єрного росту важливим є прагнення і наснага до самовдосконалення. Фахівець наголосила, що наразі для успіху молодого фахівця необхідним є постійне вдосконалення свого рівня володіння іноземною мовою, а також готовність до опанування великої кількості нової інформації та мультитаскінгу.

Магістранти також не лишись осторонь і активно підтримували бесіду, задаючи слушні питання, які стосувалися взаємозв’язку біотехнології із роботою фахівця зі стандартизації і сертифікації, прагнення реалізації саме у науково-практичній діяльності, критеріїв відбору фахівців при прийомі на роботу та формату проведення співбесід у наукових установах.

Таке живе спілкування із фахівцем допомогло магістрантам знайти відповіді на всі хвилюючі питання щодо професійного становлення і росту біотехнолога, а також надало додаткової мотивації для самовдосконалення, щоб у майбутньому стати справді цінним фахівцем на ринку праці.

Опублікований: 27-10-2020
Читайте також:
Магістранти опановують методи оптимізації управління енергоресурсами у сфері ресторанного та готельного бізнесу

У межах дисципліни «Інжинірінг у ресторанному бізнесі» (лектор – професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін) магістранти, що навчаються за освітньо-професійними програмами «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» та «Технології в ресторанному господарстві», відвідали вебінар «Покращення енергоефекти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти опановують методи оптимізації управління енергоресурсами у сфері ресторанного та готельного бізнесу 15 вересня 2025

Лекція від лікаря-дієтолога для третьокурсників спеціалізації «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

Студенти третього курсу спеціалізації «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» зустрілися з лікарем-дієтологом, фудотерапевтом, спеціалістом по здоровому харчуванню клініки «Добробут» Катериною Толстіковою . Присутнім було цікаво послухати про те, як правильно  харчуватися, звідки виникають проблеми зі здоров’ям та як позбутися їх з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від лікаря-дієтолога для третьокурсників спеціалізації «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 26 квітня 2018

Знайомимося з підручниками авторства наших викладачів

У вільному доступі з’явився підручник «Логістика» авторів Валентини Марченко і професора кафедри технології консервування Віталія Шутюка. У підручнику викладені методологічні основи логістики та розкрита сутність основних її функціональних процесів. Розглянуті базові поняття логістики та охарактеризовані компоненти логістичної системи підприємства...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомимося з підручниками авторства наших викладачів 19 серпня 2020

Профорієнтація від першокурсників

У Навчально-науковому інституті харчових технологій традиційно до заходів з профорієнтаційної роботи залучають як студентів випускових кафедр у період проходження практики, так і здобувачів-першокурсників, що у перші роки навчання в НУХТ підтримують контакти з навчальними закладами, в яких отримали середню освіту. Такі комунікації полегшують старшо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація від першокурсників 12 лютого 2024