Н У Х Т

Представники університету долучилися до форуму «Торгівля України 2025: виклики та прогнози»

29 липня 2025

Представники університету долучилися до форуму «Торгівля України 2025: виклики та прогнози»

24 липня 2025 року на базі Державного торговельно-економічного університету відбувся Форум «Торгівля України 2025: виклики та прогнози», присвячений Дню працівників торгівлі. Захід об'єднав на одному майданчику наукову спільноту, представників органів влади, роботодавців і громадськість задля обговорення поточних трансформацій і стратегічних векторів розвитку торгівлі в умовах нових викликів.

До участі у Форумі долучилися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – професор, д.т.н. Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко, які взяли участь у панельних дискусіях, присвячених інноваціям у торгівлі, цифровим трансформаціям у сфері обслуговування, адаптації підготовки фахівців до актуальних запитів ринку та важливості синергії науки, освіти й бізнесу.

Серед запрошених гостей – заступниця міністра економіки України Надія Бондарчук, президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков, народні депутати України, керівники торговельних мереж, профільних асоціацій і роботодавці, а також науковці провідних закладів вищої освіти України – люди, які щоденно формують сучасну екосистему української торгівлі, створюють політики, впроваджують технології, трансформують освітній простір і задають стратегічні вектори економічного розвитку держави.

Форум став потужною платформою для професійного діалогу про післявоєнне відновлення економіки, імплементацію цифрових рішень у сфері ритейлу, зміну споживчих моделей і формування нової генерації лідерів у торговельній галузі. Особливу увагу було приділено ролі закладів вищої освіти в забезпеченні якості фахової підготовки та формуванні висококваліфікованих кадрів.

Олег Кузьмін і Марія Омельченко висловлюють глибоку вдячність спікерам за корисний матеріал та організаторам за модерацію заходу!

Опублікований: 29-07-2025
Читайте також:
Звернення ректора Олександра Шевченка до Дня пам'яті Героїв Крут

Сьогодні – День пам’яті Героїв Крут. 105 років тому на залізничній платформі в Крутах до 520 українських вояків, студентів і гімназистів із 16 кулеметами та однією гарматою дали бій росіянам, що мали десятикратну перевагу в живій силі та озброєнні. Вони затримали нападника на чотири дні, що дало змогу укласти Берестейський мирний договір – документ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звернення ректора Олександра Шевченка до Дня пам'яті Героїв Крут 29 січня 2023

Команда ДП «Інфоресурс» розробила відео-інструкцію для вступників

Уже завтра стартує реєстрація електронних кабінетів цьогорічними вступниками на сайті https://ez.osvitavsim.org.ua/. Для мінімізації помилок і більш точного розуміння процесу подання електронних заяв, команда Державного підприємства «Інфоресурс» розробила спеціальну відео-інструкцію. Фахівці «Інфоресурс» закликають звернути особливу увагу на типо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команда ДП «Інфоресурс» розробила відео-інструкцію для вступників 31 липня 2020

Онлайн-комунікації – всі фішки дізналися наші студенти

Фахівцями стратегічного партнера Корпорації «Артеріум» LLC TRIGLAV INTERNATIONAL для студентів-біотехнологів проводяться онлайн майстер-класи на різні тематики. Нещодавно відбувся вебінар на тему «Онлайн-комунікації». Його провів бізнес-тренер Євген Куджоян, досвід роботи якого в підборі, навчанні та оцінюванні персоналу понад 10 років. Учасники ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-комунікації – всі фішки дізналися наші студенти 07 квітня 2020

Захисти кваліфікаційних робіт магістрів розпочалися на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форм навчання. Представлені для публічного захисту роботи були не тільки цікавими по змісту, а також і у практичному сенсі. Захисти в період карантину проходитимуть у ZOOM. Магістранти опрацювали великий сегмент наукової ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти кваліфікаційних робіт магістрів розпочалися на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 11 лютого 2021