Н У Х Т

Про психологічну безпеку робочого середовища під час пандемії дізнавалися наші викладачі й здобувачі освіти

30 вересня 2020

Про психологічну безпеку робочого середовища під час пандемії дізнавалися наші викладачі й здобувачі освіти

Складна епідеміологічна ситуація в країні та оголошення карантину торкнулися усіх сфер життєдіяльності людини. Усі роботодавці, працівники, здобувачі освіти, учні шкіл та їх батьки в умовах карантину зіштовхнулися із проблемою невизначеності стосовно умов і графіка роботи дистанційно.

За підтримки голови Європейського співтовариства з охорони праці ESOSH Ольги Богданової та Комітету промислової безпеки АПКБУ був організований вебінар «Психологічна безпека робочого середовища під час пандемії/кризи», до якого приєдналися викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці і здобувачі освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Виконання роботи, проведення нарад і дискусій, навчання та екзаменаційна сесія в умовах дистанційної роботи. Що необхідно зробити, щоб повноцінно працювати, коли знаходишся вдома? Як мотивувати себе та не намагатися відкласти роботу на потім? На ці та інші питання надали відповіді члени Комітету психологічної безпеки Асоціації професіоналів корпоративної безпеки України, психоаналітик, сертифікований фахівець ECPP Катерина Левін, PhD, доктор психотерапевтичних наук, офіційний представник Sigmund Freud University в Україні Тетяна Писаренко та психодинамічний психотерапевт, фахівець з управління психологічними ризиками в організаціях, член Міжнародної асоціації психоаналізу бізнесу і організацій, член правління в АПКБУ, сертифікований тренер Наталія Кочергіна.

Опублікований: 30-09-2020
Читайте також:
Здобувачі-заочники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистили кваліфікаційні роботи

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів заочної форми навчання. Екзаменаційну комісію по захисту магістерських кваліфікаційних робіт очолив генеральний директор об’єднання підприємств хлібопекарної промисловості «Укрхлібпром» Олександр Васильченко, а комісію по захисту бакала...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-заочники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистили кваліфікаційні роботи 18 лютого 2021

Літні змагання наших студентів

Фізична культура і спорт – невід’ємна частина життя наших студентів. Протягом навчального року в усіх навчальних підрозділах навчально-наукового комплексу НУХТ відбувається багато фізкультурно-оздоровчих заходів – це і традиційні «Дня здоров’я» та цілий ряд змагань і конкурсів, і спартакіади, і участь у всеукраїнських акціях. У Смілянському коледж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Літні змагання наших студентів 31 липня 2018

Наша магістрантка – учасниця освітньо-грантової програми «Початок» від Дія. Бізнес

Магістрантка спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко представила свою бізнес-ідею яку планує розвивати, успішно подолала етап відбору і стала учасницею проєкту «Початок» від Дія. Бізнес. Освітньо-грантову програму «Початок» мережа центрів підтримки підприємців Дія....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наша магістрантка – учасниця освітньо-грантової програми «Початок» від Дія. Бізнес 08 грудня 2023

БТЕКівець став призером чемпіонату України зі спортивного орієнтування

9-12 травня 2024 року в селі Дениші та місті Житомирі відбулися Чемпіонат України (дорослі, юніори, юнаки, командний), Кубок України (етапи) зі спортивного орієнтування (бігом) і Чемпіонат України серед ветеранів фізичної культури і спорту зі спортивного орієнтування (командний, бігом). У змаганнях взяли участь понад 540 спортсменів із 20 областей ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

БТЕКівець став призером чемпіонату України зі спортивного орієнтування 17 травня 2024