Н У Х Т

Практична підготовка здобувачів вищої освіти на найкращих підприємствах України!

01 вересня 2022

Практична підготовка здобувачів вищої освіти на найкращих підприємствах України!

Сьогодні, у День знань, наші старшокурсники розпочали новий навчальний рік з практичної підготовки. 567 здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» і 219 здобувачів освітнього ступеня «магістр» факультетів готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф.Доценка, автоматизації і комп’ютерних систем, біотехнології та екологічного контролю та Навчально-наукового інституту економіки і управління і Навчально-наукового інституту харчових технологій вирушили на практику, що проходитиме на провідних підприємствах України.

Практичній підготовці здобувачів вищої освіти в нашому університеті приділяється велика увага, адже це – один із важливих видів освітнього процесу, що здійснюється з метою набуття здобувачами виробничих навичок і вміння самостійно приймати рішення в реальних виробничих умовах.

Наші випускові кафедри мають давні партнерські зв’язки з потужними високотехнологічними підприємствами й активно розширюють коло партнерів, що дає здобувачам унікальну можливість вивчати напрями діяльності та організацію роботи цих компаній для закріплення, поглиблення і розширення знань і умінь, а також їх застосування для розв’язання актуальних проблем і забезпечення належного рівня професійної підготовки. Координує організацію практик навчально-методичний відділ університету.

За місцем проходження практики наші старшокурсники вивчатимуть структуру та організацію діяльності установ і підприємств, будуть знайомитися з питаннями наукової організації праці, засвоюватимуть методи розв'язання конкретних виробничих проблем, поглиблюватимуть навички роботи, набуватимуть практичні навички на робочих місцях та готуватимуться до майбутньої роботи за спеціальністю.

До керівництва практичною підготовкою залучаються досвідчені викладачі університету та фахівці організацій, установ і підприємств, де проходить практика.

Ми щиро вдячні нашим партнерам-роботодавцям за міцну підтримку фахової вищої освіти, особливо зараз, у такі нелегкі часи для нашої України. Впевнені, що наші майбутні спеціалісти вповні скористаються нагодою закріпити й розширити знання, отримані в університеті та підготуватися до реальної практичної роботи.

Бажаємо здобувачам яскравих вражень, вдалого проходження практичної підготовки та успішних оцінок за результатами практики!

Опублікований: 01-09-2022
Читайте також:
Фахівці кафедр експертизи харчових продуктів, технології хлібопекарських і кондитерських виробів та інформатики представили НУХТ школярам Обухова

20 вересня в Обухівському районному центрі культури та дозвілля відбувся Ярмарок професій для учнівської молоді випускних класів. Наш університет – завжди активно долучається до таких заходів. Цього разу він був представлений фахівцями кількох кафедр, зокрема кафедри експертизи харчових продуктів, технології хлібопекарських і кондитерських виробів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедр експертизи харчових продуктів, технології хлібопекарських і кондитерських виробів та інформатики представили НУХТ школярам Обухова 21 вересня 2018

Знову на найвищому щаблі п’єдесталу: збірна команда співробітників НУХТ – переможець турніру PRESEASON CUP 2019

Участь у передсезонному турнірі від Федерації футзалу Києва взяли 16 футзальних колективів. Цілі та готовність команд змінювалися залежно від результату матчів. Однак, головне завдання було у всіх команд єдине – підготуватися до зимніх турнірів, перевірити новачків і налагодити ігрові зв’язки на паркеті. Система розіграшу передбачала розіграш 4 куб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знову на найвищому щаблі п’єдесталу: збірна команда співробітників НУХТ – переможець турніру PRESEASON CUP 2019 21 листопада 2019

Від міні-заходів до масштабних івентів – гостьова лекція фахівця у сфері кейтерінгу

У освітньому онлайн-просторі кафедри готельно-ресторанної справи побував черговий гостьовий лектор – успішний випускник, фахівець у сфері кейтерінгу, сервіс-менеджер компанії Figaro Family Group Богдан Яценко. Аудиторія – четвертокурсники-бакалаври спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», для яких гостьовий спікер прочитав лекцію на тему «О...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від міні-заходів до масштабних івентів – гостьова лекція фахівця у сфері кейтерінгу 28 березня 2025

Маємо найбільший обсяг державного замовлення на підготовку докторів філософії за спеціальністю «Харчові технології»

Міністерство освіти і науки оприлюднило обсяги державного замовлення на підготовку докторів філософії у 2024 році у закладах вищої освіти, що перебувають у сфері управління МОН. Нашому університету виділено 50 бюджетних місць для підготовки науково-педагогічних працівників (у минулому році –17). З них: - за галуззю 05 Соціальні та поведінкові нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маємо найбільший обсяг державного замовлення на підготовку докторів філософії за спеціальністю «Харчові технології» 22 серпня 2024