Н У Х Т

Про крафтове виноробство студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від власника сімейної виноробні

03 грудня 2021

Про крафтове виноробство студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від власника сімейної виноробні

На запрошення професорки кафедри готельно-ресторанної справи Тетяни Сильчук та асистентки Світлани Ковальчук до освітнього онлайн-простору нашого університету завітав співвласник крафтової виноробні «Шато Курінь» Денис Халупенко.

Гостьовий лекторій відбувся у рамках вивчення дисципліни «Крафтові технології» для здобувачів 3 курсу освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа».

Спікер познайомив із особливостями винного туризму в Україні, кращими еногастрономічними дестинаціями, перспективами розвитку галузі, розкрив особливості теруару та технологічні аспекти виробництва вин.

Продукція сімейної виноробні «Шато Курінь», яка розташована в Херсонській області, представлена на галузевих виставках України та на міжнародних виставках. На території виноробні розташовано готельно-ресторанний комплекс із організацією екскурсійних турів на виноробню.

Денис Халупенко наголосив на перспективах розвитку крафтового виноробства в Україні та запросив викладачів кафедри і здобувачів освіти відвідати виноробне підприємство.

У ході зустрічі прозвучали мотиваційні поради від спікера студентам про те, як організувати власний бізнес-проєкт у сфері крафтового виробництва і HoReCa.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи висловлює подяку пану Денису за цікавий і актуальний лекторій для розширення професійних компетенцій здобувачів освіти з крафтових технологій.

Опублікований: 03-12-2021
Читайте також:
Відділ працевлаштування випускників продовжує знайомити здобувачів освіти з провідними українськими компаніями

Зустрічі з роботодавцями – це завжди про співпрацю та нові кар’єрні можливості для здобувачів освіти, тому відділ працевлаштування випускників регулярно організовує такі івенти. 31 травня здобувачі освіти кафедр технології консервування, автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління і теплоенергетики та холодильної техніки отримали мо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відділ працевлаштування випускників продовжує знайомити здобувачів освіти з провідними українськими компаніями 03 червня 2024

Перший майстер-клас для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» з кондитерського мистецтва

24 березня 2018 року відбувся перший майстер-клас з кондитерського мистецтва для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи 15 студентів різних спеціальностей денної форми навчання бакалаврату і магістратури привітала з початком занять менеджер освітн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший майстер-клас для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» з кондитерського мистецтва 26 березня 2018

Хімічні технології – польським старшокласникам

Доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш прочитала цикл гостьових лекцій польською мовою для учнів старших класів школи ім. Ярослава Івашкевича в Польщі. У рамках занять з хімії були представлені матеріали на теми «Шкіра, як об’єкт догляду косметичними засобами», «Харчові добавк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімічні технології – польським старшокласникам 28 липня 2023

Збалансоване харчування після донації крові і тур провідним вітчизняним підприємством: віртуальна активність майбутніх експертів

14 червня здобувачі групи ХЕ-1-10, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», разом із наставницею, асистенткою кафедри експертизи харчових продуктів Катериною Золотоверх провели зустріч, присвячену Всесвітньому дню донора крові, який відзначають щороку 14 червня. У реаліях сьогоднішньої...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Збалансоване харчування після донації крові і тур провідним вітчизняним підприємством: віртуальна активність майбутніх експертів 15 червня 2023