Н У Х Т

Про покоління Y-ІГРЕКІВ від здобувачів-підприємців кафедри маркетингу

25 листопада 2020

Про покоління Y-ІГРЕКІВ від здобувачів-підприємців кафедри маркетингу

Здобувачі освіти кафедри маркетингу активно беруть участь в університетських заходах і вражають аудиторію науковою новизною та креативністю своїх досліджень.  

Нещодавно студентка спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Євгенія Анікеєнко здобула одне із призових місць на ІХ Міжнародній науково-практичній конференції «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств», розділивши його із Ольгою Яровенко.

Доповідь Євгенії «Покоління Y-ІГРЕКІВ у ролі персоналу підприємств» (керівниця – доцентка Діана Грищенко) викликала значну цікавість не лише у студентів, але й у викладачів. Студентка розповіла про теорію поколінь Нейла Хоува та Вільяма Штрауса, а також про дослідження Євгенії Заміс та Євгенія Новікова, які адаптували цю теорію для пострадянського простору. Із доповіді Євгенії молоді вчені та їхні викладачі дізналися, хто такі Y-ІГРЕКИ, що спільного є у людей цього покоління, і чи є відмінності між українськими та західними міленіумами. Зокрема, висвітлювались факти, що вплинули на психологію Y-покоління, та розглядалася специфіка його ставлення до бізнесу, проблем суспільства, поглядів на працевлаштування та кар’єрне зростання.

Доповідь викликала жваве обговорення, а наукове дослідження Євгенії відрізнялося творчим підходом і глибоким розкриттям питань, актуальних для майбутнього підприємця. Крім того, матеріал доповнювали дані дослідження компанії «Делойт» 2020 року.

Вітаємо наших майбутніх підприємців! Подальших їм успіхів на шляху до однієї із найпрестижніших професій!      

Опублікований: 25-11-2020
Читайте також:
Лекторій і нетворкінг здобувачів освіти із засновником UA Restorator і президентом Української ресторанної асоціації

Для студентства факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбувся лекторій від засновника UA Restorator і президента Української ресторанної асоціації Сергія Трахачова. Понад 200 учасників, здобувачі освіти спеціальностей 181 «Харчові технології» і 241 «Готельно-ресторанна справа», затамувавши подих, слухали харизматичного лідера-о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій і нетворкінг здобувачів освіти із засновником UA Restorator і президентом Української ресторанної асоціації 07 грудня 2021

Нову якість сервісу опанували під час виробничої практики магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Днями завершилася виробнича практика магістрантів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» на провідних підприємствах галузі. Практичну підготовку здобувачів освіти забезпечують кращі готельні та ресторанні підприємства, з якими випускова кафедра підтримує стійке партнерство, засн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нову якість сервісу опанували під час виробничої практики магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 07 липня 2025

Випускник факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – володар титулу «Кращий сомельє України 2025»!

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Ігор Постоянкін – переможець конкурсу «Кращий сомельє України 2025» від Асоціації сомельє України sommelierua.info. Ігор – Шеф-сомельє елітного київського ресторану Catch Seafood Restaurant, топовий професіонал і випускник спеціальності 241 «Готельно-рестор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускник факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – володар титулу «Кращий сомельє України 2025»! 26 лютого 2025

Нові HR-інсайти для майбутніх ейчарів

Сучасному HR-спеціалісту необхідно пристосовуватися до специфіки бізнесу компанії, персоналом якої управляєш. З метою бути більш адаптивними, ближче познайомитись із майбутніми колегами із різногалузевих компаній та отримати нові інсайти управлінці персоналом (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») стали постійними учасника...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові HR-інсайти для майбутніх ейчарів 07 листопада 2018