Н У Х Т

Визначений переможець конкурсу щодо участі у програмі ЕРАЗМУС+

18 грудня 2020

Визначений переможець конкурсу щодо участі у програмі ЕРАЗМУС+

В університеті підвели підсумки конкурсу щодо участі у програмі ЕРАЗМУС+  (KA1 – індивідуальна мобільність) у 2021-2022  н. р.

Цього року мобільність надав партнер НУХТ – Жешувський Університет (м. Жешув, Польща). Програма передбачена для професорсько-викладацького складу Навчально-наукового інституту харчових технологій (напрям «Харчові технології», Staff Mobility for Training (STT).

17 грудня відбулося засідання конкурсної комісії, яка згідно з Положенням про порядок організації та проведення конкурсу за програмою Еразмус+ КА1 – індивідуальна навчальна кредитна мобільність обирає кандидатуру учасника мобільності. До складу комісії увійшли: проректор з наукової роботи, професор Олександр Шевченко (голова комісії), директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій, доцентка Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувачка кафедри іноземних мов професійного спрямування, доцентка Олена Галинська, завідувачка сектору академічної мобiльностi вiддiлу міжнародних зв’язків Вікторія Москаленко, начальниця вiддiлу міжнародних зв’язків Ірина Воловик.

Переможницею конкурсу стала доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Бобель.

Вітаємо з перемогою та бажаємо нових досягнень!

Опублікований: 18-12-2020
Читайте також:
Студентів і науковців запрошують до команди експертів з антикризових рішень

Команди дизайнерів, програмістів, студентів і науковців можуть запропонувати свої варіанти вирішення кризи, яка виникла у світі та, зокрема, в Україні внаслідок пандемії коронавірусної інфекції. Для цього в Україні працюватиме онлайн-платформа антикризових рішень AC LAB21. Вона має об’єднати винахідників, менторів, бізнес та управлінців. Заявки ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентів і науковців запрошують до команди експертів з антикризових рішень 26 березня 2020

Визначено переможців І етапу олімпіади кафедри експертизи харчових продуктів

З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді та створення умов для її творчого зростання 10 березня 2025 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за спеціальністю 181 «Харчові тех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначено переможців І етапу олімпіади кафедри експертизи харчових продуктів 12 березня 2025

І все на світі треба пережити, і кожен фініш – це, по суті, старт...

Днями у професійне життя Волинський фаховий коледж НУХТ провів випускників, з якими багато чого було вперше. Уперше випускалися фахові молодші бакалаври. Уперше було впроваджене дистанційне навчання у зв’язку з пандемією. У студентів були перші прогуляні пари, перші пояснювальні записки, перші курсові та кваліфікаційні екзамени.  І як сказав директ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

І все на світі треба пережити, і кожен фініш – це, по суті, старт... 13 липня 2022

Знайомство з основами аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» знайомились з інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування. Аюрведа – одна з найдавніших холістичних систем оздоровлення організму, вагомою складовою якої є правильна організація харчування. За аюрведичною наукою раціон і режим харчування повинні відпові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з основами аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 06 червня 2019