На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу продовжується марафон онлайн-лекторіїв із успішними випускниками та стейкхолдерами.
12 березня бакалаври 4 курсу спеціальностей «Технології харчування» та «Готельно-ресторанна справа» у рамках вивчення профільних і актуальних дисциплін «Управління якістю продукції і послуг ресторанного господарства» та «Управління якістю продукції і послуг в готельно-ресторанному господарстві», а також магістранти, які вивчають дисципліну «Стратегії розвитку закладу ресторанного господарства», мали змогу долучилися до ґрунтовного лекторію від випускника факультету , нині керівника Центру систем менеджменту «QMS» Олега Волчецького.
Онлайн-зустріч була присвячена харчовій безпеці у закладах ресторанного господарства та дослідженню аналізів ризиків.
Упродовж 1,5 години здобувачі дослідили методологію аналізу ризиків в умовах харчових виробництв різної структури і типу, познайомилися з підходами та вимогами до формування робочих груп, а також вимогами до організації контролю за якістю товарів і послуг. Цікавим було обговорення відмінних аспектів різних систем менеджменту якості у розрізі принципів їх впровадження та ефективності використання.
У дискусії з модераторкою зустрічі, доценткою Вірою Зуйко, гість наголошував на важливості розуміння наслідків відсутності контролю за якістю продукції і послуг на підприємстві з огляду на законодавчі аспекти, а також зазначив важливість роботи команди та навчання персоналу розумінню місії систем менеджменту якості.
Здобувачі та викладачі із захопленням слухали фахівця, його вичерпні відповіді та практичні рекомендації.
Викладачі пишаються своїм випускником, висловлюють щиру вдячність за таку ґрунтовну зустріч, бажають Олегові карколомного успіху і натхнення й сподіваються на подальшу продуктивну співпрацю!