Н У Х Т

Про свої права й обов’язки під час виборчого процесу дізналися наші студенти

14 лютого 2019

Про свої права й обов’язки під час виборчого процесу дізналися наші студенти

13 лютого 2019 року в рамках правопросвітницької ініціативи «Я маю право голосу!», що є частиною проекту «Я маю право!» працівники Свалявського бюро правової допомоги провели тематичну зустріч зі студентами 4-го курсу Свалявського технічного коледжу НУХТ.

У ході зустрічі працівники бюро розповіли студентам, що таке вибори, про їх права та обов’язки під час виборчого процесу й відповідальність за порушення виборчого законодавства.

Студенти активно включалися в розмову та цікавилися різними аспектами виборчого процесу, зокрема: як проголосувати не за місцем реєстрації, куди звертатися в разі, якщо твого імені немає в списках виборців, яка відповідальність за порушення виборчого законодавства та задавали багато інших запитань.

У кінці заходу студенти отримали буклети інформаційно-правового характеру.

Опублікований: 14-02-2019
Читайте також:
Магістр кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції ділиться професійним досвідом з молодшими колегами

9 квітня на кафедрі технології ресторанної та аюрведичної продукції у рамках дисципліни «Барна справа і робота сомельє» для студентів груп ХЧ-4-1 і ХЧ-4-2ск відбувся майстер-клас із практичних основ роботи бартендера. Його для своїх молодших товаришів проводив магістр групи АЮ-1-2М, бармен закладу «Pink Freud» та бар-менеджер закладу «Дімъ Трибеля»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістр кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції ділиться професійним досвідом з молодшими колегами 10 квітня 2019

Нові горизонти практичних знань магістрантів освітньої програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі»

Нові горизонти практичних знань підкорюють магістранти другого курсу освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» денної форми навчання. З 15 січня до 11 лютого 2024 року триває їх переддипломна практика згідно з укладеними угодами між університетом та підприємствами галузі. Варто зазначити, що в цьому році г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові горизонти практичних знань магістрантів освітньої програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» 26 січня 2024

Здобувачка освіти, викладачка і випускник факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – серед переможців YOUNG CHEFS CHALLENGE

Одразу троє учасників – четвертокурсниця бакалаврату, викладачка і випускник захистили честь університету на цьогорічному престижному фаховому конкурсі. Тема YOUNG CHEFS CHALLENGE 2024 – «Продукт: Трансформація», відповідно до якої учасники мали створити авторську страву з дотриманням всього трьох умов: головний інгредієнт мав бути притаманний рег...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачка освіти, викладачка і випускник факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – серед переможців YOUNG CHEFS CHALLENGE 19 вересня 2024

Другий модуль Програми професійного розвитку академічних менеджерів успішно завершено!

Команда університету завершила другий етап Програми професійного розвитку академічних менеджерів, присвячений стратегуванню в умовах невизначеності. Учасники отримали важливий досвід, який допоможе краще планувати розвиток університету, реагувати на зміни та впроваджувати нові підходи в управлінні НУХТ. Програма дала можливість подивитися на страте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другий модуль Програми професійного розвитку академічних менеджерів успішно завершено! 09 червня 2025