Н У Х Т

Кар’єрний онлайн-івент у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ

13 травня 2020

Кар’єрний онлайн-івент у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ

Сьогодення – це вміння змінюватися зі світом, враховуючи вимоги нової доби. Тому все колись буває вперше. Ось і у Смілянському технологічному фаховому коледжі нашого університету 7-го травня вперше відбувся кар'єрний онлайн-івент під назвою «День Кар'єри Online» у середовищі Zoom.

Онлайн-платформа була створена для прямої комунікації роботодавців і студентів/молодих спеціалістів щодо шляхів професійного зростання, кар’єрних можливостей  та можливостей стажування.

На івенті студенти познайомилися та поспілкувалися зі спікерами провідних компаній: Корпорації «Артеріум», АТ КБ «ПриватБанк», «Лакталіс-Україна», ПрАТ «Пиво-безалкогольний комбінат «Радомишль», ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика», ПАТ «Бель Шостка Україна», ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат», ПрАТ «АПК-Інвест», ПАТ «Хорольський завод продуктів дитячого харчування», компаній «Coca-Cola», ПАТ «Вінницька птахофабрика» та інших.

Така кількість учасників говорить про те, що спеціальності,за якими навчаються студенти, користуються попитом, не зважаючи на карантин і пов’язані з ним скорочення виробництва та інші негаразди.

Захід вдався, давши можливість відійти від шаблону, знайти нові ефективні шляхи співпраці та дозволив студентам стати на крок ближче до кар’єри своєї мрії.

Опублікований: 13-05-2020
Читайте також:
Від командної гри до команди розробників ліків: інтерактиви біотехнологічних студій

У четвертий день, ще до початку біотехнологічних студій їх учасникам випала нагода приєднатися до форуму «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості» у ролі дегустаторів крафтових харчових продуктів, починаючи з майже традиційних кисломолочних, м’ясних виробів, меду та закінчуючи екзотичними продуктами, на к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від командної гри до команди розробників ліків: інтерактиви біотехнологічних студій 31 жовтня 2023

Нові підходи у анімаційній діяльності опановують другокурсники кафедри туристичного та готельного бізнесу

19 вересня 2018 року викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу Світлана Батиченко та Тетяна Мірзодаєва разом зі студентами 2 курсу в рамках відзначення Міжнародного дня туризму та Дня туризму в Україні провели квести у Квест-кімнаті «Під замком». Студенти мали можливість спробувати незвичайний інтелектуальний квест за вибраною тематикою...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові підходи у анімаційній діяльності опановують другокурсники кафедри туристичного та готельного бізнесу 24 вересня 2018

Про розроблення безпечної продукції та експорт до інших країн розповіла нашим здобувачам освіти стейкхолдер

Чергову лекцію від стейкхолдера, керівниці технологічного відділу ДП «Zeelandia» в Україні, кандидатки технічних наук Наталії Савчук прослухали магістранти, що навчаються за освітньо-професійними програмами «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних харчових продуктів» і здобувачі освітньо-на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про розроблення безпечної продукції та експорт до інших країн розповіла нашим здобувачам освіти стейкхолдер 02 листопада 2020