Н У Х Т

Чи варто оцінювати ризики вирішували здобувачі-біотехнологи

04 грудня 2020

Чи варто оцінювати ризики вирішували здобувачі-біотехнологи

Для ефективного прийняття управлінського рішення необхідно проаналізувати ризик, який його супроводжує. Але це не так легко, як може здатися на перший погляд. Тому здобувачі-біотехноги 4 року навчання залюбки скористалися можливістю стати учасниками майстер-класу «Аналіз ризиків у прийнятті рішень». Досвідом із аудиторією ділилася спікерка LLC TRIGLAV INTERNATIONAL (стратегічний партнер Корпорації ARTERIUM) Ірина Гнатів.

Розпочався тренінг із детального розгляду сутності прийняття рішень, далі тренерка розібрала відомі моделі прийняття рішень у різних ситуаціях. Досить складний матеріал Ірина змогла подати зрозуміло, вдало ілюструючи власними життєвими прикладами. Спікерка відзначила, що ризиків позбутися неможливо, а головне правило управлінської діяльності звучить так: «Не уникати ризику, а передбачити його та прагнути знизити».

Фахівчиня докладно розібрала різні психотипи та їх сприйняття ризиків у прийнятті рішень, а також наголосила на важливості присутності у колективі різних психотипів, оскільки у такому разі досягається прийняття глибоких і зважених рішень.

Крім того, учасники дізналися, що аналіз прийняття рішень у різних ситуаціях може допомогти в майбутньому вчасно помітити або передбачити загрозу та вжити необхідні для її уникнення заходи.

Здобувачі освіти зрозуміли, як використовувати набуті загальні та професійні компетентності зі системного аналізу ризиків на практиці, ознайомилися з етапами моніторингу ризиків і заходів протидії, а також із основними етапами прийняття рішень в умовах підвищеного ризику.

Не стояли осторонь цієї події адміністрація та викладачі факультету біотехнології та екологічного контролю, зокрема декан Наталія Грегірчак зауважила: «Дослідження ризиків при прийнятті управлінських рішень дозволить уникнути значних втрат та отримати прибутки від діяльності».

Майстер-клас пройшов на одному диханні! Організатори вдячні всім, хто долучився, а учасники вже чекають на нові зустрічі!

Опублікований: 04-12-2020
Читайте також:
Вітання приймають студенти Вінницького коледжу НУХТ – стипендіати міської ради

Напередодні новорічно-різдвяних свят у Вінницькому обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Садовського відбулося традиційне свято – зустріч керівництва міста зі стипендіатами Вінницької міської ради. Приємно, що серед обдарованої молоді були і студенти Вінницького коледжу НУХТ: випускниця автомеханічного відділення Надія Грабенко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання приймають студенти Вінницького коледжу НУХТ – стипендіати міської ради 26 грудня 2019

До проведення лабораторних занять на кафедрі готельно-ресторанної справи залучають закордонних фахівців-практиків

Кафедра готельно-ресторанної справи активно залучає зовнішніх стейкхолдерів до навчального процесу. Цього разу на запрошення асистентки кафедри Маріанни Маршаленко до проведення лабораторних занять із дисципліни «Основи гостинності» для здобувачів вищої освіти англомовної групи ГС-1-9а долучився Юрій Новиков – шеф-кухар готелю «SportHotel am Semme...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До проведення лабораторних занять на кафедрі готельно-ресторанної справи залучають закордонних фахівців-практиків 29 березня 2021

День відкритих дверей у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ гостинно зустрів майбутніх вступників, які відвідали День відкритих дверей. Директор коледжу Юрій Барилюк ознайомив випускників шкіл м. Суми та області і їх батьків із навчальним закладом, його історією та традиціями, матеріально-технічною базою, звернув увагу на те, що коледж є структурним підрозділом Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День відкритих дверей у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 02 квітня 2019

Докторант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виходить на захист дисертаційного дослідження

У рамках розширеного засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування та розроблення технології комплексного збагачення хлібних виробів ізолятами рослинних білків» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук доцентом Валерієм Махинько. Науковим консу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Докторант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виходить на захист дисертаційного дослідження 29 грудня 2018