Н У Х Т

Максимальні обсяги держзамовлення на прийом у 2021 до університету

16 липня 2021

Максимальні обсяги держзамовлення на прийом у 2021 до університету

Міністерством освіти і науки України погоджені максимальні обсяги та кваліфікаційний мінімум державного замовлення на прийом у 2021 році до Національного університету харчових технологій для відкритих конкурсних пропозицій, що створені для вступників на основі повної загальної середньої освіти.

Окрім цього, затверджена кількість осіб, які зможе прийняти університет за квотами 1 і 2 (для вступників пільгових категорій, які мають право складати вступні іспити в університеті).

Зазначимо, що у 2021 році наш університет отримав значну кількість місць державного замовлення на більшість спеціальностей. Зокрема, максимальний обсяг державного замовлення на денну форму навчання становить: 181 «Харчові технології» – 332 особи, 162 «Біотехнологія та біоінженерія» – 37 осіб, 122 «Комп’ютерні науки» – 28 осіб, 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» – 45 осіб, 131 «Прикладна механіка» – 27 осіб, 133 «Галузеве машинобудування» – 27 осіб, 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» – 21 особа, 101 «Екологія» – 29 осіб, 161 «Хімічні технології та інженерія» – 41 особа тощо.

Усі вступники можуть переглянути максимальні обсяги та кваліфікаційний мінімум державного замовлення на прийом у 2021 році та ознайомитись із актуальною інформацією щодо вступу у розділі «Вступнику» сайту нашого університету.

Опублікований: 16-07-2021
Читайте також:
Про штучний інтелект – запорізьким старшокласникам

Сьогодні відбулася зустріч учнів одинадцятих класів Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №15 з викладачами факультету автоматизації і комп’ютерних систем. Доцентка кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки Олена Харкянен прочитала школярам гостьову лекцію «Штучний інтелект – сучасна креативна технологія». Во...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про штучний інтелект – запорізьким старшокласникам 14 березня 2025

Квест-тури до роботодавців – частина навчального процесу управлінців персоналом

Для підвищення упізнаваності бренду роботодавця серед молодих кандидатів HR-спеціалісти компаній розробляють нестандартні кар’єрні проекти, які активно досліджують управлінці персоналом (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») не лише на парах, але й безпосередньо «на місцях». Одним із вдалих прикладів таких проектів є квес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Квест-тури до роботодавців – частина навчального процесу управлінців персоналом 30 листопада 2018

Майбутні доктори філософії за спеціальністю «Економіка» підсумовують результати досліджень

На кафедрі економіки і права відбулася зустріч зі здобувачами освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» (PhD) за спеціальністю «Економіка» для підведення підсумків півріччя навчання та наукової активності. Для здобувачів першого курсу Богдана Панчука (науковий керівник – доцент Володимир Рябенко), Антона Удовенка (наукова керівниця – доцентка ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні доктори філософії за спеціальністю «Економіка» підсумовують результати досліджень 25 березня 2025

Технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів від докторанта кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося розширене засідання з приводу розгляду докторської дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів» доцента Оксани Шульги. Участь у засіданні взяли ректор університету, професор, д.т.н. Анатолій У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів від докторанта кафедри експертизи харчових продуктів 26 грудня 2018