Н У Х Т

Про покоління Y-ІГРЕКІВ від здобувачів-підприємців кафедри маркетингу

25 листопада 2020

Про покоління Y-ІГРЕКІВ від здобувачів-підприємців кафедри маркетингу

Здобувачі освіти кафедри маркетингу активно беруть участь в університетських заходах і вражають аудиторію науковою новизною та креативністю своїх досліджень.  

Нещодавно студентка спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Євгенія Анікеєнко здобула одне із призових місць на ІХ Міжнародній науково-практичній конференції «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств», розділивши його із Ольгою Яровенко.

Доповідь Євгенії «Покоління Y-ІГРЕКІВ у ролі персоналу підприємств» (керівниця – доцентка Діана Грищенко) викликала значну цікавість не лише у студентів, але й у викладачів. Студентка розповіла про теорію поколінь Нейла Хоува та Вільяма Штрауса, а також про дослідження Євгенії Заміс та Євгенія Новікова, які адаптували цю теорію для пострадянського простору. Із доповіді Євгенії молоді вчені та їхні викладачі дізналися, хто такі Y-ІГРЕКИ, що спільного є у людей цього покоління, і чи є відмінності між українськими та західними міленіумами. Зокрема, висвітлювались факти, що вплинули на психологію Y-покоління, та розглядалася специфіка його ставлення до бізнесу, проблем суспільства, поглядів на працевлаштування та кар’єрне зростання.

Доповідь викликала жваве обговорення, а наукове дослідження Євгенії відрізнялося творчим підходом і глибоким розкриттям питань, актуальних для майбутнього підприємця. Крім того, матеріал доповнювали дані дослідження компанії «Делойт» 2020 року.

Вітаємо наших майбутніх підприємців! Подальших їм успіхів на шляху до однієї із найпрестижніших професій!      

Опублікований: 25-11-2020
Читайте також:
Біоенерготехнологи – фахівці майбутнього!

А чи знаєте ви, що за історію розвитку людського суспільства споживання енергії з розрахунку на одну людину зросло більше ніж у 100 разів? Нині кожні 10-15 років світовий рівень споживання енергії практично подвоюється. Водночас запаси традиційних джерел енергії: нафти, вугілля, природного газу виснажуються, а спалювання викопних видів палива все б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біоенерготехнологи – фахівці майбутнього! 17 травня 2022

Над розширенням асортименту хлібобулочних виробів для хворих на целіакію працюють молоді науковці університету

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Хімічний склад і технологічні властивості борошна сорго» аспірантки Юлії Приходько. Науковий керівник – професор, член-кореспондент НААН Віра Дробот. Сорго – хлібна, технічна, кормова рослина, зерно якої може слугувати сировиною для виробництва крохмалю, паток...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над розширенням асортименту хлібобулочних виробів для хворих на целіакію працюють молоді науковці університету 26 грудня 2017

Найцікавіший контент на соціально важливі теми для студентів-менеджерів персоналу

«А яка в тебе причина опустити руки сьогодні?», – запитав Ілля Яременко, бронзовий призер Параолімпійських ігор з плавання у переможному ролику «The reason» Molodiya Festival 2019. І ще про актуальне: воду – киянам, неетичність хутрової індустрії та її негативний вплив на довкілля, безвідповідальне споживання та проблеми перероблення, насилля над ж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найцікавіший контент на соціально важливі теми для студентів-менеджерів персоналу 01 листопада 2019

Науковий потенціал здобувачів-обліковців

У рамках проведення ювілейної 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» відбулося засідання підсекції кафедри обліку і аудиту. Молоді науковці представили свої дослідження, у яких висвітлили актуальні питання обліку, економічного анал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий потенціал здобувачів-обліковців 15 квітня 2024