Яскрава виноробна подія у Київі BE WINE – нове еногастрономічне дійство на українській та світовій мапі вина, яке поєднує всі ланки винної індустрії – від професіоналів-виноробів, винних експертів і поціновувачів винної культури – відбулася 4-5 вересня.
Захід відвідали викладачки кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько та Ірина Бабич.
Програма передбачала зустрічі з якісними та вже впізнаваними українськими виноробними брендами, знайомство з новими гравцями винного ринку, була насичена яскравими дегустаціями, пізнавальними лекціями та спілкуванням із відомими експертами винної індустрії.
На дискусійних панелях обговорювалися питання економіки та ринку вина, основних трендів 2022 року, органічного виноробства, впливу клімату на переформатування винної галузі, перспектив українського виноробства.