Н У Х Т

Про вступ на магістерський рівень вищої освіти дізналися здобувачі-бакалаври спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

02 лютого 2024

Про вступ на магістерський рівень вищої освіти дізналися здобувачі-бакалаври спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Робоча група освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» зустрілася у діджитал-просторі з майбутніми вступниками, здобувачами четвертого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня «бакалавр».

Учасники зустрічі мали можливість почути з перших вуст про вступ і важливість здобуття другого (магістерського) рівня освіти за освітньо-професійною програмою «Готельна і ресторанна справа» у нашому університеті від завідувачки кафедри Лариси Шаран, доценток Тетяни Іщенко, Олени Шидловської та успішних магістрантів першого та другого курсу Анни Тімченко і Сергія Григоренка.

Гарантка освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа», професорка кафедри Тетяна Сильчук презентувала освітню програму і розповіла про переваги та перспективи навчання.

З особливостями вступу у 2024 році та підготовкою до ЄВІ з іноземної мови ознайомила здобувачів деканка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віта Цирульнікова.

Слухачі отримали відповіді на всі питання, які у них виникли під час спілкування. Новим профорієнтаційним зустрічам – бути, готуємось до ЄВІ з іноземної мови – здобуваємо магістерський рівень вищої освіти!

Опублікований: 02-02-2024
Читайте також:
Випускники-провідні фахівці галузі оцінюють лекції наших викладачів

19 березня 2021 року згідно зі затвердженим графіком доцентка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Ірина Бабич прочитала відкриту лекцію «Технологія білих столових сухих виноматеріалів» студентам третього курсу денної форми навчання. Лекцію колеги відвідали викладачі кафедри разом із завідувачем Анатолієм Куцом і випускник кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники-провідні фахівці галузі оцінюють лекції наших викладачів 22 березня 2021

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася традиційна зустріч випускників

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася традиційна зустріч випускників коледжу. Директор коледжу Юрій Барилюк привітав випускників, ветеранів праці зі святом зустрічі, побажав добра, миру і достатку. На свято завітали колишні студенти різних поколінь, найстарше з яких 1968 року випуску (група Ц-3). На заході були присутні випуск...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася традиційна зустріч випускників 30 травня 2018

Стимул до подальшого навчання отримали студенти Кам’янець-Подільського коледжу НУХТ на випусковій кафедрі університету

15 листопада студенти  третього курсу спеціальності «Харчові технології», спеціалізації «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ під керівництвом викладача технологічних дисциплін Наталії Павельчук відвідали Київ із метою ознайомлення з організацією вир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стимул до подальшого навчання отримали студенти Кам’янець-Подільського коледжу НУХТ на випусковій кафедрі університету 18 листопада 2019