Н У Х Т

Максимальні обсяги держзамовлення на прийом у 2021 до університету

16 липня 2021

Максимальні обсяги держзамовлення на прийом у 2021 до університету

Міністерством освіти і науки України погоджені максимальні обсяги та кваліфікаційний мінімум державного замовлення на прийом у 2021 році до Національного університету харчових технологій для відкритих конкурсних пропозицій, що створені для вступників на основі повної загальної середньої освіти.

Окрім цього, затверджена кількість осіб, які зможе прийняти університет за квотами 1 і 2 (для вступників пільгових категорій, які мають право складати вступні іспити в університеті).

Зазначимо, що у 2021 році наш університет отримав значну кількість місць державного замовлення на більшість спеціальностей. Зокрема, максимальний обсяг державного замовлення на денну форму навчання становить: 181 «Харчові технології» – 332 особи, 162 «Біотехнологія та біоінженерія» – 37 осіб, 122 «Комп’ютерні науки» – 28 осіб, 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» – 45 осіб, 131 «Прикладна механіка» – 27 осіб, 133 «Галузеве машинобудування» – 27 осіб, 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» – 21 особа, 101 «Екологія» – 29 осіб, 161 «Хімічні технології та інженерія» – 41 особа тощо.

Усі вступники можуть переглянути максимальні обсяги та кваліфікаційний мінімум державного замовлення на прийом у 2021 році та ознайомитись із актуальною інформацією щодо вступу у розділі «Вступнику» сайту нашого університету.

Опублікований: 16-07-2021
Читайте також:
Сучасні аспекти раціонального харчування дослідила магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології

Магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології І року навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Юлія Гайдук взяла участь у головному заході, присвяченому проблемам харчування, – XII науково-практичній конференції з міжнародною участю «Сучасні аспекти раціонального харчування», що працювала 14-15 травня 2019 року в Києві. Органі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні аспекти раціонального харчування дослідила магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології 20 травня 2019

Перемоги магістрантів на науковому фронті

Завершився  Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт на кращу роботу серед студентів, магістрантів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації з галузі знань «Прикладна механіка. Мехатронiка», що проводився відповідно до наказу МОН №1179 від 5 листопада 2021 року. На жаль, цього року переможців вимушено визначали за результатами ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемоги магістрантів на науковому фронті 27 червня 2022

Лабораторна другокурсників-експертів у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ

12 березня 2024 року для здобувачів збірних груп ХЕ 2-9 і ХЕ 2-10, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», лабораторне заняття з дисципліни «Експрес-методи аналізу» (лекторка дисципліни – доцентка Оксана Мельник) було проведено в Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ і Центрі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторна другокурсників-експертів у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ 14 березня 2024

Профорієнтаційний десант НУХТ – на Ярмарку професій у м. Ірпінь

З початком нового навчального року кафедри Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету активно включилися до профорієнтаційної роботи. Зокрема, 24 вересня доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігор Страшинський представляв інститут разом із колегами факультету  автоматизації і комп’ютерних систем, факультету ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний десант НУХТ – на Ярмарку професій у м. Ірпінь 26 вересня 2018