Наприкінці навчального року в університеті підведені підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань i спеціальностей. Нагадаємо, через військову агресію проти України, у 2021-2022 навчальному році визначення переможців конкурсу відбувалося за результатами I туру.
Ректором Олександром Шевченком підписаний наказ про ві...
Знімальна група програми «Якісне життя» звернулася на кафедру технології ресторанної і аюрведичної продукції нашого університету із метою підготовки випуску на тему «Чи безпечно купувати готову випічку?».
Роз’яснення щодо нормативних показників якості та безпечності пиріжків телевізійникам дала к.т.н., доцент кафедри Ірина Корецька.
Програма вийш...
Участь у різноманітних заходах у режимі online під час карантину вже стала для всіх досить звичною. Швидко опанували такий підхід і студенти кафедри фінансів, які під керівництвом своїх викладачів невпинно продовжують наукові дослідження у царині фінансового забезпечення місцевих бюджетів у контексті фіскальної децентралізації.
Зокрема, студенти с...
У рамках розширеного засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист аспіранткою Дарією Матяс дисертаційної роботи «Удосконалення технології мармеладу желейного з пониженим цукровмістом», виконаної під керівництвом доцента кафедри Юлії Камбулової.
Головною ціллю представленої дисертаційної роботи є у...