Н У Х Т

Максимальні обсяги держзамовлення на прийом у 2021 до університету

16 липня 2021

Максимальні обсяги держзамовлення на прийом у 2021 до університету

Міністерством освіти і науки України погоджені максимальні обсяги та кваліфікаційний мінімум державного замовлення на прийом у 2021 році до Національного університету харчових технологій для відкритих конкурсних пропозицій, що створені для вступників на основі повної загальної середньої освіти.

Окрім цього, затверджена кількість осіб, які зможе прийняти університет за квотами 1 і 2 (для вступників пільгових категорій, які мають право складати вступні іспити в університеті).

Зазначимо, що у 2021 році наш університет отримав значну кількість місць державного замовлення на більшість спеціальностей. Зокрема, максимальний обсяг державного замовлення на денну форму навчання становить: 181 «Харчові технології» – 332 особи, 162 «Біотехнологія та біоінженерія» – 37 осіб, 122 «Комп’ютерні науки» – 28 осіб, 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» – 45 осіб, 131 «Прикладна механіка» – 27 осіб, 133 «Галузеве машинобудування» – 27 осіб, 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» – 21 особа, 101 «Екологія» – 29 осіб, 161 «Хімічні технології та інженерія» – 41 особа тощо.

Усі вступники можуть переглянути максимальні обсяги та кваліфікаційний мінімум державного замовлення на прийом у 2021 році та ознайомитись із актуальною інформацією щодо вступу у розділі «Вступнику» сайту нашого університету.

Опублікований: 16-07-2021
Читайте також:
Майстер-клас із виробництва м’ясної смакоти

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ у рамках тижня циклової комісії спеціальності «Харчові технології» відбувся майстер-клас по виготовленню м'ясної сиров’яленої полядвиці. Захід був організований викладачами Тамілою Михайлик, Іриною Гузевською, Ніною Василевською, а провів його досвідчений шеф-кухар #charcuterie, студент коледжу Олекс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас із виробництва м’ясної смакоти 30 жовтня 2019

Онлайн-захід з нагоди Дня науки

20 травня науковці нашого університету долучилися до онлайн-заходу, присвяченого Дню науки, що традиційно відзначається у третю суботу травня. Захід відбувся за участю міністра освіти і науки Сергій Шкарлета, представників МОН, Національної академії наук, Національного фонду досліджень України і провідних вчених. Крім вітань із професійним святом т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-захід з нагоди Дня науки 23 травня 2022

Круглий стіл англійською мовою на цікаві й актуальні теми для сучасної молоді

Викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок провела зі студентами 1 та 4 курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління круглий стіл англійською мовою на одразу дві цікаві й актуальні теми для сучасної молоді – «The Importance of Learning Foreign Languages in the Modern World» and «Travelling around ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Круглий стіл англійською мовою на цікаві й актуальні теми для сучасної молоді 11 листопада 2019

Інклюзивність і безбар'єрність в ресторанно-готельному бізнесі – викладачі й здобувачі освіти дізнаються деталі

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та здобувачі освітніх програм «Технології харчування», «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» і «Технології в ресторанному господарстві» взяли участь у онлайн-зустрічі «Інклюзивність та безбар'єрність в ресторанно-готельному бізнесі». Організатори зустрічі – директо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інклюзивність і безбар'єрність в ресторанно-готельному бізнесі – викладачі й здобувачі освіти дізнаються деталі 13 листопада 2023