Н У Х Т

Про вступ на магістерський рівень вищої освіти дізналися здобувачі-бакалаври спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

02 лютого 2024

Про вступ на магістерський рівень вищої освіти дізналися здобувачі-бакалаври спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Робоча група освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» зустрілася у діджитал-просторі з майбутніми вступниками, здобувачами четвертого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня «бакалавр».

Учасники зустрічі мали можливість почути з перших вуст про вступ і важливість здобуття другого (магістерського) рівня освіти за освітньо-професійною програмою «Готельна і ресторанна справа» у нашому університеті від завідувачки кафедри Лариси Шаран, доценток Тетяни Іщенко, Олени Шидловської та успішних магістрантів першого та другого курсу Анни Тімченко і Сергія Григоренка.

Гарантка освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа», професорка кафедри Тетяна Сильчук презентувала освітню програму і розповіла про переваги та перспективи навчання.

З особливостями вступу у 2024 році та підготовкою до ЄВІ з іноземної мови ознайомила здобувачів деканка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віта Цирульнікова.

Слухачі отримали відповіді на всі питання, які у них виникли під час спілкування. Новим профорієнтаційним зустрічам – бути, готуємось до ЄВІ з іноземної мови – здобуваємо магістерський рівень вищої освіти!

Опублікований: 02-02-2024
Читайте також:
Святковий настрій на святковому засіданні

Свята все ближче і в їх передчутті хочеться встигнути привітати всіх друзів і близьких. От і на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулося святкове засідання кафедри. Було дуже приємно побачити колег у доброму здоров’ї та гуморі. Засідання пройшло в теплій передноворічній атмосфері: лунали привітання та щирі побажання. Колектив кафедри бажає ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святковий настрій на святковому засіданні 31 грудня 2020

Підведені підсумки конкурсу на Кращу академічну групу НУХТ

В університеті завершився щорічний конкурс на Кращу академічну групу НУХТ. Традиційно конкурс проводиться у два етапи: перший полягає у визначенні кращої групи на рівні факультету чи інституту, другий – на рівні університету. Відповідно до Положення про проведення конкурсу оцінювання діяльності груп здійснюється за такими критеріями: середній навча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки конкурсу на Кращу академічну групу НУХТ 29 травня 2018

«Бронзовий ковпак»: нове досягнення першокурсника на фаховому конкурсі

Першокурсник освітньої програми «Технології харчування» Богдан Грищенко (група ХЧ-1-1) взяв участь у конкурсі «Гастрономічні традиції Україні: Батл Борщ-2024». Журі конкурсу, до складу якого увійшли голова ГО «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро» Олена Булах, шеф-кухар Іван Козир (м. Дніпро), шеф-кухарка Асоціації рестораторів і готельєр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Бронзовий ковпак»: нове досягнення першокурсника на фаховому конкурсі 24 січня 2025

Результативна співпраця з Луцьким національним технічним університетом

Продовжується наукове співробітництво нашого університету з Луцьким національним технічним університетом. Його результатом стала монографія «Чипси з рослинної сировини», підготовлена професором кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олегом Кузьміним і професором кафедри технологій і обладнання переробних виробництв ЛНТУ Ігорем Дудар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Результативна співпраця з Луцьким національним технічним університетом 29 листопада 2023