Н У Х Т

Кар’єрний онлайн-івент у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ

13 травня 2020

Кар’єрний онлайн-івент у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ

Сьогодення – це вміння змінюватися зі світом, враховуючи вимоги нової доби. Тому все колись буває вперше. Ось і у Смілянському технологічному фаховому коледжі нашого університету 7-го травня вперше відбувся кар'єрний онлайн-івент під назвою «День Кар'єри Online» у середовищі Zoom.

Онлайн-платформа була створена для прямої комунікації роботодавців і студентів/молодих спеціалістів щодо шляхів професійного зростання, кар’єрних можливостей  та можливостей стажування.

На івенті студенти познайомилися та поспілкувалися зі спікерами провідних компаній: Корпорації «Артеріум», АТ КБ «ПриватБанк», «Лакталіс-Україна», ПрАТ «Пиво-безалкогольний комбінат «Радомишль», ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика», ПАТ «Бель Шостка Україна», ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат», ПрАТ «АПК-Інвест», ПАТ «Хорольський завод продуктів дитячого харчування», компаній «Coca-Cola», ПАТ «Вінницька птахофабрика» та інших.

Така кількість учасників говорить про те, що спеціальності,за якими навчаються студенти, користуються попитом, не зважаючи на карантин і пов’язані з ним скорочення виробництва та інші негаразди.

Захід вдався, давши можливість відійти від шаблону, знайти нові ефективні шляхи співпраці та дозволив студентам стати на крок ближче до кар’єри своєї мрії.

Опублікований: 13-05-2020
Читайте також:
Сьогодні – досліджуємо, завтра – впровадимо!

Незважаючи ні на які обставини, науковий гурток на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів продовжує працювати. Під керівництвом професорки Вікторії Дорохович молоді науковці ведуть дослідження, впровадження результатів яких стане у пригоді кондитерській галузі. На засіданні гуртка, що відбулося на початку червня, опрацювали мет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сьогодні – досліджуємо, завтра – впровадимо! 01 липня 2022

Наука без кордонів: можливості для натхнення та наукових звершень!

Вас цікавлять новітні дослідження та сучасні наукові відкриття? Шукаєте натхнення для власних наукових проєктів або прагнете отримати доступ до найавторитетніших джерел знань? Хочете дізнатися, над чим працюють провідні вчені світу? Тоді варто відвідати книжкову виставку «Світ науки в книгах провідних видавництв світу», яка представлена у холі Нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наука без кордонів: можливості для натхнення та наукових звершень! 18 лютого 2025

Самоосвіта та підвищення мовної компетентності здобувачів освітньої програми «Технології харчування»

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» успішно завершили онлайн-курс «Англійська для кар'єрного зростання», розміщений на платформі масових відкритих онлайн-курсів Prometheus. Курс розроблений Університетом Пенсильванії за підтримки Державного бюро департаменту освіти та культурних зв’язків Сполучених Штатів Америки та Офісу програм ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Самоосвіта та підвищення мовної компетентності здобувачів освітньої програми «Технології харчування» 16 квітня 2025

Зміни до освітньо-професійних програм обговорили на кафедрі інформаційних систем

На кафедрі інформаційних систем обговорили реформування освітньо-професійних програм за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки» на 2021-2022 навчальний рік. До зустрічі, що відбулася у онлайн-режимі долучилися гаранти освітніх програм, учасники робочих груп, викладачі кафедри, здобувачі вищої освіти старших курсів і стейкхолдери. Обговорювали усі ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміни до освітньо-професійних програм обговорили на кафедрі інформаційних систем 02 квітня 2021