Н У Х Т

Про крафтове виноробство студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від власника сімейної виноробні

03 грудня 2021

Про крафтове виноробство студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від власника сімейної виноробні

На запрошення професорки кафедри готельно-ресторанної справи Тетяни Сильчук та асистентки Світлани Ковальчук до освітнього онлайн-простору нашого університету завітав співвласник крафтової виноробні «Шато Курінь» Денис Халупенко.

Гостьовий лекторій відбувся у рамках вивчення дисципліни «Крафтові технології» для здобувачів 3 курсу освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа».

Спікер познайомив із особливостями винного туризму в Україні, кращими еногастрономічними дестинаціями, перспективами розвитку галузі, розкрив особливості теруару та технологічні аспекти виробництва вин.

Продукція сімейної виноробні «Шато Курінь», яка розташована в Херсонській області, представлена на галузевих виставках України та на міжнародних виставках. На території виноробні розташовано готельно-ресторанний комплекс із організацією екскурсійних турів на виноробню.

Денис Халупенко наголосив на перспективах розвитку крафтового виноробства в Україні та запросив викладачів кафедри і здобувачів освіти відвідати виноробне підприємство.

У ході зустрічі прозвучали мотиваційні поради від спікера студентам про те, як організувати власний бізнес-проєкт у сфері крафтового виробництва і HoReCa.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи висловлює подяку пану Денису за цікавий і актуальний лекторій для розширення професійних компетенцій здобувачів освіти з крафтових технологій.

Опублікований: 03-12-2021
Читайте також:
Сайт Сумського фахового коледжу НУХТ – переможець Конкурсу «EDUCATIONAL WEBSITE 2020»

Завершився ІІ етап Конкурсу на кращий вебсайт серед закладів фахової передвищої освіти «EDUCATIONAL WEBSITE 2020». Він проводився для сприяння впровадженню інформаційних технологій в освітній процес і забезпечення новими зручними інструментами взаємодії всіх його учасників – викладачів, студентів, батьків. У Конкурсі взяли участь 652 заклади фахов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сайт Сумського фахового коледжу НУХТ – переможець Конкурсу «EDUCATIONAL WEBSITE 2020» 28 квітня 2021

Здобувачі-фінансисти на фінішній прямій

Завершився захист кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Цього року дипломи отримали 7 здобувачів-заочників першого (бакалаврського) рівня освіти та 17 здобувачів другого (магістерського) рівня. Екзаменаційні комісії працювали у складі: по захистах першого (бакалаврського) рівня – професорки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-фінансисти на фінішній прямій 23 лютого 2023

В університеті стартував ХІV Міжнародний мовно-літературний конкурс імені Тараса Шевченка

В університеті стартував ХІV Міжнародний мовно-літературний конкурс імені Тараса Шевченка. Метою Конкурсу є вшанування творчої спадщини Великого Кобзаря, а також виявлення обдарованої молоді, розвиток її потенціалу, виховання у молодого покоління шанування мови, традицій свого народу та підвищення рівня мовної освіти в Україні. Оргкомітет щиро баж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті стартував ХІV Міжнародний мовно-літературний конкурс імені Тараса Шевченка 21 листопада 2023

Круглий стіл англійською мовою на цікаві й актуальні теми для сучасної молоді

Викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок провела зі студентами 1 та 4 курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління круглий стіл англійською мовою на одразу дві цікаві й актуальні теми для сучасної молоді – «The Importance of Learning Foreign Languages in the Modern World» and «Travelling around ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Круглий стіл англійською мовою на цікаві й актуальні теми для сучасної молоді 11 листопада 2019