Н У Х Т

Продуктивно підсумували семестр здобувачі освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції»

19 грудня 2023

Продуктивно підсумували семестр здобувачі освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції»

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся науково-методичний семінар, присвячений підведенню підсумків роботи здобувачів магістерської освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції» у рамках вивчення дисципліни «Науково-дослідницький практикум. Модуль 1».

Магістранти представили свої проєкти щодо операційного вдосконалення процесів виробництва у харчовій промисловості. Ця тематика стає ще актуальнішою в умовах війни, коли вітчизняні виробники намагаються не тільки вистояти, а й знайти та підтримати талановитий персонал, розробити правильні продукти та послуги, а також узгодити свою стратегію подальшого розвитку зі сучасною дійсністю.

Зокрема були розглянуті цікаві та актуальні кейси зі впровадження інструментів системи 5S на м’ясопереробних виробництвах на прикладі оператора ринку ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» та оптимізації процесу розливу олії на потужностях оператора ринку ПрАТ «Олком» за допомогою створення потоку цінності процесу, його картування, визначення необхідних і зайвих дій, а також інструментів PDCA та Gemba.

Здобувачі освіти та викладачі кафедри збагатилися цінними знаннями й досвідом, що допоможе у подальшому навчанні і роботі.

Дякуємо ЗСУ за можливість проводити такі заходи! Слава Україні!

Опублікований: 19-12-2023
Читайте також:
Виїзна лабораторна в Інституті природничих ресурсів НААН України

22 жовтня 2024 р. професорка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталія Фролова провела виїзне лабораторне заняття з дисципліни «Технології аюрведичної харчової продукції» зі здобувачами групи АЮ-1-1М у лабораторії Інституту природничих ресурсів НААН України. Провідна наукова співробітниця Інституту продовольчих ресурсів НААН У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзна лабораторна в Інституті природничих ресурсів НААН України 23 жовтня 2024

У центрі уваги – органічна харчова промисловість

15 жовтня 2024 року в університеті відбулася Міжнародна науково-практична конференція у сфері органічних харчових технологій «Органічна харчова промисловість: технології та маркетинг», організована Федерацією органічного руху України спільно з нашим університетом за підтримки Проєкту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського го...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – органічна харчова промисловість 18 жовтня 2024

Мотивуючі знайомства здобувачів освіти з підприємствами

2 грудня студенти 3 курсу разом із доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства Романом Мукоїдом відвідали крафтову міні-пивоварню «Syndicate», де їх гостинно зустрів магістрант кафедри Роман Нищун. Він розповів молодшим колегам про види крафтового пива, які виготовляються на пивоварні (а це – понад 40 видів!). Здобувачі освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуючі знайомства здобувачів освіти з підприємствами 04 грудня 2020

Студентсько-викладацька профорієнтація факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка в дії

Студентсько-викладацька профорієнтаційна команда факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка завітала до школи №125 з поглибленим вивченням англійської мови м. Києва. Профорієнтаційне тріо цієї зустрічі – заступниця декана по роботі зі студентами і відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету Олена Тище...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентсько-викладацька профорієнтація факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка в дії 10 квітня 2024