Н У Х Т

Практичним досвідом і незабутніми враженнями закріпили вивчене третьокурсники спеціальності «Туризм і рекреація»

26 березня 2024

Практичним досвідом і незабутніми враженнями закріпили вивчене третьокурсники спеціальності «Туризм і рекреація»

23 березня 2024 року доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва разом зі здобувачами групи ТУ-3-11 спеціальності 242 «Туризм і рекреація» подорожували ретропотягом по Гайворонській вузькоколійці.

Шлях пролягав від міста Гайворон, яке розкинулося на лівому березі річки Південний Буг (на Східному Поділлі) до міста Бершадь, що на правому березі річки. У місті Гайворон здійснили екскурсію за маршрутом: комунальний заклад «Гайворонський краєзнавчий музей»; сквер Перемоги; стадіон «Прибужець»; Гайворонський залізничний вокзал (1897 р.), привокзальна площа, вузькоколійка; Соломіївський водяний млин (с. Соломія); Гайворонський гранітний кар'єр; Квартал залізничників або Гранітний квартал; Римо-католицька церква.

Далі екскурсію продовжили на рейсі «Гайворонський експрес» найдовшою вузькоколійкою в Європі. На під’їзді до мосту через річку Південний Буг взяли участь у благодійному ярмарку на підтримку наших відважних ЗСУ, пригощалися домашніми смаколиками, гарячим обідом.

Головною родзинкою екскурсії був паровоз Гр-336 (1951 року), який тягнув чотири старовинні пасажирські вагони Pafawag (1958-1960 рр.). Поїзд успішно здійснив останній у цьому сезоні рейс Гайворонською вузькоколійкою та повернувся на рідну Київську дитячу залізницю.

Отже, вивчений у першому семестрі 2023-2024 навчального року матеріал з дисципліни «Організація та логістика транспортних послуг в туризмі» тепер закріплено практичним досвідом і незабутніми враженнями.

Опублікований: 26-03-2024
Читайте також:
На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилася навчально-виробнича практика другокурсників

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилася навчально-виробнича практика для студентів ІІ курсу Навчально–наукового інституту харчових технологій. Під час практики студенти переглянули навчальні відео, що демонструють процес виробництва хлібобулочних виробів та побували на провідних підприємствах ПАТ «Київхліб». У Києв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилася навчально-виробнича практика другокурсників 21 лютого 2018

Вступникам-2023: вимоги до мотиваційного листа при вступі до НУХТ

Однією з необхідних складових вступу до закладів вищої освіти є мотиваційний лист. Кожний заклад освіти сам визначає вимоги до оформлення його тексту. Приймальна комісія нашого університету розробила, затвердила й оприлюднила Вимоги до мотиваційного листа вступників до НУХТ у 2023 році. Мотиваційний лист – викладена вступником письмово у довільній...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам-2023: вимоги до мотиваційного листа при вступі до НУХТ 07 липня 2023

Здобувачі та гарант освітньої програми «Технології харчування» заглибилися у стратегії управління змінами культури безпечності харчових продуктів

У межах вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» (лектор – професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, гарант освітньої програми «Технології харчування» Олег Кузьмін) здобувачі-бакалаври 4-го курсу доєдналися до міжнародного вебінару «Change Management of Food Safety Culture: Effecti...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі та гарант освітньої програми «Технології харчування» заглибилися у стратегії управління змінами культури безпечності харчових продуктів 14 квітня 2025

Професорсько-викладацький склад кафедри технології молока і молочних продуктів збагатився двома дипломованими викладачами

4 грудня 2019 року відразу два асистенти кафедри технології молока і молочних продуктів – випускники аспірантури НУХТ успішно захистили дисертаційні роботи у  спеціалізованій вченій раді Д 26.058.03. Дисертаційні роботи асистентів Оксани Басс («Удосконалення технології морозива із цукрозамінниками», науковий керівник – д.т.н., проф. Галина Поліщук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професорсько-викладацький склад кафедри технології молока і молочних продуктів збагатився двома дипломованими викладачами 10 грудня 2019