Н У Х Т

На пульсі всіх новацій виноробної галузі тримають руку викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

07 вересня 2021

На пульсі всіх новацій виноробної галузі тримають руку викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Яскрава виноробна подія у Київі BE WINE – нове еногастрономічне дійство на українській та світовій мапі вина, яке поєднує всі ланки винної індустрії – від професіоналів-виноробів, винних експертів і поціновувачів винної культури – відбулася 4-5 вересня.

Захід відвідали викладачки кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько та Ірина Бабич. 

Програма передбачала зустрічі з якісними та вже впізнаваними українськими виноробними брендами, знайомство з новими гравцями винного ринку, була насичена яскравими дегустаціями, пізнавальними лекціями та спілкуванням із відомими експертами винної індустрії.

На дискусійних панелях обговорювалися питання економіки та ринку вина, основних трендів 2022 року, органічного виноробства, впливу клімату на переформатування винної галузі, перспектив українського виноробства. 

Опублікований: 07-09-2021
Читайте також:
На хвилі магістерських захистів – економісти

Кінець лютого знаменувався захистами дипломних робіт студентами-випускниками кафедри економіки і права Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ. За підсумками засідань Екзаменаційних комісій були прийняті рішення присвоїти освітні ступені: - «Бакалавр» з напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства» – 14 особам (заочна фор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На хвилі магістерських захистів – економісти 02 березня 2020

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства взяла участь у засіданні Президії НААН України

Відбулося засідання Президії НААН України, на якому розглядалася актуальна тема «Вино і здоров’я людини: біохімічні, екологічні та соціальні аспекти».У засіданні та в обговоренні взяла участь доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько, яка розповіла про корисні властивості червоних столових натуральних вин і вермуті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства взяла участь у засіданні Президії НААН України 16 квітня 2018

Нові перемоги наших талановитих студентів

«Талант – то крапля здібностей і море праці», –  ці слова у свій час сказав Григір Тютюнник, і з ним важко не погодитися. А ще кажуть, що кожна людина народжується із зернятком у душі, тільки треба знайти поле, де це зернятко проросте. Саме таких студентів із зернятком – обдарованих дітей, об’єднав Смілянський технологічний фаховий коледж нашого у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові перемоги наших талановитих студентів 11 вересня 2020

З проєктом «Open Agro University» компанії «Кернел» ознайомилися здобувачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Здобувачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів зустрілися з представницею компанії «Кернел», керівницею проєкту  «Open Agro University» Юлією Гулевич. Зважаючи на нестачу кадрів за профілем виробничої діяльності, компанія «Кернел» започаткувала цей проєкт з метою цільової підготовки молоді для робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З проєктом «Open Agro University» компанії «Кернел» ознайомилися здобувачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 17 листопада 2023