Н У Х Т

Продуктивно підсумували семестр здобувачі освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції»

19 грудня 2023

Продуктивно підсумували семестр здобувачі освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції»

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся науково-методичний семінар, присвячений підведенню підсумків роботи здобувачів магістерської освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції» у рамках вивчення дисципліни «Науково-дослідницький практикум. Модуль 1».

Магістранти представили свої проєкти щодо операційного вдосконалення процесів виробництва у харчовій промисловості. Ця тематика стає ще актуальнішою в умовах війни, коли вітчизняні виробники намагаються не тільки вистояти, а й знайти та підтримати талановитий персонал, розробити правильні продукти та послуги, а також узгодити свою стратегію подальшого розвитку зі сучасною дійсністю.

Зокрема були розглянуті цікаві та актуальні кейси зі впровадження інструментів системи 5S на м’ясопереробних виробництвах на прикладі оператора ринку ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» та оптимізації процесу розливу олії на потужностях оператора ринку ПрАТ «Олком» за допомогою створення потоку цінності процесу, його картування, визначення необхідних і зайвих дій, а також інструментів PDCA та Gemba.

Здобувачі освіти та викладачі кафедри збагатилися цінними знаннями й досвідом, що допоможе у подальшому навчанні і роботі.

Дякуємо ЗСУ за можливість проводити такі заходи! Слава Україні!

Опублікований: 19-12-2023
Читайте також:
Чергове засідання Еnglish speaking club відбулося зі студентами зі штату Арізона (США)

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації провела чергове засідання Еnglish speaking club традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок. Крім того, на засідання клубу завітали 12 студентів зі штату Арізона (США), які виявили бажання взяти участь в обговоренні актуальної та цікав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове засідання Еnglish speaking club відбулося зі студентами зі штату Арізона (США) 02 квітня 2018

Фінішує подання заяв до магістратури в основний набір

Сьогодні о 18:00 за київським часом завершується подання заяв для вступу до магістратури на бюджет і контракт в основний набір. Якщо ви ще не подали заяву, зробіть це вчасно через свій електронний кабінет на сайті https://vstup.edbo.gov.ua/ Обов’язково перевіряйте статус своїх заяв і оперативно реагуйте, якщо у якоїсь заяви з’явиться статус «Потр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішує подання заяв до магістратури в основний набір 25 серпня 2025

Профорієнтація від студентів: чому варто обирати біотехнологію в НУХТ

Усі старшокласники стикаються з проблемою вибору майбутньої спеціальності та професії. Через це і існують профорієнтаційні заходи, які спрямовані на те, щоб полегшити цей вибір, адже від кого як не від викладачів і студентів можна дізнатися актуальну інформацію про університет та тонкощі вибраної професії. Саме тому така зустріч з учнями 10-11 кла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація від студентів: чому варто обирати біотехнологію в НУХТ 24 листопада 2023

Презентація наукових здобутків англійською мовою в гуртку «HR-майстерня»

21 лютого 2023 року на засіданні гуртка «HR-майстерня», присвяченому темі «Інтелектуалізація HR-менеджменту», науковими здобутками зі студентами освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» (бакалаври і магістри) поділилася науковиця-міжнародниця Діана Попова. Концепція «Інтелектуалізація HR-менеджменту», яку презентувала фахівчиня, стала ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація наукових здобутків англійською мовою в гуртку «HR-майстерня» 22 лютого 2023