Н У Х Т

Сучасні підходи до стратегії сталого розвитку у ЄС і Україні обговорили учасники Міжнародної весняної школи, що працювала у НУХТ

06 травня 2019

Сучасні підходи до стратегії сталого розвитку у ЄС і Україні обговорили учасники Міжнародної весняної школи, що працювала у НУХТ

23-24 квітня в нашому університеті працювали Міжнародна весняна школа та Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку» у рамках реалізації проектів програми Європейського Союзу Еразмус+ Жан Моне Кафедра FoodPro (# 587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-CHAIR) та Жан Моне Модуль EcoPro (# 574796-EPP-1-2016-1-UA-EPPJMO-MODULE).

Організаторами заходів виступили Національний університет харчових технологій (виконавець проектів) і національний офіс програми Еразмус+ в Україні.

До роботи школи та конференції долучилися понад 120 осіб із різних міст України, Чеської Республіки, Швеції та Німеччини, серед яких були представники професорсько-викладацького складу і студентства, бізнесу та громадських організацій.

У рамках заходів були представлені близько 50 доповідей із актуальних питань Європейської стратегії сталого розвитку, циклічної економіки, економічних, соціальних та екологічних викликів сталого розвитку. За одностайною думкою учасників, захід суттєво збагатив їх як теоретичними знаннями, так і практичними навичками щодо сучасних підходів до стратегії сталого розвитку у ЄС і викликів у цій царині для України.   

Опублікований: 06-05-2019
Читайте також:
Освоєння магістрантами сучасних технологій використання інноваційних харчових інгредієнтів оцінили на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

10 червня професори кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Василь Пасічний та Ірина Шевченко комісійно оцінили в рамках екзамену з дисципліни «Інноваційні харчові інгредієнти у технології м'ясних і м'ясомістких продуктів» рівень освоєння магістрантами кафедри сучасних технологій використання інноваційних харчових інгредієнтів у м'ясопереробні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освоєння магістрантами сучасних технологій використання інноваційних харчових інгредієнтів оцінили на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 12 червня 2020

Підсумки засідання секції «Хімія» ювілейної конференції молодих науковців

Ось і промайнув ще один науковий рік. Він був нелегким, але, незважаючи на воєнний стан, молоді вчені нашого університету продовжували дослідження, знаходили однодумців, робили все можливе і неможливе для нашої перемоги і розвитку вітчизняної науки. Своєрідним і уже традиційним підсумком наукового року в нашому університеті є Міжнародна наукова ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки засідання секції «Хімія» ювілейної конференції молодих науковців 11 квітня 2024

Фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів оцінили рівень знань випускників Львівської філії НУХТ

У Львівській філії нашого університету відбувся захист дипломних проєктів здобувачів заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Екзаменаційну комісію очолила професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів університету Віра Дробот. До складу комісії увійшли також доцент кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів оцінили рівень знань випускників Львівської філії НУХТ 20 лютого 2020

Студенти-хімтехнологи популяризують університет у школах, які закінчили

27 вересня студентка 4 курсу Юлія Коробка завітала до своєї рідної школи І-ІІІ ступенів №12 м. Бердичева Житомирської області. Вона розповіла учням 10-11 класів про переваги навчання в університеті та зокрема на спеціальності «Хімічні технології та інженерія». Дала поради, як зробити студентське життя насиченим та яскравим і здобути професію своєї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-хімтехнологи популяризують університет у школах, які закінчили 30 вересня 2019