Н У Х Т

Сучасні підходи до стратегії сталого розвитку у ЄС і Україні обговорили учасники Міжнародної весняної школи, що працювала у НУХТ

06 травня 2019

Сучасні підходи до стратегії сталого розвитку у ЄС і Україні обговорили учасники Міжнародної весняної школи, що працювала у НУХТ

23-24 квітня в нашому університеті працювали Міжнародна весняна школа та Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку» у рамках реалізації проектів програми Європейського Союзу Еразмус+ Жан Моне Кафедра FoodPro (# 587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-CHAIR) та Жан Моне Модуль EcoPro (# 574796-EPP-1-2016-1-UA-EPPJMO-MODULE).

Організаторами заходів виступили Національний університет харчових технологій (виконавець проектів) і національний офіс програми Еразмус+ в Україні.

До роботи школи та конференції долучилися понад 120 осіб із різних міст України, Чеської Республіки, Швеції та Німеччини, серед яких були представники професорсько-викладацького складу і студентства, бізнесу та громадських організацій.

У рамках заходів були представлені близько 50 доповідей із актуальних питань Європейської стратегії сталого розвитку, циклічної економіки, економічних, соціальних та екологічних викликів сталого розвитку. За одностайною думкою учасників, захід суттєво збагатив їх як теоретичними знаннями, так і практичними навичками щодо сучасних підходів до стратегії сталого розвитку у ЄС і викликів у цій царині для України.   

Опублікований: 06-05-2019
Читайте також:
Перші результати успішної реалізації проєкту з національної кредитної мобільності для здобувачів освітньої програми «Харчові технології та інженерія»

З метою реалізації права здобувача вищої освіти на індивідуальну освітню траєкторію в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ надається можливість скористатися освітніми пропозиціями вітчизняних закладах вищої освіти (ЗВО). Здобувачі мають право протягом окремого семестру здобувати освіту або вивчати із застосуванням дистанційних те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші результати успішної реалізації проєкту з національної кредитної мобільності для здобувачів освітньої програми «Харчові технології та інженерія» 15 квітня 2024

Вирішення актуальних завдань сучасної біотехнології – у фокусі науковців кафедри біотехнології і мікробіології

Завершила роботу XIV Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції». Викладачі та здобувачі освіти кафедри біотехнології і мікробіології, які є учасниками студентського наукового гуртка «BIOTECH», долучилися до роботи секції «Промислова біотехнологія, процеси та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вирішення актуальних завдань сучасної біотехнології – у фокусі науковців кафедри біотехнології і мікробіології 28 листопада 2025

Зворушливе свято прощання з випускниками-бакалаврами відбулося на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

26 червня актова зала університету знову була заповнена вщент. Адже цього дня урочисте й водночас щемливе свято вручення дипломів бакалаврам відбулося на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. 255 вже дипломованих фахівців зі спеціальностей «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм», їх батьки, рідні й друзі, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зворушливе свято прощання з випускниками-бакалаврами відбулося на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 26 червня 2018

Гостьова лекція «PR: успішні кейси та стратегії» для здобувачів спеціальності «Туризм і рекреація»

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася гостьова лекція «PR: успішні кейси та стратегії» від практикуючої піарниці й спеціалістки з міжнародних комунікацій з дев’ятирічним досвідом роботи Тетяни Сугак. Лекція була побудована на основі досвіду організації масштабних кейсів і проєктів, серед яких концерти, національні церемонії, фест...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція «PR: успішні кейси та стратегії» для здобувачів спеціальності «Туризм і рекреація» 13 березня 2023