Н У Х Т

Про психологічну безпеку робочого середовища під час пандемії дізнавалися наші викладачі й здобувачі освіти

30 вересня 2020

Про психологічну безпеку робочого середовища під час пандемії дізнавалися наші викладачі й здобувачі освіти

Складна епідеміологічна ситуація в країні та оголошення карантину торкнулися усіх сфер життєдіяльності людини. Усі роботодавці, працівники, здобувачі освіти, учні шкіл та їх батьки в умовах карантину зіштовхнулися із проблемою невизначеності стосовно умов і графіка роботи дистанційно.

За підтримки голови Європейського співтовариства з охорони праці ESOSH Ольги Богданової та Комітету промислової безпеки АПКБУ був організований вебінар «Психологічна безпека робочого середовища під час пандемії/кризи», до якого приєдналися викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці і здобувачі освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Виконання роботи, проведення нарад і дискусій, навчання та екзаменаційна сесія в умовах дистанційної роботи. Що необхідно зробити, щоб повноцінно працювати, коли знаходишся вдома? Як мотивувати себе та не намагатися відкласти роботу на потім? На ці та інші питання надали відповіді члени Комітету психологічної безпеки Асоціації професіоналів корпоративної безпеки України, психоаналітик, сертифікований фахівець ECPP Катерина Левін, PhD, доктор психотерапевтичних наук, офіційний представник Sigmund Freud University в Україні Тетяна Писаренко та психодинамічний психотерапевт, фахівець з управління психологічними ризиками в організаціях, член Міжнародної асоціації психоаналізу бізнесу і організацій, член правління в АПКБУ, сертифікований тренер Наталія Кочергіна.

Опублікований: 30-09-2020
Читайте також:
Дуальне навчання здобувачок кафедри технології молока і молочних продуктів

Дуальну форму здобуття вищої освіти, що передбачає поєднання навчання у закладах вищої освіти з навчанням на робочому місці для набуття певної кваліфікації, впроваджено в нашому університеті згідно з Концепцією підготовки фахівців за дуальною формою здобуття освіти, схваленою Кабінетом Міністрів України у 2018 р. Такий підхід до підготовки молодих ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дуальне навчання здобувачок кафедри технології молока і молочних продуктів 31 січня 2025

Науковий семінар-лекторій на кафедрі готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий семінар-лекторій «Супернова історія шампанського в Україні» від члена асоціації сомельє України, винного експерта компанії «Торговий дім Укрімпорт», професійного сомельє Сергія Чугайнова. У заході взяли участь здобувачі бакалаврського і магістерського рівнів вищої освіти спеціальності 214 «Г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий семінар-лекторій на кафедрі готельно-ресторанної справи 04 грудня 2024

Сучасні підходи до реклами практикують третьокурсники

Бакалаври 3 курсу освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» Навчально-наукового інституту економіки і управління вийшли на навчальну практику. Керівник практики від підприємства – директор ТОВ «ЮЛАВ МЕДІА» – дому блогерів Роман Русанов, який також входить до робочої групи розробників освітньої програми, за якою навчаються здобувачі ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні підходи до реклами практикують третьокурсники 09 лютого 2022

Викладачі знайомляться з можливостями інноваційних підприємств

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва і старша викладачка кафедри Світлана Батиченко відвідали Кулінарний центр МХП. Вони побували на індустріальній кухні з новітнім обладнанням, унікальною дизайнерською виробничою лінією та досвідченими кухарями; у лабораторії сенсорного аналізу – сучасному стратегічному підрозділі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі знайомляться з можливостями інноваційних підприємств 04 грудня 2024