Н У Х Т

Профорієнтація від студентів: зустріч із учнями спеціалізованої школи № 185 ім. Володимира Вернадського

19 квітня 2024

Профорієнтація від студентів: зустріч із учнями спеціалізованої школи № 185 ім. Володимира Вернадського

Здобувачки кафедри біотехнології і мікробіології Вікторія Кавун та Юлія Самсонова відвідали спеціалізовану школу № 185 імені Володимира Вернадського, де поспілкувалися з учнями 10 та 11 класів.

Обираючи професію, потрібно добре обміркувати всі «за» і «проти» та впевнитися в актуальності обраної спеціальності. Тоді, цей доленосний вибір принесе не тільки задоволення від роботи, а і матеріальний достаток. На зустрічі учнів було ознайомлено з нашим університетом та його інститутами і факультетами, можливостями працевлаштування, також дівчата розповіли про гуртожиток та спорткомплекс.

Окрему увагу вони приділили розповіді про спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія», за якою навчаються. Майбутні вступники змогли детальніше ознайомитися з фахом біотехнолога та можливостями реалізації себе у професії.

Наприкінці профорієнтаційної зустрічі школярі отримали буклети для ознайомлення, і змогли доєднатися за QR-кодом до соцмереж, а також чату вступника. Здобувачки також запросили всіх бажаючих на День вступника НУХТ, який відбудеться вже завтра, 20 квітня. Сподіваємося, що ця зустріч допоможе школярам наблизитися до здійснення своєї мрії, бо немає нічого неможливого для того, хто вірить у себе.

Опублікований: 19-04-2024
Читайте також:
Погляд молоді на сталий розвиток

Уже стало доброю традицією нашого університету виступати співорганізатором міжнародної конференції «Сталий розвиток: погляд молоді – Sustainable Development: Youth View». ІІІ міжнародна конференція відбулася на базі навчального закладу Українсько-американського університету Конкордія. Викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу, здобувачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Погляд молоді на сталий розвиток 10 грудня 2021

Зустрічаємо магістрантів-2022!

Цьогоріч на кафедру технології оздоровчих продуктів прийшло нове покоління магістрантів – семеро осіб на денну форму навчання і троє на заочну. Специфічним був не лише вступ до магістратури – фаховий екзамен онлайн, вимушені перерви під час повітряної тривоги, відсутність випробування з англійської мови. Специфічним є і якісний склад вступників, –...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустрічаємо магістрантів-2022! 04 жовтня 2022

Рекомендації щодо перероблення борошна з низькими хлібопекарськими властивостями отримали четвертокурсники

Професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Віра Дробот провела відкрите лекційне заняття для здобувачів 4 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій спеціальності 181 «Харчові технології» з дисципліни «Технології хлібобулочних  виробів». Згідно з програмою на лекції була розглянута тема «Особливості приготува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекомендації щодо перероблення борошна з низькими хлібопекарськими властивостями отримали четвертокурсники 17 листопада 2020

Стартує конференція молодих учених «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Розпочинає свою роботу 90 Ювілейна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Робота конференції проходитиме 11-12 квітня у 43 секціях, які охоплюють всі напрямки харчової науки, техніки і технології, а також економіку і управління, екологію...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартує конференція молодих учених «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» 10 квітня 2024