Н У Х Т

Практична підготовка хімтехнологів

03 липня 2023

Практична підготовка хімтехнологів

Цього року виробничу практику здобувачі спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» проходили в складних умовах. Через воєнний стан, низка підприємств косметичного спрямування відмовили у співпраці. Проте, відповідальній за цей напрям роботи, доцентці кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталії Сабадаш вдалося домовитися про укладання угод із чотирма новими підприємствами з виробництва косметичних засобів, що є важливим надбанням, оскільки велика кількість здобувачів освіти бажають проходити практику саме на косметичних підприємствах. Цим студентам вдалося розробити рецептури та у виробничих лабораторіях власноруч отримати косметичні засоби.

Здобувачі проходили практику на ПрАТ «Індар», ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця», ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ», АТ «Київмедпрепарат», ТОВ фірма «Новофарм-Біосинтез», ТОВ НВП «УКРОРГСИНТЕЗ», АТ «Лубнифарм», ПрАТ «АК «Київводоканал», ПрАТ «Лантманнен Акса», ТОВ «АСТРА-КОСМЕТИК», ТОВ «Нютритив», ТОВ «Ідея Шоп», ТОВ «БКХІМ», ТОВ «ДеЛаМарк».

Комісія у складі доцентів Наталії Сабадаш, Олесі Романової та керівників практики високо оцінила представлені здобувачами освіти звіти.

Опублікований: 03-07-2023
Читайте також:
Нашим науковцям: доступ до світових баз даних наукових публікацій

Науково-технічна бібліотека університету – потужний ресурс із забезпечення нашого колективу необхідними навчальними, науковими, інформаційними та довідковими матеріалами. Її фахівці невпинно працюють над розширенням можливостей доступу до провідних ресурсів світу. Нагадуємо, що науковці, здобувачі та співробітники університету наразі мають доступ ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нашим науковцям: доступ до світових баз даних наукових публікацій 02 серпня 2023

Свято попереднього захисту: четвертокурсники готові до «бою»

На кафедрі біотехнології і мікробіології в рамках підготовки до захистів випускових кваліфікаційних робіт за освітнім ступенем «Бакалавр» відбулося свято попереднього захисту четвертокурсників. Для виконання кваліфікаційної роботи здобувачам було необхідно проаналізувати чималий обсяг інформації, написати кілька курсових, розібратися в супутніх те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято попереднього захисту: четвертокурсники готові до «бою» 13 червня 2023

Веселий «екватор» технологів харчування

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції організувала та провела серед здобувачів освіти тематично-розважальну гру «Екватор». Студентський екватор – це символічний перевал через половину терміну навчання. Два з половиною роки студентства уже даються взнаки – за спиною п’ять сесій, вже здана перша курсова, залікова книжка наполовину з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Веселий «екватор» технологів харчування 19 квітня 2024

Міжнародний досвід на оnline-лекторії для майбутніх фахівців сфери гостинності

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся оnline-лекторій для здобувачів 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в рамках дисципліни «Організація ресторанного господарства». Гостьовий лектор – директорка ТОВ «АЙ ДЖЕЙ ТРЕВЕЛ», офіційного представника болгарської компанії «ТУРАЛ МЕНИДЖМЬНТ» в Україні Яна Бербеничук. Тема лектор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний досвід на оnline-лекторії для майбутніх фахівців сфери гостинності 04 лютого 2021