Н У Х Т

Презентація освітніх досягнень НУХТ і ще один гран-прі

12 квітня 2019

Презентація освітніх досягнень НУХТ і ще один гран-прі

12-13 квітня у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» працює 33-та Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра-2019», учасником якої є наш університет.

На виставці представлений увесь спектр можливостей набути вищу освіту – її учасниками стали понад 200 вищих навчальних закладів України, а також міжнародні організації, видавництва, закордонні вищі навчальні заклади.

Участь в урочистій церемонії відкриття виставки взяли: президент Національної академії педагогічних наук Василь Кремень, заступник директора Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України Казимир Левківський, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Кіпр в Україні Луїс Телемаху, Надзвичайний і Повноважний Посол Словацької Республіки в Україні Марек Шафін, лектор Інформаційного центру DAAD у Києві, д-р Гізела Ціммерманн.

Традиційно, експозиція нашого навчального закладу, підготовлена й презентована широкому загалу фахівцями Підготовчого відділення і відділу рекламно-виставкової та інформаційної діяльності Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету, викликала неабияку зацікавленість і відвідувачів виставки, і експонентів.

12 квітня у рамках форуму відбулося нагородження переможців рейтингового конкурсу, який проводився Міністерством освіти і науки України, Національною академією педагогічних наук України та Товариством «Знання» України серед вищих навчальних закладів країни.

Наш університет неодноразово здобував гран-прі цього щорічного конкурсу у різних номінаціях. Цього разу за рішенням фахової комісії наш університет був нагороджений Гран-прі у номінації «Інноваційний розвиток освіти та сучасні педагогічні технології», а також відзначений почесним званням «Лідер вищої освіти України». Відзнаки вручив заступник директора Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України Казимир Левківський.

Вітаємо наш колектив із черговою високою відзнакою!

Опублікований: 12-04-2019
Читайте також:
Другокурсники знайомляться з виробництвами

Здобувачі освіти групи ТІ-2-3 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із кураторкою, доценткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Іриною Радзієвською відвідали ТОВ «Пивоварня Зіберта». Начальник виробництва Микола Васик познайомив майбутніх фахівців із виробництвом пива, сидру та к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники знайомляться з виробництвами 06 жовтня 2022

Науковий потенціал учасників секції «Експертиза харчових продуктів»

11 квітня 2024 року в рамках ювілейної 90 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» працювала секція «Експертиза харчових продуктів». За традицією відкриття засідання секції конференції розпочалося з привітальних слів в.о. завідувачки кафе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий потенціал учасників секції «Експертиза харчових продуктів» 12 квітня 2024

За інноваціями до Фінляндії вирушили здобувачки освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

Здобувачки освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Анна Матвеєва, Настасія Парака, Ольга Степанова і Марія Аліпатова у дружній компанії зі студентами Берлінського університету прикладних наук на запрошення компанії Metsä Board Oyj прибули до Фінляндії, у місто Äänekoski. Metsä Board Oyj (раніше відома як M-r...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За інноваціями до Фінляндії вирушили здобувачки освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого 01 вересня 2022

Кафедра харчової хімії продовжує цикл гостьових лекцій провідних колег-хіміків

Науковий прогрес і обмін дослідницьким досвідом неможливо припинити. «Наука не є і ніколи не буде закінченою книгою. Кожний важливий успіх ставить нові питання. Будь-який розвиток виявляє згодом дедалі нові й глибокі труднощі». З цим висловом геніального Альберта Ейнштейна погодиться кожен наш колега, цей науковий принцип намагаються прищепити моло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра харчової хімії продовжує цикл гостьових лекцій провідних колег-хіміків 14 лютого 2024