Н У Х Т

Корисні ідеї для інтеграції економічного аналізу в освітні практики

18 квітня 2025

Корисні ідеї для інтеграції економічного аналізу в освітні практики

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко долучилася до семінару «Нова економічна стратегія США», який провів доктор економічних наук, президент Української асоціації Римського клубу, CEO Академії KMEF&UGF Віктор Галасюк.

Захід був присвячений аналізу нової економічної політики США в контексті діяльності адміністрації Дональда Трампа та її впливу на глобальну економіку. Учасники семінару мали змогу ознайомитися з ключовими аспектами трансформації економічної стратегії США, а також обговорити можливості, які відкриваються для України в нових геоекономічних умовах.

Серед ключових тем, розглянутих на семінарі: нові пріоритети адміністрації Трампа в економічній політиці та механізми їх реалізації; потенційні наслідки для внутрішнього ринку США та глобальної економіки; ризики і можливості для країн-партнерів, зокрема України; шляхи адаптації українського бізнесу до змін у світовій економічній архітектурі; стратегії ефективного використання нових економічних умов для посилення конкурентоспроможності української економіки.

Семінар став платформою для аналітичного обміну думками та стратегічного осмислення глобальних змін, що вже сьогодні формують нову реальність міжнародної економіки. Участь у такому заході дала змогу викладачам не лише розширити свій економічний кругозір, а й отримати корисні ідеї для інтеграції економічного аналізу в освітні практики.

Учасники заходу щиро вдячні Віктору Галасюку за глибокий і структурований аналіз глобальних економічних процесів і за практичні кейси щодо стратегічного мислення в умовах викликів і змін.

Опублікований: 18-04-2025
Читайте також:
Технологічна практика – подорожу майбутнє

ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» вже 90 років випускає лікарські засоби. Але кардинальні зміни в роботі підприємства почалися декілька років тому, коли компанія стала активно відходити від пострадянських стандартів на користь найпрогресивніших західних інновацій. Зараз підприємство експортує свою продукцію, яка виробляється з використанням найсу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологічна практика – подорожу майбутнє 14 лютого 2022

Корисні поради щодо дотримання академічної доброчесності отримали здобувачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

У рамках Всеукраїнського тижня академічної доброчесності 14 жовтня на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки відбулася online-зустріч здобувачів групи ХМ-3-8ск із наставницею групи, к.т.н, доценткою Наталією Іващенко. Викладачка ознайомила здобувачів із поняттями академічної доброчесності, основними формами академічної недоброчесності. Зна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні поради щодо дотримання академічної доброчесності отримали здобувачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 14 жовтня 2022

Ресторатори діляться зі студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» власним досвідом

Цей тиждень на кафедрі готельно-ресторанної справи став тижнем зустрічей із рестораторами. Лекцію для студентів 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» прочитав Рудольф Краєвський, засновник і бренд-шеф мережі закладів ресторанного господарства вегетаріанського спрямування «Vegano Hooligano Family», веган, лідер веган-спільноти і ор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ресторатори діляться зі студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» власним досвідом 19 квітня 2019

Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв серед студентів коледжів НУХТ – визначений!

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершився щорічний конкурс серед студентів коледжів НУХТ «Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв», який цього року проводився з нагоди 135-річчя НУХТ, традиційно за підтримки ректорату та керівництва виробничого цеху №7 ПАТ «Київхліб». Конкурс складався з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв серед студентів коледжів НУХТ – визначений! 30 травня 2019