Н У Х Т

Завдання по забезпеченню якісною та корисною продукцією різних груп населення вирішують магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

20 лютого 2019

Завдання по забезпеченню якісною та корисною продукцією різних груп населення вирішують магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочалися захисти магістерських робіт зі спеціальності «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» денної та заочної форми навчання.

Очолила роботу Екзаменаційної комісії директор Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Оксана Кочубей-Литвиненко. У комісії працювали завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, професори кафедри Віра Дробот, Антонелла Дорохович та Вікторія Дорохович, обов’язки секретаря ЕК виконували Юлія Звягінцева-Семенець та Віталій Пічкур.

На захисті традиційно були присутні наукові керівники дипломних проектів, одногрупники та колеги, які прийшли підтримати своїх друзів.

Основним направленням магістерських робіт стало удосконалення технологій виробництва хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів із проектами впроваджень їх на провідних підприємствах галузі. Магістранти представляли результати своїх досліджень, у яких шляхом застосування нетрадиційної сировини, харчових добавок, поліпшувачів і зміни технологічних параметрів вирішували ряд задач по забезпеченню якісною та корисною продукцією різних груп населення.

Члени ЕК дали високу оцінку успішно презентованим роботам, вмінню магістрів застосовувати набуті в університеті теоретичні знання та навички, творчо підходити до вирішення проблем і наполегливо працювати для досягнення поставлених цілей.

Вітаємо магістрів із успішним захистом дипломів і бажаємо їм успіхів у професійному житті!

Опублікований: 20-02-2019
Читайте також:
Розширюємо співпрацю з Асоціацією виробників фітосировини України

З метою розширення співпраці нашого університету з Асоціацією виробників фітосировини України, за ініціативи завідувача кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій Василя Пасічного та завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо співпрацю з Асоціацією виробників фітосировини України 25 березня 2024

Глибокі знання й креативний підхід продемонстрували наші студенти на Всеукраїнській студентській олімпіаді із дисципліни «Основи охорони праці»

З 19 по 22 квітня на базі Луцького національного технічного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади із дисципліни «Основи охорони праці». До складу журі ІІ туру входили провідні спеціалісти в галузі безпеки та охорони праці технічних, технологічних, гуманітарних і спеціалізованих вишів України. Від нашого  університету у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Глибокі знання й креативний підхід продемонстрували наші студенти на Всеукраїнській студентській олімпіаді із дисципліни «Основи охорони праці» 25 квітня 2018

Мотивуючі для подальших досягнень зустрічі з фахівцями галузі

Smart-лекторій на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки продовжує надихати і розширювати горизонти студентів. Такі події не тільки допомагають узгоджувати теоретичні знання з реальними практичними аспектами, але й сприяють встановленню цікавих і продуктивних контактів з представниками високотехнологічних компаній. Здобувачі кафедри мали уніка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуючі для подальших досягнень зустрічі з фахівцями галузі 19 лютого 2024

Мандри Черкащиною від профспілки для наших співробітників

Чи торкались ви сліду від лапки песика, якому 6 тисяч років? А відбитку руки, якому 6,5 тисяч років? А наші викладачі і співробітники 8 червня це зробили! Завдяки профспілці співробітників НУХТ вони побували у чергових мандрах, цього разу – Черкащиною. Перша зупинка – село Легедзино з багатющим музеєм трипільської цивілізації. Музей дуже демократи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мандри Черкащиною від профспілки для наших співробітників 12 червня 2019