Н У Х Т

Кафедра харчової хімії почала підготовку вступників до ЗНО з хімії

30 вересня 2019

Кафедра харчової хімії почала підготовку вступників до ЗНО з хімії

Минулого навчального року кафедра харчової хімії започаткувала новий освітній захід, який користувався високою зацікавленістю вступників і школярів. Низка хімічних лекторіїв, що містили дослідну частину, розпочалася взимку і дозволила учням підготуватися до олімпіади НУХТ з хімії для школярів та здачі ЗНО. Тому в цьому році, зважаючи на прохання вступників, колектив кафедри розпочав засідання хімічного лекторію вже у вересні.

Цієї суботи, 28 вересня, перші слухачі лекторію завітали до нашого університету. Школярі розібрали основні хімічні поняття, вчилися розв’язувати типові задачі ЗНО, взяли участь у брейн-ринзі та покушували смаколики.

Слід зазначити, що серед наших першокурсників різних спеціальностей багато минулорічних слухачів хімічного лекторію. Більше 35 студентів отримали 20 додаткових балів до ЗНО завдяки участі в олімпіаді НУХТ для школярів! А підготуватися до цього заходу допоможе хімічний лекторій.

Тож, шановні вступники, не зволікайте! Запрошуйте друзів і приходьте на наступне засідання. Ознайомитись із актуальною інформацією щодо хімічного лекторію ви також можете за посиланням foodchem.nuft у соціальних мережах Facebook та Instagram.

Викладачі кафедри харчової хімії чекають вас вже у жовтні. До зустрічі!

 

Опублікований: 30-09-2019
Читайте також:
Академічна доброчесність на кафедрі фізики

Питанню академічної доброчесності, яка є невід'ємною складовою високоякісної освіти та науки, кафедра фізики постійно приділяє велику увагу. Зокрема, викладачі кафедри не лише дотримуються норм академічної етики, а й проходять підвищення кваліфікації з цієї актуальної теми. Так, у 2022 році курс «Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна доброчесність на кафедрі фізики 07 травня 2024

Тісна співпраця із Корпорацією «Артеріум»

Одним із критеріїв оцінювання якості освітньої програми є залучення професіоналів-практиків до організації та реалізації освітнього процесу. Налагодження тісної співпраці зі стейкхолдерами, роботодавцями та професіоналами-практиками – пріоритет діяльності колективів кафедр університету. Зокрема, кафедра біотехнології і мікробіології упродовж багат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тісна співпраця із Корпорацією «Артеріум» 28 вересня 2021

Постерні сесії 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів

Початок квітня у нашому університеті – час проведення Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», до участі у якій традиційно долучаються здобувачі вищої освіти й молоді науковці з усього світу. У 2022 році конференція відбувається уже у 88...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Постерні сесії 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів 13 квітня 2022

Приємне з корисним поєднали першокурсники

Виховна робота є важливою частиною освітнього процесу у вищій школі. Особливої ж уваги та наставництва потребують першокурсники. Щоб ближче познайомитися зі своєю кураторкою, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмилою Махинько та один із одним, група ТІ-1-4 Навчально-наукового інституту харчових технологій відвід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приємне з корисним поєднали першокурсники 05 вересня 2023