Н У Х Т

Про організацію контролю якості та безпечності на зустрічі з фахівцем

16 березня 2021

Про організацію контролю якості та безпечності на зустрічі з фахівцем

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу продовжується марафон онлайн-лекторіїв із успішними випускниками та стейкхолдерами.

12 березня бакалаври 4 курсу спеціальностей «Технології харчування» та «Готельно-ресторанна справа» у рамках вивчення профільних і актуальних дисциплін «Управління якістю продукції і послуг ресторанного господарства» та «Управління якістю продукції і послуг в готельно-ресторанному господарстві», а також магістранти, які вивчають дисципліну «Стратегії розвитку закладу ресторанного господарства», мали змогу долучилися до ґрунтовного лекторію від випускника факультету , нині керівника Центру систем менеджменту «QMS» Олега Волчецького.

Онлайн-зустріч була присвячена харчовій безпеці у закладах ресторанного господарства та дослідженню аналізів ризиків.

Упродовж 1,5 години здобувачі дослідили методологію аналізу ризиків в умовах харчових виробництв різної структури і типу, познайомилися з підходами та вимогами до формування  робочих груп, а також вимогами до організації контролю за якістю товарів і послуг. Цікавим було обговорення відмінних аспектів різних систем менеджменту якості у розрізі принципів їх впровадження та ефективності використання.

У дискусії з модераторкою зустрічі, доценткою Вірою Зуйко, гість наголошував на важливості розуміння наслідків відсутності контролю за якістю продукції і послуг на підприємстві з огляду на законодавчі аспекти, а також зазначив важливість роботи команди та навчання персоналу розумінню місії систем менеджменту якості.

Здобувачі та викладачі із захопленням слухали фахівця, його вичерпні відповіді та практичні рекомендації.

Викладачі  пишаються своїм випускником, висловлюють щиру вдячність за таку ґрунтовну зустріч, бажають Олегові карколомного успіху і натхнення й сподіваються на подальшу продуктивну співпрацю!

Опублікований: 16-03-2021
Читайте також:
Сформована команда, що представлятиме НУХТ у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології. Своє бажання позмагатися за можливість увійти до команди НУХТ, яка представлятиме наш університет у ІІ турі олімпіади, виявили студенти 3 та 4 курсів. Після проведення обов’язкового етапу шифрування, учасники приступили до виконання завда...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сформована команда, що представлятиме НУХТ у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 27 лютого 2020

Розширене засідання робочих груп щодо освітнього процесу на кафедрі експертизи харчових продуктів

26 січня 2024 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулася зустріч, присвячена важливій темі як для освітян, так і для стейкхолдерів та здобувачів вищої освіти щодо перегляду освітніх програм у рамках локального моніторингу. На розширеному засіданні були присутні члени робочих груп освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширене засідання робочих груп щодо освітнього процесу на кафедрі експертизи харчових продуктів 29 січня 2024

Якими будуть світ та Україна у 2019-му році розмірковували наші студенти-міжнародники на круглому столі у Верховній Раді

Магістранти та студенти спеціальності «Міжнародні економічні відносини» взяли участь у роботі круглого столу «Світ та Україна у 2019-му році», який відбувся у Верховній Раді. Такі актуальні у наступному році теми, як торговельна війна США та Китаю, Brexit, штучний інтелект, зміна поколінь, зростання протекціонізму, російський вплив на енергетичном...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якими будуть світ та Україна у 2019-му році розмірковували наші студенти-міжнародники на круглому столі у Верховній Раді 19 грудня 2018

Жвава дискусія, цікаві кейси та нові знання

«Технології не замінять людину, але люди, які ними володіють, замінять тих, хто їх ігнорує» – цей вислів став головним меседжем гостьових лекцій про цифрові технології в бізнесі для студентів ВСП «Вінницький фаховий коледж НУХТ» і ВСП «Смілянський технологічний фаховий коледж НУХТ», які минулого тижня прочитала для майбутніх менеджерів і маркетолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Жвава дискусія, цікаві кейси та нові знання 03 березня 2025