Н У Х Т

Про психологічну безпеку робочого середовища під час пандемії дізнавалися наші викладачі й здобувачі освіти

30 вересня 2020

Про психологічну безпеку робочого середовища під час пандемії дізнавалися наші викладачі й здобувачі освіти

Складна епідеміологічна ситуація в країні та оголошення карантину торкнулися усіх сфер життєдіяльності людини. Усі роботодавці, працівники, здобувачі освіти, учні шкіл та їх батьки в умовах карантину зіштовхнулися із проблемою невизначеності стосовно умов і графіка роботи дистанційно.

За підтримки голови Європейського співтовариства з охорони праці ESOSH Ольги Богданової та Комітету промислової безпеки АПКБУ був організований вебінар «Психологічна безпека робочого середовища під час пандемії/кризи», до якого приєдналися викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці і здобувачі освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Виконання роботи, проведення нарад і дискусій, навчання та екзаменаційна сесія в умовах дистанційної роботи. Що необхідно зробити, щоб повноцінно працювати, коли знаходишся вдома? Як мотивувати себе та не намагатися відкласти роботу на потім? На ці та інші питання надали відповіді члени Комітету психологічної безпеки Асоціації професіоналів корпоративної безпеки України, психоаналітик, сертифікований фахівець ECPP Катерина Левін, PhD, доктор психотерапевтичних наук, офіційний представник Sigmund Freud University в Україні Тетяна Писаренко та психодинамічний психотерапевт, фахівець з управління психологічними ризиками в організаціях, член Міжнародної асоціації психоаналізу бізнесу і організацій, член правління в АПКБУ, сертифікований тренер Наталія Кочергіна.

Опублікований: 30-09-2020
Читайте також:
Одинадцять навчальних груп випустив цього року Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ

У відокремленому структурному підрозділі «Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбулася урочиста подія – випуск одинадцяти навчальних груп. Із привітальним словом до випускників звернулися директорка коледжу Віра Кузнецова та викладачі. «Кожен зі студентів-випускників займе своє особливе місце в історії коледжу. Роки, пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Одинадцять навчальних груп випустив цього року Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ 14 липня 2022

Перший проект першокурсників факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

2-го жовтня 2018 р. відбулося сімейне свято факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – День першокурсника. Цього дня у вщент заповненій актовій залі спорткомплексу зібралися студенти, молодші й старші наставники першокурсників, випускники, викладачі та адміністрація факультету. Вечір першокурсника «Проект 1» проходив під гаслом «Зі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший проект першокурсників факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 08 жовтня 2018

Нові профорієнтаційні зустрічі кафедри готельно-ресторанної справи

Профорієнтаційна діяльність – стратегічний пріоритет кафедри готельно-ресторанної справи. Наразі викладацько-студентський колектив активно готується до OPEN DAY факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка, який відбудеться уже цієї суботи, 6 квітня, об 11:00 в режимі онлайн. Доцентка кафедри Ольга Пушка завітала з профорієнтаційною зустріччю до ліцею...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові профорієнтаційні зустрічі кафедри готельно-ресторанної справи 02 квітня 2024

Із інноваційними технологіями виробництва познайомилися майбутні фахівці з експертизи харчових продуктів на підприємстві компанії «Люстдорф»

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» разом із асистентом кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали компанію «Люстдорф» – одного із лідерів українського молочного ринку, яка більше 15-ти років займається виробництвом високоякісни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із інноваційними технологіями виробництва познайомилися майбутні фахівці з експертизи харчових продуктів на підприємстві компанії «Люстдорф» 04 грудня 2018