Н У Х Т

Про вступ на магістерський рівень вищої освіти дізналися здобувачі-бакалаври спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

02 лютого 2024

Про вступ на магістерський рівень вищої освіти дізналися здобувачі-бакалаври спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Робоча група освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» зустрілася у діджитал-просторі з майбутніми вступниками, здобувачами четвертого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня «бакалавр».

Учасники зустрічі мали можливість почути з перших вуст про вступ і важливість здобуття другого (магістерського) рівня освіти за освітньо-професійною програмою «Готельна і ресторанна справа» у нашому університеті від завідувачки кафедри Лариси Шаран, доценток Тетяни Іщенко, Олени Шидловської та успішних магістрантів першого та другого курсу Анни Тімченко і Сергія Григоренка.

Гарантка освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа», професорка кафедри Тетяна Сильчук презентувала освітню програму і розповіла про переваги та перспективи навчання.

З особливостями вступу у 2024 році та підготовкою до ЄВІ з іноземної мови ознайомила здобувачів деканка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віта Цирульнікова.

Слухачі отримали відповіді на всі питання, які у них виникли під час спілкування. Новим профорієнтаційним зустрічам – бути, готуємось до ЄВІ з іноземної мови – здобуваємо магістерський рівень вищої освіти!

Опублікований: 02-02-2024
Читайте також:
Конференція «Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки» уп’яте зібрала науковців і виробничників

Нещодавно в університеті відбулася V Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки», співорганізаторами якої були кафедра технології цукру і підготовки води НУХТ, Інститут колоїдної хімії та хімії води ім. А.В. Думанського НАН України та Асоціація виробників мінеральних та питних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конференція «Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки» уп’яте зібрала науковців і виробничників 25 листопада 2024

Керівниця відділу працевлаштування випускників – учасниця пілотування Інструментарію для Центрів розвитку кар’єри

У рамках проєкту USAID «Економічна підтримка України» з січня 2023 року був запущений процес пілотування інструментарію для Центрів розвитку кар’єри (ЦРК). До процесу пілотування долучилися загалом 221 учасник із 143 закладів освіти, 5 коледжів і 18 університетів . Серед учасників пілотування була і начальниця відділу працевлаштування випускників Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Керівниця відділу працевлаштування випускників – учасниця пілотування Інструментарію для Центрів розвитку кар’єри 08 січня 2024

Первинний досвід професійної діяльності набувають першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

27 травня 2024 р. навчальна практика бакалаврів першого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми здобуття освіти розпочалася з екскурсійного ознайомлення з готельною індустрією м. Києва. Першокурсники разом зі своїми наставниками, керівниками практики від університету, побували у п’ятизірковому готелі InterContinental Kyiv...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Первинний досвід професійної діяльності набувають першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 31 травня 2024

Вінницький коледж НУХТ зустрів своє нове покоління студентів святково-урочистим заходом

Із року в рік Вінницький коледж нашого університету підтримує добру традицію зустрічати новий навчальний рік, як велике і радісне свято, свято усієї коледжанської родини, яка поповнюється новими студентами. У святково-урочистому заході, присвяченому 27-ій річниці Незалежності України та Дню знань взяв участь 331 студент нового покоління, їх батьки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вінницький коледж НУХТ зустрів своє нове покоління студентів святково-урочистим заходом 04 вересня 2018