Н У Х Т

Кар’єрний онлайн-івент у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ

13 травня 2020

Кар’єрний онлайн-івент у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ

Сьогодення – це вміння змінюватися зі світом, враховуючи вимоги нової доби. Тому все колись буває вперше. Ось і у Смілянському технологічному фаховому коледжі нашого університету 7-го травня вперше відбувся кар'єрний онлайн-івент під назвою «День Кар'єри Online» у середовищі Zoom.

Онлайн-платформа була створена для прямої комунікації роботодавців і студентів/молодих спеціалістів щодо шляхів професійного зростання, кар’єрних можливостей  та можливостей стажування.

На івенті студенти познайомилися та поспілкувалися зі спікерами провідних компаній: Корпорації «Артеріум», АТ КБ «ПриватБанк», «Лакталіс-Україна», ПрАТ «Пиво-безалкогольний комбінат «Радомишль», ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика», ПАТ «Бель Шостка Україна», ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат», ПрАТ «АПК-Інвест», ПАТ «Хорольський завод продуктів дитячого харчування», компаній «Coca-Cola», ПАТ «Вінницька птахофабрика» та інших.

Така кількість учасників говорить про те, що спеціальності,за якими навчаються студенти, користуються попитом, не зважаючи на карантин і пов’язані з ним скорочення виробництва та інші негаразди.

Захід вдався, давши можливість відійти від шаблону, знайти нові ефективні шляхи співпраці та дозволив студентам стати на крок ближче до кар’єри своєї мрії.

Опублікований: 13-05-2020
Читайте також:
Новий день – нові знання та цікаві зустрічі

8 жовтня здобувачі Навчально-наукового інституту економіки і управління за сприяння кафедри економіки і права вчергове зустрілися з доценткою кафедри міжнародних економічних відносин, бізнесу та менеджменту Ukrainian American Concordia University Наталією Амалян, щоб поспілкуватися на тему «Біржова торгівля деривативами». Спікерка з практичного бо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий день – нові знання та цікаві зустрічі 09 жовтня 2024

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства долучилася до визначення якості українських вин

Харчова галузь працює завжди, і карантинні обмеження не стають на заваді підприємствам виробляти якісні харчові продукти. Не стоїть осторонь і виноробна галузь. Наразі ринок українського виноробства пропонує споживачеві велику кількість продукції. До її популяризації активно долучаються профільні фахівці, серед яких і викладачі нашого університету....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства долучилася до визначення якості українських вин 26 травня 2020

Державний екзамен зі спеціальності «Виробництво харчової продукції» склали у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся комплексний державний екзамен зі спеціальності «Виробництво харчової продукції». Комісію очолила доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції НУХТ, кандидат технічних наук Надія Кравчук. Студенти групи 4-ХП-06 виявили достатній і високий рівень знань із предметів, включених...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Державний екзамен зі спеціальності «Виробництво харчової продукції» склали у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 29 січня 2019

Вітаємо учасників секції «Біотехнології та біоінженерія»

9 квітня 2025 р. відбулося засідання секції «Біотехнології та біоінженерія» 91 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». У роботі секції взяли участь 38 науковців, серед яких викладачі і здобувачі кафедри біотехнології і мікробіології – уч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо учасників секції «Біотехнології та біоінженерія» 11 квітня 2025